Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Nyilas és a 12 aszcendens

Nyilas és a 12 aszcendens

Dátum: 29.08.2015

Nyilas Nap Kos aszcendenssel

 

Tűz a tűzzel igencsak karakteres személyiségjegyekre utal. Szinte nincs lehetetlen a számodra, csak meg kell találnod a belső egyensúlyodat. Hajlamos lehetsz ugyanis túlzásokba esni, főleg, ha lendületben vagy. Optimizmusod határtalan, és szinte semmi sem képes elvenni a kedved céljaidtól. Lehetetlen? Ez a szó hiányzik a szótáradból! Munkában Te vagy a vezér, de épp olyan naiv is tudsz lenni, ezért sosem tartasz túl nagy távolságot kollégáidtól. Általában jól mennek az anyagi dolgaid, de ha mégsem így lenne, akkor hívd Zeuszt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), mert lehet, hogy energiafeltöltésre van szükséged. A Nyilas jegyében születetteknél ez megesik, pláne, ha a Kos aszcendens miatt folyton aktív és passzív időszakok közt váltakozol. Kapcsolatok terén épp olyan szenvedélyes és lehengerlő tudsz lenni, mint másban, de azért szereted megőrizni a függetlenséged is. Sosem veted alá magad senki akaratának sem, inkább itt is irányító szerepre törsz.

 

Nyilas Nap Bika aszcendenssel

 

A stabil Bika kicsit visszafogja a Napjegyedből eredő szertelenséged, ezért képes vagy sokkal inkább a módszeres cselekvésre és tervezésre. Segít abban is, hogy elmélyedj a részletekben, ami alapvetően nem jellemzi a Nyilast. Munkában ezért a lassú, de biztos előrehaladás jellemez, olykor zseniális ötletekkel tarkítva, melyekkel előrébb juthatsz a vártnál. Kockáztatni viszont nem szeretsz annyira, inkább a biztosra mész. Kapcsolatok terén ez okozhat egy kis gondot, hiszen Nyilasként imádod a romantikus kalandozásokat, de Bika éned inkább konzervatív. Ezért ne ijedj meg, ha kicsit eltévedsz a szerelem útvesztőiben és nem tudod, hogy a szívedre vagy inkább az eszedre hallgass-e, csak hívd Tündér Lilit a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki kártyájával minden lehetőséget megvizsgál a számodra!

 

Nyilas Nap Ikrek aszcendenssel

 

Két szellemi jegy, mely nagyon jól illik egymáshoz! A Nyilas világát még szélesebbre tágítja az Ikrek aszcendens, így a legjellemzőbb tulajdonságod minden bizonnyal a már-már gyermeki kíváncsiság. Minden érdekel, mindenről szeretnél tudni, ami a környezetedben történik és minden megragad az elmédben. A részletekkel kapcsolatosan viszont lehetnek nehézségeid, hiszen mindkét jegy távlatokban tud gondolkodni, ezért nem árt, ha van egy plusz hatás horoszkópodban, ami stabilizálja ezt a két légies jegyet. Hívd Lunczer Juditot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki asztrológiával foglalkozik és elkészíti a személyes horoszkópodat, hogy megtudd, neked van-e ilyened! Kapcsolatok terén jellemző lehet rád a sok barát és ismerős. Nagyon szeretsz beszélgetni, ismerkedni, minden emberben egy új világot fedezel fel. Szerelemben viszont nehezen döntesz, és több komoly kapcsolatod is lehet életed során, mert minden életszakaszban másféle társra vágysz.

 

Nyilas Nap Rák aszcendenssel

 

Két ellentétes hatás keveredik itt, ami elég sokszínű személyiségre utal. Kifelé vidám, energikus képet mutatsz magadról, de sokszor ez a pozitív arc csak álca, hogy elrejtsd a mély és igen sokféle érzelmeidet a külvilágtól. Nehezen nyílsz meg valóban mélyen, csak a kiválasztott barátaidnak, akiket nagy becsben tartasz. Alapesetben viszont mindig van benned egy fajta gyanakvás, folyamatosan készen állsz a legrosszabbra, ezért sosem esel pánikba. Ha úgy gondolod, hogy valakiben nem bízhatsz meg, addig nem nyugszol, míg a végére nem jársz a dolognak. Spirituális szinten éber vagy, ezért az álmaid üzenetet hordozhatnak. Ha még csak most ébredezel, vagy éppen kicsit elakadtál ezen az úton csak hívd Nero mester mágust a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki segít megfejteni az Univerzum jeleit. Munkában nagyon kitartó vagy, de ha csak nem érdekel valami nagyon, elsősorban a biztonságra törekszel, s nem a karrierépítésre.

jós, jóslás, jósnő, ingyen jóslás,telefonos jóslás, aszcendens, aszcendens horoszkóp, aszcendens kalkulátor, 12 aszcendens, nyilas, nyilasnap, nyilas aszcendens

Nyilas Nap Oroszlán aszcendenssel

 

Olyan érzésem van, mikor ilyen horoszkópú emberekkel találkozom, mintha kisütne a nap. Nagyon pozitív személyiség vagy, aki rendkívül kreatív, jó az alkotókészséged. Mindenhez értesz valamennyit, bár néha azt gondolod, hogy sokat. A szerénységet el kell sajátítanod, hiszen sem a Nyilas, sem az Oroszlán nem hordozza ezt magában, de ettől függetlenül csak is a jó szándék vezérel. Mindig segíteni akarsz mindenkinek, ezért gyakran a kezedbe veszed az irányítást. Egyértelműen vezető szerepre lettél teremtve, karmádban pedig ott lehet ennek az útnak a mikéntje. Tudd meg hát személyes sorsfeladatod és hívd Ezó kollégámat a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki karma asztrológiával is foglalkozik. Kapcsolatok terén mindenkivel nagyon barátságos vagy, elvárod és meg is adod a tiszteletet, de közvetlenséged minden ajtót megnyit előtted. Szerelemben a szenvedély vezet, általában hűséges vagy és nagyon kitartó.

 

Nyilas Nap Szűz aszcendenssel

 

Kettős energiák hatnak rád a Merkúrból és a Jupiterből, a két jegy uralkodói bolygóiból. Belül mindent elemzel, részletekből raksz össze, míg kifelé azt igyekszel mutatni, hogy mindent irányítasz. Időnként megesik, hogy szétesel és ilyenkor kell egy kis idő, hogy összerakd magad. Ekkor sokat segíthet egy megértő hang, egy biztató szó, aki segít abban, hogy ösztönös optimizmusod felélessze. Sokat segíthet, ha tudod, mi vár rád, ezért ilyenkor hívd Megmondót a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki tarot kártyájával megmondja neked a jövőd. Szerelem terén kicsit kevésbé vagy magabiztos, mint egy átlagos Nyilas, jobban igényled, hogy partnered által vezetve légy. Az is fontos, hogy mindig legyen életedben valamilyen célod, ami felé lépéseket tehetsz, mert elsődleges a lelkületed szempontjából, hogy hasznosnak érezd magad. Nagyon kreatív vagy és jó lehet a kézügyességed is.

 

Nyilas Nap Mérleg aszcendenssel

 

Erősen szellemi beállítottságú lehetsz, de érzelmeid is nagyon mélyek tudnak lenni. Fontos számodra a szépség, mind kívül, mind belül. Ez azt jelenti, hogy meg is teremted azt, és meg is látod a környezetedben. Szívesen segítesz másoknak, vezeted őket, de nem erővel, hanem kedvességgel és empátiával. Nagyon fontos lehet számodra, hogy jó emberek vegyenek körül. Ha úgy érzed, hogy mások elszívják az energiáidat, akkor ott nem sokáig bírsz létezni. Ilyen horoszkóppal érdemes kérned minden fontosabb csillag-alkalomnál egy védelmet, mert nyitottságod miatt ki vagy téve az energiavámpíroknak. Hívd Happy kolléganőmet a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akinek speciális védelmi rituáléját akár Te magad is elvégezheted otthon! Szerelemben kissé idealista vagy, meg kell tanulnod, hogy nem mindenki az, akinek mutatja magát. Az átlagnál több párkapcsolatod lehet az életedben, de képes vagy mindig újra hinni az emberekben, míg meg nem találod az igazit.

 

Nyilas Nap Skorpió aszcendenssel

 

Ez a két jegy nem igazán illik egymáshoz, benned mégis nagyszerű összhangot képesek alkotni. A Nyilas Napjegynek köszönhetően lelkes vagy, optimista és mindig vannak céljaid, míg a Skorpió aszcendens pedig elmélyíti a gondolataid és érzéseid. Segít abban, hogy a távlatokon kívül a részleteket is átlásd, és ne kockáztass túl sokat. Mellette képes vagy szembenézni az élet árnyékos oldalával is, és hatalmas energiákat mozgósítani, ha arra van szükség. Nagy eséllyel kerülsz szembe életedben többször is legyőzhetetlennek tetsző karmikus feladatokkal, de ne ijedj meg, ott van benned minden, amivel ezeket sikerülni fog legyőzni! Ha elbizonytalanodsz, csak hívd Ágnest a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki tisztán érző képességével pont azt fogja neked adni, amire éppen szükséged van! Szerelem és kapcsolatok terén nagy igényeid vannak, de nem is alaptalanul. Elvárod, hogy társad épp olyan egyéniség legyen, mint Te magad vagy, és nagy legyen köztetek a szenvedély.

jós, jóslás, jósnő, ingyen jóslás,telefonos jóslás, aszcendens, aszcendens horoszkóp, aszcendens kalkulátor, 12 aszcendens, nyilas, nyilasnap, nyilas aszcendens

Nyilas Nap Nyilas aszcendenssel

 

Ez egy rendkívül pozitív horoszkóp alapja, de annyi energia van benned, hogy nehéz lehet mindig kordában tartani. Ha kell, akkor képes vagy százszor is újrapróbálni, felállni és elölről kezdeni, azt amit el akarsz érni. Nagyon önálló vagy, és mindig vannak céljaid, amik nélkül boldogtalanná válnál. Kapcsolatok terén nyitott vagy, de nem vagy egy helyben ülő fajta, ezért ha valaki közel akar hozzád kerülni, annak lépést kell tudni tartani veled. A szerelem nincs életed középpontjában, de ha belép valaki az életedbe, képes vagy a legnagyobb szenvedélyt megélni vele. Sokat kockáztatsz, mert nem érzed a veszélyt, szereted a kalandokat és imádod a pörgést. A hagyomány szerint a dupla Nyilas szülötteinek gyakrabban van nagyobb szerencséje az életben, mint az átlagnak, a sajátságos életfelfogásuk miatt. Sajnos pont ezért képesek sokat veszíteni is, mert nem mindig érzik tetteik súlyát. Ha szeretnél Te is a nyerő Nyilasok táborába tartozni, hívd Norbert Mágust a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki egy bőségmágiával felerősíti a sorsodban lévő lehetőségeket!

 

Nyilas Nap Bak aszcendenssel

 

Jó párosítás, mert olyan energiák szabadulnak fel mindkét jegyben, amik segítik, hogy aktív és eredményes életet élhess. Alkotókészséged jó, és mindenben meglátod az adódó lehetőséget, amit az élet eléd hoz. Szorgalmas vagy, lelkes, kalandvágyó és megbízható. Bárkivel kijössz, de mindenben megvan a magad erős véleményed, amihez ragaszkodsz is. Szívesen elfilozofálgatsz erről egy pohár bor mellett bárkivel, aki képes a kulturált modorra. Szerelemben is a megbízhatóság jellemez, monogám vagy és kissé konzervatív ezen a téren. A családalapítási vágyad korán felébredhet, de először az anyagi hátteret akarod hozzá megteremteni. A karriered kiemelkedően fontos lehet a számodra, ahol viszont nagy gondot okozhat a türelmetlenségre és szétszórtságra való hajlamod. Egy gazdasági előrejelzéssel azonban minden könnyebben megy, csak hívd Sádet a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki az asztrológia pénzügyi vonalának szakértője!

 

Nyilas Nap Vízöntő aszcendenssel

 

A Nyilashoz tartozó Vízöntő kiemeli benned az univerzalitást. Minden érdekel, ami nagy, világi és a jövő eseményeivel kapcsolatos. Saját életedben is igyekszel megvalósítani minden új tudást, egészségesen akarsz élni, sportolni és használod a legújabb technikai dolgokat. Igazi technokrata válhat belőled, ha hagyod érvényesülni a csillagjegyeid  energiáit. Kapcsolatok terén viszont nehezen alakítasz ki kötődést, pedig nagyon vágyhatsz egy biztos kapcsolatra. Független vagy, de időnként ez a tulajdonságod válhat az ellenségeddé, mert miatta mindig a magad ura akarsz lenni. Szerelemben nem árthat egy kis segítség, ha így érzed, hívd Sádét a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki szerelmi mágiával is foglalkozik, ezért segíthet bevonzani a nagy Ő-t. Karrierben viszont nagy lehetőségek állnak előtted, egyéni gondolkodásmódoddal kitűnhetsz a kollégáid közül. Karmikus feladataid közt pedig ott lehet a jótékonykodás és a másoknak való segítés, ami nagyon jó érzéssel tölthet el.

 

Nyilas Nap Halak aszcendenssel

 

Egy Tűz Napjegy egy Víz aszcendenssel, érdekes mélységeket takar. Belül érzékeny vagy, mély érzésű és hatalmas a képzelőerőd. Kifelé viszont igyekszel nagyon magabiztosnak mutatni magad, mintha egy álarcot hordanál, ami megvédi belső szentélyed. Nagyon spirituális vagy, ahogy tapasztalsz, úgy leszel egyre bölcsebb és saját hitrendszert alakítasz ki. Tehetséged van ahhoz is, hogy beleláss másokba, akár a jövőjüket is megpillantsd. Kapcsolatok terén a benned lévő kettősség okozhat nehézségeket, mivel hol nagyon hirtelen szánod el magad végzetes döntésekre, hol pedig túl sokáig maradsz benne rossz helyzetekben. Ha úgy érzed, itt az idő változtatni, először kérd ki egy kívülálló tanácsát, mert lehet ő más szemszögből látja a dolgaid. Boszi Katakolléganőm a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) a cigány kártyájával még konkrét tanácsokkal is elláthat, hívd őt bizalommal! Karrier terén elsősorban arra van szükséged, hogy békén hagyjanak, mert így nagyszerű ötleteiddel hasznára lehetsz munkahelyednek.

 

Szeretnéd kérni az aszcendensed mélyre hatóbb elemzését? Szeretnéd személyre szabottan kérni? Akkor hívd most asztrológus kollégáimat a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) és elkészítik neked!

Természetesen őket külföldről is eléred, ha kérdésed van, bátran hívd őket: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

A felhasználók hozzászólásai (4)

Margit a 28.10.2015

Nyilas vagyok Rák aszcendenssel.A tűz és a víz egy testben.A hobbim volt a munkám.Orosz műszaki fordítóként dolgoztam egy nagy olajipari cégnél.Hegesztési technológiákat,valamint gáz- és olajvezetékek építésével foglalkozó szakkönyveket ,vezetéképítő gépeket ismertető szakirodalmat fordítottam.A főnököm,majd később amikor megkérte a kezem és feleségül vett,lett a férjem és én a főnöke ,a lektorom és 4 gyermekem édesapja.

    Asztro Show a 29.10.2015

    Kedves Margit! Ezek szerint igazak Önre a leírások. Sok színű személyiség a két ellentétes hatásnak köszönhetően. És minden bizonnyal jelen van az életében a spiritualitás is, mint ahogyan ez jegyénél le is van írva. E két jegynek köszönhetően, és hogy írt nekünk, nyilvánvaló, hogy érdekődik az ezotéria iránt, nem is kicsit! Köszönjük hozzászólását! Ha szeretne beszélni tanácsadóink egyikével, bármikor megteheti a 06 90 633 991-es számon (485 ft/p)!

julcsi a 11.09.2015

igaz rám vizöntö vagyok és aszceddesem nyilas!

    Asztro Show a 12.09.2015

    Kedves Julcsi! Köszönjük bizalmát, és hogy megírta nekünk! Ha szeretne egy személyre szabott asztrológiai előrejelzést vagy elemzést, keresse fel Lunczer Juditot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), 935-ös kódon, és elkészíti Önnek!

Hagyj hozzászólást

*