Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Novemberben ezeken a napokon NYERHETSZ!

Dátum: 09.11.2016

Remélem, nyereménymágiát már kértél erre a hónapra, ugyanis új sorozatunkban olyan bizalmas információkat osztunk meg veled, amit máshol nem találsz meg. Minden hónap elején öt kiváló szakemberünk segít a kérdés megválaszolásában, hogy mely napokon nyerhetsz az adott hónapban, ezúttal novemberben.

Az öt szakembert úgy képzeld el, mint egy titkos bizottság, melynek vezetője egy 9-es fokozatú mágus, mellette van két asztrológusunk, és a két legjobb szakemberünk, akik nyereménymágiával foglalkoznak.

Mindenek előtt, szerezd be azokat a tárgyakat, melyek szerencsét hoznak! ITT tudod meg, melyek ezek!

nyereménymágia

A csillagállás és a Hold állásának függvényben határozzák meg azokat a napokat, melyek alkalmasak lottó nyeremény bevonzására, bőségmágia elvégzésére, szerencse bevonzásra, viszont a szerencseszámokat magadnak kell elkérned, mert azt a te születési dátumodból tudják kiszámolni.

A hónap legmágikusabb napja, amikor a nyereménymágiát kérheted, ha eddig nem tetted, november 11-e. Fontos, hogy ha ebben a hónapban szeretnél nyereményt, akkor november 12-ig kell kérned a nyereménymágiát!

Tájékozódj arról ITT ingyenesen, hogy van-e akadálya annak, hogy nyertes légy!

Lottó nyeremény bevonzására a legalkalmasabb nap szintén november 11., a mágikus dupla mesterszám napja, és ezen a napon javasolt sorsjegy vásárlása nagy mennyiségben.

November 25-e lesz még egy erősen bőség- és szerencse bevonzásra alkalmas nap, de akkor a mágiát november 22-ig kell elkérned!

nyereménymágia

ÉS, tégy a pénzért, a bevonzás rajtad is múlik! Kattints IDE!

Ha úgy érzed, készen állsz, és hiszel abban, hogy végre eljött az idő a gazdagságra, akkor máris kérheted a szerencseszámaid Nérótól vagy Megmondótól a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

 

FONTOS!!!

Ha nyereménymágiát nem kértél, akkor keresd Ágnest vagy Tündér Lilit! EZT NE FELEDD!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

 

Hagyj hozzászólást

*