Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Nőnapi mágiák - szigorúan csak nőknek!

Nőnapi mágiák – szigorúan csak nőknek!

Dátum: 08.03.2016

A Nőnapi gyertyamágiát a szerelemért kizárólag nők végezhetik el, mert a mágia célja a női vonzerő és az ellenállhatatlan női energiák megteremtése, amivel bármilyen férfit az ujjaid köré csavarhatsz bármikor.

Ahhoz, hogy elvégezhesd a mágiát, teljesen nyugodt körülményeket kell teremtened. Nem zavarhat meg semmi és senki közben. Ha mégis megzavarnak, akkor elölről kell kezdened az egészet.

 

Mikor végezhető el a gyertymágia a szerelemért?

 

Március 8-át követő első vasárnapon, ha lehet, esti órákban vagy éjszaka.

 

Mire van szükséged hozzá?

 

Piros gyertya, piros szalag, bármilyen piros virág (a legjobb, ha olyan virág, amit ajándékba kaptál), piros blúz, piros rúzs és egy tükör. Ha lehet, legyenek mind erős, élénk piros színűek.

Előkészületek:

 

Úgy készülj a mágiára, mintha randira mennél. Öltözz fel piros blúzba és rúzsozd ki magad a piros rúzzsal. A piros szalagot kösd a hajadba, vagy tűzd a blúzodra, fontos, hogy rajtad legyen.

A fehér papír közepére rajzolj egy virágot. Lehet ez bármilyen egyszerű sematikus virág. Rajzolj annyi szirmot, ahányat szeretnél, ne tervezd előre, engedd, hogy a piros rúzs irányítsa a kezed.

A virág közepére helyezd a gyertyát és a rajzod köré szórd az élő virágod szirmait. A gyertyába vésd bele azt a számot, ahány szirmot rajzoltál. Ha 5 sziromnál többet rajzoltál, akkor sokkal erősebb mágiára van szükséged, mint gondolnád, mert az önbizalmad és a nőiességbe vetett hited a padlón van!

 

A mágia menete:

 

A gyertyamágiát a szerelemért úgy kezdd, hogy gyújtsd meg a gyertyát és szüntess meg minden más fényforrást a lakásban. Gondolj a következő arisztotelészi állításra: Szép az, mit érdek nélkül szeretni érdemes. Majd tedd hozzá: Szeretetre méltó vagyok, mert…., és sorold, majd írd a rúzzsal a  papírra, hogy miért vagy szeretetre méltó. Pl. kedves vagy az emberekkel, sokat mosolyogsz, vagy mert finom sütit sütsz. Teljesen mindegy, mit írsz. Fontos, hogy írj legalább 5 tulajdonságot. Ha nem tudsz ennyit írni, akkor mindenképpen hívd kollégáinkat, mert olyan blokkok vannak benned, hogy ez a mágia neked nem fog működni!

Ha felírtad az 5 dolgot, ismételd a következő szavakat hangosan: Amor fortis meus inebrians, aquas, et qui ventos, fulmina, et tonitrua, et universa deficerent. Annyiszor ismételd, ahány szirmot rajzoltál és közben nézd a gyertya lángját szemrebbenés nélkül.

Ezután rögtön vedd a tükröt a kezedbe és nézz bele. Ha a gyertyamágia a szerelemért sikeres volt, akkor ott és akkor gyönyörűnek kell látnod magad. Ha nem látod magad szépnek, akkor valamit nem csináltál jól vagy túlságosan blokkolva van a nőiességed. Ez esetben kollégáink tudnak segíteni, hívd őket bizalommal!

Ha már megtaláltad a párod, de nem vagy biztos benne, hogy ő az igazi, olvasd el cikkünket ide kattintva és tudd meg, hogy vele fogod-e leélni az életed vagy valaki mással!

Ha még nem találtad meg a szerelmet, akkor íme néhány praktika, hogy bevonzd, kattints IDE, de ha biztosra szeretnél menni, akkor kérd kollégáink segítségét.

 

Úgy érzed, mindenre van időd, csak önmagadra nincs? Mindenkivel törődsz, csak önmagaddal nem? Régi éned csak egy kedves ismerős már? Nap mint nap emiatt szenvedsz? Ha újra önmagad akarsz lenni, Megmondó segít a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Van megoldás, hogy visszatalálj magadhoz és ezáltal megtaláld a szerelmet is! Ráadásul elvégezhet Neked egy személyre szabott gyertyamágiát a szerelemért! Eléred őt külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*