Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Előítéletek a csillagjegyekről

Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak Figyelem – Nektek ezt hozza 2018!

Dátum: 01.02.2018

Nyilas

Nyilas jegy

Minden jel arra utal, hogy ebben az esztendőben nem fogsz unatkozni. Könnyen lehet, hogy munkád mellett még másodállásra is lehetőséged lesz. Kérdés az, hogy anyagi helyzeted valóban indokolja-e, hogy két munkád legyen egyszerre? Ha igen, akkor talán jobban járhatnál, ha a szerencsére is építenél. Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485Ft/perc), ha szeretnéd, hogy a szerencse oldja meg anyagi gondjaidat! A nyári hónapokban komoly esélyed van arra, hogy egy szerencsés esemény miatt boldogabb lehess. Szerelemben az esztendő elején ismét el kell nyerned párod bizalmát. Egy régebbi kapcsolatod furcsa viselkedése miatt alakulhat ki a bizalmatlanság, amihez neked nem is lesz igazán közöd. Arra viszont időre lesz szükség, hogy ezt partnered is átérezze. Egészséged ebben az esztendőben semmilyen káros hatásnak nincs kitéve az éves horoszkópod szerint. Ezt a zavartalanságot használd ki erősödésre, sportolásra, hogy később is megmaradjon neked a jó egészség!

betegségek lelki okai

Havi horoszkópodban is fontos információkra bukkanhatsz! Olvasd el ITT!

 

 

Bak

Bak jegy

Nem szabad ebben az esztendőben vesztegetned az időd! Pénzügyeidben jól működnek beruházásaid. Amennyiben az üzleti életben vagy, az egész éved jól zárod majd anyagiakban. Más esetben, ha munkából élsz, itt a siker nem feltétlenül jelent jó anyagiakat. Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérd a nagy szerencse mágiát, hogy pénzügyekben az első lehess! Szerelemben május és június hónapokban több időt szánhatsz barátaidra, mint párodra. Talán tehetnél a kapcsolatodért, ha végre a barátok közös barátok lennének. Időd nagy részét másoknak adhatod, talán ez a legnagyobb gondod ebben az esztendőben. Egészséged leginkább a túlterheltség miatt romolhat. Különösen rossz lehet ez az őszi időszakban. Ideje elgondolkodnod azon, hogy végre elkezded az életmódváltást, hiszen évek óta elhanyagolsz egy sportot, ami sokszor hiányzik neked. Tegyél róla, hogy idén ne csak üres fogadalom legyen az újévi fogadalmad!

 

Minden eldőlt, amikor nevet kaptál! Benne van a sorsod, nézd meg ITT!

 

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Az esztendőd első felében úgy érzed majd, hogy minden munka rád vár munkahelyeden és a családodban egyaránt. Azért nem kell feladnod, mert a fáradtságos munkádat sok siker és öröm koronázza majd. Anyagiakban több váratlan kiadásod is lehet ebben az esztendőben. Érdemes pénzed beosztanod, gondoskodnod a tartalékokról! Hívd Matt Médiumot a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj lottó mágiát, mert ha nincs megtakarításod, így lehet! A szerencse inkább munkában lesz veled, mint  pénzügyekben. Szerelemben ideje hagynod, hogy partnered is kivegye a részét életetek szervezésében. Más esetben sok civakodásra számíthatsz ebben az esztendőben. Érdemes hallgatnod az őszi hónapokban barátaid tanácsára! Egészséged kicsit gyengébb lesz a megszokottól, különösen a téli hónapokban. Vigyázz a megfázásos betegségekkel, pihend ki őket mindig!

 

Derítsd ki ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei közé tartozol-e!

 

Halak  

Halak jegy

Nehéz éved lesz, de azért tehetsz majd elenne! Munkádban úgy érzed, hogy minden feladattal téged találnak meg. Az esztendő első pár hónapja szólhat erről számodra. Anyagiakban mindig sikerül nagyobb bevételekre szert tenned, de ezeket el is viszik a váratlan kiadásaid! Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485Ft/perc),  kérd a sorsfordítást, amellyel megelőzheted a váratlan kiadásokat! Terveidhez tartanod kell majd magad ebben az esztendőben. Szerencséd leginkább a szerencseszámaid alkalmazásával, illetve szerencsenapjaidon lehet. Ezekkel kapcsolatban szintén kaphatsz tájékoztatást a vonalunkon. Szerelemben ne legyenek kétségeid. Amit együtt terveztetek erre az esztendőre, azt meg is fogjátok valósítani. A téli hónapokban viszont kevesebb lesz az összhang köztetek, aminek oka az lesz, hogy nagyobb igényed lesz a magányra. Egészségedben nem lesz nagyobb gond, érdemes ebben az esztendőben elkezdened újra sportolni!

 

Rosszul indult az idei éved? Szeretnéd tudni, hogyan oldd meg a problémáidat, de nem tudod, miként is kezdj hozzá? Hívd Zeuszt vagy Ágnest a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc), akik elmondják, hogyan kezelheted és oldhatod meg problémáidat!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

A felhasználók hozzászólásai (4)

Béláné a 30.04.2018

KÉREK SZÉPEN,,SKORPIÓ,,ROL VALAMIT MI VÁR RÁM EGÉSZSÜGYLET,,KÖSZÖNÖM,,

    AsztroShow a 08.05.2018

    Kedves Béláné! Hívja asztrológusainkat bizalommal a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), elkészítik személyes horoszkópját, amiben az is látszik, mikor lehet nyereménye! Asztro Show

mária a 18.02.2018

űdv. mivel pénz hiján vagyok mindig nemtudom felhivni ,a stából josokatt, meret pénznélkűl kenyeretsem kaunk nekem muszáj arra koncentrálni hogy agyerekeimnek legyen mitt ennie,csak anyit szeretnék tudni lesz e anyi pénzem azéletbe hogy tudjak egy kis házat venni drágaz albérlett,l köszöm. ha elolvasák, deha még seiteni is tudnának ,háláslennék, marika,!!!

    Asztro Show a 20.02.2018

    Kedves Marika! Kívánjuk a legjobbakat Önöknek, és nagyon örülünk a bizalmának! Szeretettel: Asztro Show

Hagyj hozzászólást

*