Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Nőnapi mágia

Nőnapi mágia

Dátum: 08.03.2013

1910-ben határozták el, hogy nemzetközi nőnapot tartanak, emlékezve az 1857. március 8-i sztrájkra, amikor is a New York-i női textilipari dolgozók a béregyenlőségért és a munkaidő csökkentéséért küzdöttek.

1960-as évektől azonban már az egyenjogúságért küzdöttek a nők. 1977-ben lett elismert világnap és lett hivatalosan is március 8. a Nemzetközi Nőnap.

Sajnos azonban a mai világban annyira összekuszálódott a női és férfi energia, annyira átbillent az egyenjogúság nem kívánatos irányba, hogy nem ártana helyre tenni a férfi és női energiákat saját magunkban. A férfiak egyre inkább elnőiesednek, a nők viszont olyan szerepet akarnak magukra erőltetni, ami soha nem volt a sajátjuk.

A női oldalunkat használjuk a termékenységre, a megteremtésre, végezzünk el ezen a napon egy mágiát.

A mágia azokra a dolgokra fog rá segíteni, ami az anyaság, a szerelem, a termékenységgel kapcsolatos:

Szükséges:

6. rózsaszín gyertya

1. fehér gyertya ( a társadat jelképezi,akár megtaláltad,akár még nem)

1 piros gyertya ( ez saját magadat jelzi)

füstölő, virágok, szív jelképek ( páros)

A piros gyertyába rajzolj egy szívet, vagy más jelképet, ami a szeretettel,szerelemmel kapcsolatos. A fehérbe is karcolhatsz jelképet, angyal pecsétet, rúna jelet,bármit, ami Neked a pároddal,vagy bevonzandó pároddal kapcsolatos. ( figyelem: nem kötés,ezzel nem kötöd magadhoz ,aki esetleg régóta tetszik!)

Tedd középre, köré a 6.rózsaszín gyertyádat. Rendezd el a virágokat, jelképeket.  Csak akkor kezdd el, ha már nyugodt vagy, könnyű és jókedvű. Gyújtsd meg a saját magadat jelképező gyertyát, a füstölőket.  Képzeld el mit szeretnél, engedd szabadon a képzeletedet: új társat, vagy a  meglévő szerelmét megerősíteni, megáldani, kapcsolatok javítását stb. Csukd be a szemed és hagyd,hogy vezessen a képzeletedet. Majd gyújtsd meg a fehér gyertyát és tedd a tied mellé.

Hagyd,hogy égjenek a gyertyák legalább 2  órát.  Eközben adj hálát az Univerzumnak, hogy megerősíti a szerelmeteket, javul a kapcsolat, megtalálod a szerelmedet, vagy érkezzen a baba, akire már régóta vágysz. Utána elolthatod a gyertyákat, tedd el és Újholkor megismételheted a Nőnapi szertartást a gyertyákkal.

A tavasz első ünnepe a Nőnap. Ünnepeljük a termékenységet, az erőt ami bennünk van, a bölcsességet, szépséget, a szülés fájdalmát és örömét. Ne utasítsuk el!

 

Hagyj hozzászólást

*