A numerológia és a sorselemzés

A számmisztika feltárja, hogy ki is valójában.
Találja meg a rejtett lehetõségeit és tudja meg hol vannak blokkjai.

Kérdezze most a numerológiai szakértõinket!

06 90 633 991    -   485 Ft/perc

Numerológia

Tisztelt Asztro Show! Erzsébet vagyok, 56 éves, Bajáról. Kételkedve hívtam fel először az Asztro Centert, de tudatában voltam annak, hogy alkoholfüggőségemtől meg kell szabadulnom, mert még sokáig szeretnék családommal maradni és látni szeretném a kisunokáimat cseperedni. Ágnes jósnőt kapcsolták, elmondott nekem mindent, lépésről lépésre. Tisztítást és egy szertartást is elvégzett nekem, illetve tippeket kaptam, hogyan tudom elterelni a figyelmemet az alkoholról. Csupán pár alkalommal beszéltünk és az életem teljesen megváltozott. Az élet apró örömeit is észreveszem. Hálával tartozom Önöknek, örökre!

Erzsébet, 56 éves Bajáról

Numerológia profil

A legsikeresebb emberek tudják, hogy mik az elõnyeik, így azt is, hogy hogyan kerüljék el a kart, amit a hátrányaik okozhatnak.

Biztos abban, hogy felismeri a lehetõségeit?

Kérdezze a numerológusainkat!

06 90 633 991    -   485 Ft/perc

Numerológia profil

Az ASZTRO SHOW műsora a legjobb! Hiteles jósok, szókimondóak és valóban segítenek, nem csak lyukat beszélnek a hasunkba. További sikereket, jó munkát kívánok, remélem még sokáig követhetem a műsorukat! Mária Debrecenből, 47 éves

Mária, 47 éves, Debrecen

Numerológiai kártya

Mindegyikünk összetett személyiség. A numerológia segíthet megérteni a szabályokat ebben a káoszban.

Az Asztro Center numerológusa rendelkezésére áll.

Kérdezzen most!

06 90 633 991    -   485 Ft/perc

Numerológiai kártya

Kedves Asztro Show! Anna vagyok, 33 éves Budáról. Amikor munka nélkül maradtam, Önök voltak a segítő Angyalaim, és a segítségük által tudtam csak túlélni azt a rossz periódust az életemben, ami már Önöknek hála, elmúlt. Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget!

Anna, 33 éves, Buda