Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

sötét hónap

November – a sötét hónap

Dátum: 13.11.2014

Az éjszakák hossza csak növekednek egészen december 21-ig, de még utána is hosszú ideig lesz hosszabb az éj, mint a nappal. A november az a hónap, amikor a legtöbb fekete mágia készül el, mert éghajlati övünkben ez az időszak a legsötétebb. A hosszú éj lehetővé teszi azt, hogy a sötét árnyakkal fel lehessen venni a kapcsolatot. Egyre inkább megszaporodnak a szellemekkel kapcsolatos beszámolók, ebben a hónapban, már sokszor délután ötkor is aktívak lehetnek az éjjel járó lények, vagy inkább lidércek. Ahogy a Nap lemegy, az éjszakai világ megelevenedik, az erdei démonok, a kopasz nyárfásokból az emberek felé veszik az irányt, ahol hidegséget találnak, megtelepednek és onnan egyhamar nem távoznak.

Marcus Mágus, Marcus Mágus kód 993, jós, legjobb jós

A világból ilyenkor egyre több hír érkezik különleges jelenésekről, furcsa dolgokról, olykor titokzatos és megmagyarázhatatlan eltűnésekről. Nem rég egy első világháborús katona szellemét fotózták le Neuville -St. Vaast német temetőben Francia országban.

szellem a temetőben, ezotéria, november, sötét hónap, szellem

A gyerekek pusztán kirándultak miközben lefotózták a katonai temetőt. Otthon lett rá figyelmes a 14 éves angol fiú, hogy a fotón valami más is van, egy alak katona ruhában, amit később az elemzők, első világháborús német egyenruhaként azonosítottak.

Mindeközben Angliában is megszaporodtak a furcsa jelenségek, de ez alól hazánk sem kivétel.  Hívóim egyre többet számolnak be arról, minden novemberben, hogy valaki éjjelente meglátogatja őket.Ilyenkor mindig nagyon ősi védő rituálékat tudunk ajánlani, hiszen őseink tudták azt, hogy a hosszú éjszaka miatt, a szellemvilág nagyon aktív. Ehhez leginkább az északi népek értettek, hiszen nekik hat hónapos éjszakával kellett szembenézniük. A legjobb védő rituálé ezért Észak-Amerikai, azaz alaszkai indián mágia, amely biztosan képes visszatartani a síron túlról érkező ártó szellemeket, amelyek ilyenkor sokkal többet tehetnek meg, mint a nyári hónapokban.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Nem véletlen az sem, hogy a kereszténység is átvette a karácsonyt, december 24.-re téve, mivel ilyenkor kell a leginkább védeni magunkat. Eredetileg december 21.-hez volt köthető, de a klérus mindenképpen szakítani akart a pogány hagyománnyal, így pár nappal későbbre tette a fény ünnepét, a fény és a szeretet születését, amely csak akkor az igazi, ha valóban átélünk mindent a belőlünk áradó szeretettel.

univerzum, kívánság, este, sötét, jóslás

Nem csak a szellemjelenségek szaporodnak meg ilyenkor, hanem lelkünk is más, hangulatunk is sokkal fogékonyabb a depresszióra, a komorságra. Nem rég egy hívóm elmesélte, hogy folyamatosan úgy érzi, nincs életkedve, nem akar semmit és mindig fáradt. Kiderült, hogy hívómat egy szellem látogatta meg és mindig november előtt kezdődtek ezek a rozsszúlétek, amelyek egészen karácsonyig tartottak. Egy különleges rituálét kezdtünk el az ügyféllel, aki egy szakadt ruhában lévő férfit látott maga előtt megjelenni. A férfi fogta a vállait, kértem, hogy engedje el őt. Többször is fel kellett szólítani, majd a rituálé lezárásával távozásra lett kényszerítve a szellem. Így most, ez az első november az ügyfelemnek, amit nem depresszióval és kimerülten tölt el.

Éveken át látogatta ez a szellem, akinek ez az időszak adott lehetőséget arra, hogy elérje az ügyfelem, mivel a nappal a szellem számára nehezen elviselhető időszak, mert a gonosz nehezen viseli a napfényt, ahogy vámpír történetekben a vámpírok. A téli szellemek hazánkban, sőt, az északi féltekén a Földnek, erősek, amelyek ellen minden ősi kultúra, de burkoltan még a kereszténység is védekezett. Ahogy az angol 14 éves kisfiúnak megjelent az első világháborús katona szelleme, úgy jelennek meg sorra a szellemek, a hosszú éjszakának köszönhetően, ami miatt már van is kellő idejük arra, hogy megtaláljanak minket.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Persze szellemek mindig vannak, ártó démonok is, de mindig olyan erősek mint most. Gondoljon csak bele, hogy Ön is erősebb nyáron, mint télen, szervezete ilyenkor gyengébb, hiszen kevesebb napfényt kap, miközben a szellemvilágnak, ott is a sötét oldalnak, ez kifejezetten jó. Ne felejtse el, hogy a november a sötét hónap, ilyenkor a fekete mágusok nagyon sok munkát végeznek el, mert jobban működik az ártó szándék, mint máskor. Ha haragosa van, ha valaki neheztel Önre, máris veszélyben lehet,  mivel most könnyebben tudnak rontást küldeni, mint más időszakokban.  Kérjen védelmet, kérjen olyan mágiát, amely képes arra, hogy a sötét támadásait vissza tudják verni.

Figyeljen az éjszakai zajokra, nézze meg mit fotóz le, mert lehet a háttérben ott lesz valaki, akiről eddig nem tudott, akit nem szeretne az otthonában látni, de ilyenkor novemberben, el kell viselnie, ha csak fel nem veszi a kesztyűt és ki nem űzi Ön, vagy ha nem képes rá, hív minket és könnyedén szabadulhat meg az ártó szellemtől.

 

Hagyj hozzászólást

*