Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Nyári napforduló! Így hozhat pénzt és sikert neked is!

Dátum: 20.06.2018

A nyári napforduló, Szent Iván éjszakája nagyon sok kultúrában mágikus ünnepként van nyilvántartva. Ilyenkor rendkívül erős rituálékat végezhetsz el magadnak, vagy kérhetsz akár nálunk is. Egyszeri alkalom ez minden esztendőben, amikor nagyon jól működik a pénz vonzása. Bármilyen pénzmágia is legyen, azt ezen a napon érdemes elvégeztetned. Az év legrövidebb éjszakájáról van itt szó, a leghosszabb nappalról, miután egyre kisebbek a nappalok, de még sokáig hosszabbak lesznek, mint az éjszakák. Tehát a fény uralmának a csúcsa, amikor bizony az égiek meghallgatják kéréseinket!

 

Ha nincs pénzed, tehetsz érte, hogy legyen, akár a nyári napforduló idején is! ITT megtudhatod, hogyan kérd az égiek segítségét!

A nyári napforduló hatással lehet az esztendő további részeiben a sikereidre. Amennyiben kis előrelépés elég neked munkában, meg vagy elégedve a béreddel, akkor egy otthon végezhető mágia is megteszi. Más esetben, ha komoly előrelépést vársz az év hátralévő részében, akkor viszont jobb, ha hívod Matt Médiumot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Kérj siker- és bőség mágiát a nyári napforduló idején! Minél előbb hívd, mert a létszám az korlátozott minden mágiával foglalkozó szakember listáján. Itt pontosan el kell mondanod, hogy mit és hogyan akarsz elérni, hogy a megfelelő rituálé legyen számodra kiválasztva!

 

Úgy érzed, ebben az esztendőben valami nagy dolog vár még rád? ITT megtudhatod az IGAZSÁGOT!

 

A szerencse jobban működik, ha a siker- vagy szerencse mágia mellé használod még a szerencseszámaidat is, amelyeket ezen a napon beavathatsz! A szerencseszámok beavatása egyszerű, ám egy rendkívül személyes rítus, nem lehet tömegesen végezni. Érdemes tárcsáznod vonalunkat a beavatásért, ugyanis a tavalyi év legnagyobb nyertese, bizony ezen a napon kért beavatást a személyes szerencseszámaira!

 

A nyári napforduló idején a varázsigék is jól működnek. ITT megtudhatod, hogyan használd őket! 

ezoterikus kalendárium

Használd ki a nyári napforduló csodálatos napját, június huszonegyedikét, Szent Iván napját, mikor  csodák is megtörténhetnek. Használj álomhozó mágiát, vagy kérj szerencse mágiát, pénzvonzást, bármit is, csak részesülj az ilyenkor tomboló égi energiákból!

 

A nyári napforduló energiái most a legbátrabbaknak elképesztő sikereket és szerencsét hoznak! Tartozz te is közéjük! Kérd két napon belül a mágiát Ágnestől vagy Etától a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), ami megváltoztathatja az életed!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*