Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Nem találtad még meg az igazit? Vagy nem tudod, mostani párod-e az? Hívd a 06 90 633 991-es számot segítségért (485 ft/p)!

Ő életed párja? A számmisztika megmutatja

Dátum: 29.07.2014

Mikor szerelmesek leszünk, akkor szinte mindig felmerül bennünk a kérdés, hogy jól választottunk-e. Vajon megbízhatunk a párunkban, valóban olyan, amilyennek gondoljuk? Az ezotéria berkein belül létezik egyfajta teória arra nézve, hogy mindenkinek megvan a párja, a másik fele a világon. Néha ezt karmikus kapcsolatnak nevezik, máskor ikerlángnak, de a lényege végül is minden megfogalmazásnak ugyanaz: az igaz szerelem beköltözik az életünkbe, és ott is marad. Azonban az ismerkedési fázisban még minden kétséges, és sosem tudhatjuk azt, hogy csupán egy kalandot vagy éppen magát az igazit találtuk meg. Szerencsére itt is segítségül hívhatjuk a mágiát, pontosabban egyik ágát, a számmisztikát!

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó, anyagi segítség, szerelmi jóslás

Bizonyára sokan tudják, hogy a számmisztika vagy más néven numerológia tudománya az egyén születési dátumával és nevéből kapott számokból von le teljesen személyes és olykor meglepő következtetéseket. Azonban a mesteri szinten művelt számmisztika még ennél is tovább megy és a személyes számokat is használja ahhoz, hogy lelkedbe látva sorsod urává emeljen. A szerelemmel kapcsolatosan is adhat tanácsot, ha bizonyos információkat tudunk az illetőről, amikből aztán a tanult számmisztikus további személyes számokat számíthat ki. Nézzük mik is ezek:

 

A szem a lélek tükre:

Ahhoz, hogy megtudd, a számmisztika szerint kiszemelted-e a valódi párod meg kell nézni a szeme színét. Ha például az ő szeme színe barna, és a tiéd is az, akkor is össze kell hasonlítani a kettőt, hogy melyikőtöké sötétebb, illetve világosabb.

A számmisztikus ebből állapítja meg az első személyes számot, ami a lélek száma lesz, hiszen mint ismeretes, a szem a lélek tükre.

szerelem, párkapcsolat, párkapcsolati tanácsadó, jós, jósnő

A színek elárulják szíved titkait:

Ezt követően meg kell nézni azt, hogy mi a pár kedvenc színe. Nem baj, ha a tiéd nem egyezik a párodéval, mert minden színhez társul egy megfelelő szám a számmisztika szerint, amit csak a magas tanulmányokat elvégzett numerológusok ismernek. Az Astro centerben is találhat több olyan számmisztikust, aki segíthet abban, hogy kapcsolatodról kiderüljön, igaz szerelem-e!

Már gyermekkorodban ott lehet a jövőd:

A következő pont, ami az igazit segít felismerni szintén egy személyes dolgon keresztül közelít a számokhoz. Az első kedvenc gyermekkori játékot kell feltárni, amit aztán a négy elem szerint lehet egy számhoz csatolni. Ezek a számok azt is felderítik, hogyan lesztek képesek a jövőben együtt élni, vagy akár a konfliktusokat kezelni. Ebből is látszik, hogy milyen összetett rendszert alkot a számmisztika, mennyi összefüggést kell egyszerre figyelembe venni benne.

Xalen jósnő, kód 453 jósnő, legjobb jós, ezotéria, tarot

Még mindig kétségeid vannak, vagy visszaigazolást keresel? Természetesen tanácsadóink az Asztro Center vonalán több különböző módszert is alkalmaznak, melyekkel téged is az igaz felismeréshez vezethetnek, keresd őket bizalommal akár a nap 24 órájában a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), Ágnes és Happy a legjobbak abban, hogy segítsenek megtalálnod az igazit, akivel leélheted az életed!

Természetesen külföldről is tlefonálhatsz nekik: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számra, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számra, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számra és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számra!

 

 

Hagyj hozzászólást

*