Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Nyuszihoroszkóp

Nyuszihoroszkóp

Dátum: 24.03.2016

Nyuszi hopp, nyuszi hopp, máris egyet elkapott… A Húsvéti jövés-menés sokaknak családi ünnep, másoknak inkább egy hosszú hétvége, amit legszívesebben a párjukkal töltenének. Sajnos az ünnepi időszak alatt még jobban ki vagyunk téve a negatív hatásoknak. Ide kattintva megtudhatod, hogyan védheted ki ezeket!
A húsvéti horoszkóp rengeteg titkot rejt mindenki számára. Szeretnéd tudni, hogy mi az, ami a legtöbb örömet fogja jelenteni számodra idén húsvétkor? Ki hogyan fog ünnepelni? A legtöbb csillagjegy számára, a horoszkóp szerint, ez a hétvége ideális az ismerkedésre, új szerelmek kialakulására. 

KOS

Kos jegy

Bizonyára már alig várod, hogy kicsit megpihenj a hétköznapi fáradalmak után, ám ez most nem az a pillanat. Ha ezen a hétvégén kellőképpen figyelmes és tettre kész leszel, akkor társra találhatsz, de nem biztos, hogy meg is tudod majd tartani az illetőt. Mindenképp menj társaságba, ezzel megelőzhetsz egy hosszú önmarcangolást. Személyre szabott előrejelzés érdekel? Kérd jósainktól!

BIKA

Bika jegy

Könnyen előfordulhat, hogy a hosszú hétvégéd is a munkáról fog szólni, de ettől nem kell megijedni, hiszen előrelépés lesz a jutalom. Ha még nem élsz kapcsolatban, akkor akár az is megeshet, hogy a főnököddel, vagy munkatársaddal alakul ki egy szorosabb kapcsolat. Személyre szabott előrejelzés érdekel? Kérd jósainktól!

IKREK

Ikrek jegy

Komoly meglepetések érhetnek a szerelem terén. Egy régi álomkép most valóra válhat, csak annyi feladatod van, hogy élvezd azt, amit a hosszú hétvége kínál neked. Ne mondj nemet a kihívásoknak sem. Fontos: Ne feledj el meglepődni, ha egy régi szerelmed bukkanna fel! Személyre szabott előrejelzés érdekel? Kérd jósainktól!

RÁK

Rák jegy

Itt az ideje elfelejteni a negatív gondolatokat. Ha eddig úgy érezted, hogy a szerelmi életed teljes mértékben kisiklott az irányításod alól, akkor most van egy jó hírünk számodra: A húsvéti hosszú hétvége biztosan lendíteni fog a szerelmi életeden! Egy kezdődő barátságból most mély szerelem alakulhat ki a horoszkóp szerint. Személyre szabott előrejelzés érdekel? Kérd jósainktól!

horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán jegy

Mint mindig, most is a figyelem központjában leszel. A hosszú hétvége alatt hordj magadnál valami sárga színű tárgyat, ennek köszönhetően most még ellenállhatatlanabb leszel. Személyre szabott előrejelzés érdekel? Kérd jósainktól!

SZŰZ

Szűz jegy

Kedvező híreket fogsz kapni munkáddal kapcsolatosan. Most a megszokottnál sokkal közlékenyebbé válsz, de vigyázz, nehogy megbánts ezzel másokat! Személyre szabott előrejelzés érdekel? Kérd jósainktól!

 

Tudd meg ide kattintva, miként válhat az életed részévé a jólét a tavaszi bőségteremtés által!

MÉRLEG

Mérleg jegy

Ezen a héten teljesen ráhangolódsz az ünnepre, és árad belőled a szeretet, nyugalom és a béke. Családoddal számos programot szerveztek, így kitöltődik a hosszú hétvége szép programokkal. Az egyedülálló Mérlegek se csüggedjenek, hiszen ez az időszak kellő alkalom lesz arra a horoszkóp alapján, hogy megtalálják párjukat. Személyre szabott előrejelzés érdekel? Kérd jósainktól!

SKORPIÓ

Skorpió jegy

Az ünnepek előtti időszak sok munkát tartogat még, de megéri rászánni az időt, hiszen jó benyomást keltesz vele feletteseidnél. Az ünnepek családi hangulatban fognak eltelni, és lesz idő kipihenni a fáradalmakat. Személyre szabott előrejelzés érdekel? Kérd jósainktól!

horoszkóp

NYILAS

Nyilas jegy

Mint Nyilas, túlságosan nagy hangsúlyt fektetsz az ünnepre, ezért figyelj oda, hogyan is ünnepelsz, hiszen könnyedén túlzásokba is eshetsz. Szerelem terén érdemes odafigyelni a szingli Nyilasoknak! Személyre szabott előrejelzés érdekel? Kérd jósainktól!

BAK

Bak jegy

Ezen a héten is nehezen szakadsz el a munkától, mindent meg akarsz oldani, és csak ezután gondolkodsz az ünnepen. A hosszú hétvégét is inkább a családdal kell töltened, és itt az ideje közösen kimozdulni. Személyre szabott előrejelzés érdekel? Kérd jósainktól!

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegy

Az ünnepeket családoddal és békében fogod ünnepelni. Mindemellett mozgalmas napokra számíthatsz, és ez az időszak kedvezően hat az ismerkedésre, így a még szingli Vízöntők könnyen megtalálhatják párjukat. Személyre szabott előrejelzés érdekel? Kérd jósainktól!

HALAK

Halak jegy

Eljött az ideje, hogy teljesen átadd magad a szeretteidnek, és az ő vágyaiknak. Az egyedülálló Halak most könnyedén szerelembe eshetnek, de csak inkább plátóiban, hiszen a félelem a csalódástól megakadályozza, hogy tegyen is érte. Személyre szabott előrejelzés érdekel? Kérd jósainktól!

 

Szeretnél részletesebb, személyre szabott elemzést? Ajándékozd meg magad egy húsvéti jóslással, vagy kérj személyes horoszkópot, a legjobb szakemberek az ünnepek alatt is várják hívásod, a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 ft/p)!

Külföldről is tárcsázhatsz, eléred jósainkat Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*