Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Nostradamus

Nostradamus üzenete 3 csillagjegynek!

Dátum: 05.04.2019

Kos

Kos jegy

Nostradamus a Kos jegynek stabil és biztos jövőt jósol. Amennyiben ebben a jegyben születtél, légy most büszke magadra, mert bizony nagy dolgok elindítója leszel! Nostradamus úgy mondja, nélküled nem forogna még a Föld sem. Éppen ezért, a közeljövőben sok kellemes élmény vár rád. Ha viszont szerencsét szeretnél, akkor tudnod kell olvasnod a jelekben. Döntened kell, gazdagságra vagy stabilitásra van-e szükséged, mert a kettő nem ugyanaz! Szerelemben is légy törődő, ahogy eddig, de soha ne alázkodj meg párod és senki előtt! Ne feledd, jövődet is a tűz határozza meg! Ha kialudt a szenvedély, inkább lépj tovább. Hívd Gabit a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, tudd meg, mi minden vár rád, személyre szabottan!  

Sorsod rejtelmeit neved is megmutatja. Ingyenes elemzés ITT!

Őrangyalod fontos üzenetét is vedd át ITT!

 

Bika

Bika jegy

Légy az, aki vagy! Használd az erőd, a magad javára is, mert így lehetsz teljes leginkább! Ne másoknak akarj megfelelni, hanem önmagadnak. Mindent vállalj, ami a szíved legmélyén lakik, mert sokszor önmagadat is képes vagy blokkolni. A szerencse akkor működik, ha nincs benned egy csepp belső harc sem, amikor csak azokra a feladatokra kell koncentrálnod, amelyek előtted vannak, nem pedig benned! Nem szabad engedned, hogy mások korlátozzanak, mert bizony ez, esetedben, a pénz dolgára, vagy akár az egészségedre is hatással lehet! Neked fontos a cél. Minden pénzmágia esetén fontos, hogy legyen célod, mert a sikert így érheted el! Hívd Matt Médiumot a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérd a legerősebb pénzmágiát, amely felszabadíthat a gondok alól!  

védelmi mágia

Bőséghozó üzenet az égiektől ITT!

 

Ikrek

Ikrek jegy

Sokan azt hiszik, nem vagy velük őszinte. Az ilyen emberek társaságát jobb, ha kerülöd. Nostradamus lát téged, mikor rólad beszél. Nincs veled baj, csak kettősség jellemez, amit csillagjegyed is elárul. Ideje megszabadulnod környezetedben a negatív emberektől, akik csak leszívják értékes energiáid, de igazán nem képesek megismerni téged. Bele sem gondolsz abba, hogy milyen mértékben képesek blokkolni téged! A szerencse, pénz és siker sok esetben azért nem működnek életedben, mert mások lelki szemetesládája vagy. Most el kell végre kezdődnie a tisztulásnak és megújulásnak, ahol már a szerencsecsillagod is büszkén ragyoghat majd az égen, mert önmagad vagy! Hívd Edit Jósnőt a 0690633991 számon (485Ft/perc), kérd a tisztítást, hogy mások negatív energiája elmenjen rólad!  

 

Ha számodra nem is üzent a világ egyik legnépszerűbb és legjobb jósa, akkor is megtudhatod, hogy milyen fordulópontok várnak rád! Keresd látóinkat, Edit Jósnőt vagy Sárát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc), hogy felkészülhess a legjobb dolgokra és meg is ragadd őket!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*