Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Október havi egészség horoszkóp!

Dátum: 11.10.2017

Kos

Kos jegy

Az október a feltöltődés hónapja számodra, az egészség horoszkóp szerint. Próbálj minél több otthoni programot szervezni magadnak. Különösen jó, ha pároddal kettesben töltitek az estéket. Érdemes egy forró kakaó mellett valami jó filmet néznetek, hiszen egészségednek most a nyugalom a legfontosabb. Más esetben sajnos beteges hónapod lesz. A sportolás csak mértékkel javasolt ebben az időszakban. Ha nincs időd a pihenésre, hívd Kamillát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérj energia- és csakrafeltöltést!

 

Olvasd el havi horoszkópod is ITT, elképesztő információkat tudhatsz még meg!

 

Bika

Bika jegy

A figyelem talán a legfontosabb lételeme most az egészségednek. Újra meg kell tanulnod észrevenned szervezeted apró rezdüléseit. Nem szabad figyelmen kívül hagynod tested üzeneteit! Fontos még, hogy ebben a hónapban helyesen táplálkozz, hiszen a téli időszakra fel kell erősödnöd. Ízületeid a hónap második felében rosszul reagálhatnak a hirtelen lehűlésre. Melegebb időszakokban viszont fejfájás jelentkezhet. Ha bármi gyanús dolgot észlelsz egészségedben, hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), cigánykártyája minden gondot feltárhat!

 

Ikrek

Ikrek jegy

Valahogy semmi sincs a rendjén. A hónap elején fáradékonynak érzed magad, szinte mindig képes lennél aludni. Szervezetedben könnyen alakulhat ki ásványi anyag hiány, ezért figyelj arra, mennyi és milyen vizet fogyasztasz. Kerüld a zsíros és terhelő ételeket, mert miattuk az immunrendszered is gyengülhet. A légúti betegségek esélye fokozatosan magas most, napjegyed miatt. Szeretnéd elejét venni a gondoknak? Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/p), mestere a betegségek megelőzésének!

 

Vajon szerencsés csillagzat alatt születtél, és még idén nagy mázlid lehet? Tudd meg ITT!

 

 

Rák

Rák jegy

Az ízületek minden évszakváltást megéreznek nálad. A hidegebb idő és a kedvezőtlenebb bolygóállás bizony sérülékennyé tehet. Jobban kell vigyáznod magadra, különösen, ha fizikai munkát végzel. A szív és érrendszeri bajok is előkerülhetnek ebben a hónapban, a Mars hatásai miatt. Vérnyomás problémák jelentkezhetnek, különösen, ha nincs megfelelő családi életed. Ezek komolyabb problémák okozói is lehetnek, ezért jobb, ha hívod Violettát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), egy részletes egészség elemzésért!

Oroszlán

Oroszlán jegy

Az egészség horoszkóp szerint a megfázás veszélyén kívül más betegség nem fenyeget. Azt a kis enyhe depresszióra való hajlamodat pedig egy jó kis romantikus filmmel hessegesd el, hogy az ünnepek vidám hangulatban találjanak. Ha egyedül érzed magad és szeretnél valakivel beszélgetni, hívd kollégáinkat, akár az éjszaka közepén is.

Szűz

Szűz jegy

A hónap elején sok energiád lesz. Akár olyan dolgokba is belevághatsz, amelyekre máskor nincs erőd. Igyekezned kell, mert a hónap utolsó felében sokkal több pihenésre lesz szükséged, annak ellenére, hogy a zodiákusban nem a nagy alvásigény jellemez téged. A termékenységi energiák nagyon erősek lesznek, ami akkor érdekes, ha pároddal szeretnétek gyermeket vállalni. Már régóta terveztek babát, mégsem sikerül? Hívd Virágot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), nagyszerű praktikákat ismer!

 

Hosszútávú egészségi állapotod felől szeretnél érdeklődni vagy gyógyító energiát szeretnél kérni? Akkor hívd Edit Jósnőt vagy Zeuszt a 0690633991-es számon (485 Ft/p)!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Mérleg

Mérleg jegy

Nyugodt, akár erős időszak is jósolható neked az egészség horoszkóp szerint. Nem szabad azért túlhajtanod magad, gazdálkodj energiáiddal Mérleghez méltóan! A hónap utolsó felében alvászavaraid lehetnek, illetve ingerlékeny is lehetsz. A koffein beviteled ebben az időszakban érdemes minimalizálnod. Időnként fejfájás jelentkezhet nálad, de ez is csak akkor, ha éppen túlvállalod magad. Komolyabb figyelmeztetés is van! Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és tudd meg tőle figyelmeztető jeledet!

 

Skorpió

Skorpió jegy

Az egészség egy nagyon kényes kérdés, különösen egy olyan hiperérzékeny jegy esetében, mint a tiéd, amennyiben Skorpiónak születtél. Ebben a hónapban meglévő bajaid, már ha vannak, háttérbe szorulnak. Ennek ellenére nem szabad fellélegezned, hiszen a horoszkóp szerint, lehetnek más bajaid. Nagyon óvatosan vezess, vagy egyáltalán mozogj, mert a kisebb-nagyobb balesetek veszélye viszont magasabb a szokásosnál. Került el ennek még a lehetőségét is Matt segítségével a 0690633991-es számon (485 Ft/p)!

 

Nevedben kódolva van a sorsod! Tudd meg ITT, mi minden vár még rád!

egészség horoszkóp

Nyilas

Nyilas jegy

Az egészség horoszkóp  nem csak a testtel foglalkozik, hanem a lélekkel is. A hónap első felében nem szabad társaságba menned, inkább az egyedüllétben tudod megtalálni önmagad. Más esetben az egészséged sérülhet, hiszen „nem akarásnak nyögés a vége”. A hónap második felében viszont szomjazni fogod a társaságot, ilyenkor kell, hogy emberek vegyenek körül. Egészséged szempontjából kulcsfontosságú, hogy megleld önmagad békéjét, megtudd, mi az életfeladatod. Hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485 Ft/p), hogy elmondhassa neked!

 

Bak

Bak jegy

A hónap második fele lehet kritikus az egészség horoszkóp szerint, hiszen ekkor gyakran szédülhetsz meg, keringésed valahogy nem lesz az igazi. Természetesen komolyabb panaszok esetén fordulj orvoshoz! A Mars hatásai erősek lehetnek, ezért érdemes rendesen táplálkoznod, most nem biztos, hogy jót tenne neked egy szigorú diéta. A hónap végére természetesen minden panaszodnak meg kell szűnnie, ha valóba csak a bolygóhatások miatt vannak. Ha mégsem szűnnek a problémák, hívd Váradi Évát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kiváló egészség tippeket kaphatsz tőle!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

A sport nem feltétlenül az erősséged, de most nagyon komoly szükséged van arra, hogy eleget mozogj. Így akár komolyabb megfázást is elkerülhetsz, amire a havi horoszkóp szerint semmi szükséged. Az egészségi állapotod és anyagi helyzeted komolyan összefüggnek. Érdemes ezért mindent megtenned annak érdekében, hogy fitt tudj maradni. A hónap utolsó hetében fáradékonyabb lehetsz a szokásosnál, és ennek fontos jelentősége lehet, az egészség horoszkóp szerint. Tudd meg Lunczer Judittól a 0690633991-es számon (485 Ft/p), hogy mi!

 

Halak

Halak jegy

Ahogy egyre közelebb kerülnek a téli csillagok, valahogy úgy leszel egyre energetikusabb és letisztultabb. Élénk, jó hónap vár most rád. Rugalmasság és sok energia jellemez majd a hónap folyamán. Mozgásban viszont figyelned kell a sérülésekre. Sport előtt mindenképpen érdemes alaposan bemelegítened. A pihenés is fontos, még akkor is, ha energiáidat kifogyhatatlannak érzed. Energikusságodat nagyszerű dologra tudod felhasználni a hónap folyamán. Tudd meg Zeusztól a 0690633991-es számon (485 Ft/p), hogy mire!

Hagyj hozzászólást

*