Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Nőnapi számmisztika

Nőnapi számmisztika

Dátum: 07.03.2013

2013. március 8-án ismét a Nők Ünnepe lesz, Nőnap. Ünnepeljük nőiségünket, az örök változást, a teremtő képességünket, a csodákat bennünk.

A 2013-as évünk összeadva a 6-os szám a Vénusz száma, a család, a szeretet, a békesség. Az idei évben felerősödik a család, a békességre, gondoskodásra való törekvés. Idén péntekre esik a Nőnap, ami szintén vénuszi energiákat hordoz. Ma ne csodálkozzunk, ha különösen csinosan, elegánsan öltözködünk, kicsit eltérően a megszokottól. Szeretnénk sugározni a női energiákat, a szépséget, a lágyságot. A kiegyensúlyozottság, egészség száma is egyben. Érzékenyek és romantikusak leszünk pénteken.

A 3-as szám a beszéd, a kommunikáció, a fantázia száma a számmisztika tudományában. Közlendőnket érthetően fejezzük ki, ami lehet akár egy romantikus vacsora, vagy éppen azt, melyik kedvenc virágunkat szeretnénk kapni.

A 8-as szám (Szaturnusz) merevségét, elhatárolódását oldja a vénuszi energia, ma még az is szívesen fogadja a virágokat, aki egyébként nem kedveli ezt a napot.  Ez a szám a sors száma a számmisztikában, a karmáé, a sikeré, a lemondásé és a visszavonulásé, és az időé.

Sokan érezhetik feleslegesnek a virágözönt, a férfiak kedvességét, elgondolkodtató, hogy milyen sok hölgy utasítja el és nem szereti a Nőnapi köszöntést. A teremtő erőt, a békét, a harmóniát, a nyílt egyenes kommunikációt.

Mint minden energiának van negatív rezgése is , így ezt a napot is megélheti valaki kedvetlenül, durván és dacosan elutasítva a kedvességeket, mereven és sótlanul, felerősítve a mártír szerepét.

Különösen figyeljünk, mert a 2013.03.08 összeadva is 8 ( 17 = 1+7= 8 )  és itt is megjelenik a merev elhatárolódás érzése. Ne tagadjuk meg magunktól a köszöntést, az ünneplést, nőiségünk tiszteletét. Örüljünk annak, hogy megadatott a termékenység, ne álljunk ellent a változásoknak, és  ha valami rossz, nem működik merjünk rajta változtatni.

 

A felhasználók hozzászólásai (2)

Zsuzsa a 05.06.2013

párkapcsolat!19850202

    Asztro Show a 30.09.2014

    Kedves Zsuzsa!
    Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 387. A szerencseszámokban segíthet és numerológiával is foglalkozik.
    Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*