Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Októberben születtél? Olvasd el szülinapi ingyen jóslatunkat!

Dátum: 06.10.2017

Ha októberi születésű vagy, akkor ez az ingyen jóslás neked is jár. A 2017-es október számodra a szerencse hava lesz, ha betartasz néhány nagyon fontos alapszabályt!

 

Anyagi területen pénzhez juthatsz, de csak akkor, ha nem kérsz kölcsön és nem fogadsz el senkitől ajándékba pénzt. A pénz megérkezik hozzád legkésőbb a hónap 20. napjáig. Ha ez nem történne meg, akkor valamilyen átok vagy blokk van rajtad és kérned érdemes egy tisztítást Xalentől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p)!

 

Kérj angyali áldást a pénzedre IDE kattintva, hogy az megsokszorozódjon!

cigánykártya jóslás

Most a szülinapodra ingyen jóslást kapsz tőlünk, ezért olvasd figyelmesen minden betűjét, hiszen megváltoztathatja az életed!

 

El kell engedned azokat az embereket és kapcsolatokat, akikből árad a negatív életérzés. Onnan ismerheted fel, hogy kik ők, hogy ezek az emberek senkiről semmi jót nem tudnak mondani. Mérgesek a kormányra, az emberekre, a kollégáikra, a szüleikre, és ezt a haragot állandóan például, pont a te nyakadba zúdítják.

A legtöbb ember részvéttel tekint az ilyen személyekre, hogy “jaj, szegény, fura a családja, furák a barátai és még a kormány is pont vele tolt ki”. Ne sajnáld, mert az ingyen jóslás szerint ez az ember lop, mégpedig a te energiádat lopja, a te életerődet lopja és a te aurádba férkőzik be hívatlanul!

Kerüld el ezeket az embereket ebben a hónapban és meglátod, az életminőséged, a hangulatod és az egészségügyi állapotod is változni fog!

 

Munka területén is várhatóak pozitív változások. Olvasd el a munkahoroszkópod ITT, hogy megtudd, mire számíthatsz!

 

Sehogy sem tudsz szabadulni az ilyen emberektől? Netalán pont a párod ilyen? Mérgező kapcsolatban élsz, amiből nem látod a kiutat? Van megoldás! Virág a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p) segíthet a legegyszerűbb és legfájdalommentesebb módon kitörni ebből a kapcsolatból!

 

Olvasd el a karmikus küldetésed ITT, hogy még az idén letudd a karmikus feladataidat!

cigánykártya jóslás

Szerelmi téren nagy változásokat tapasztalhatsz októberben, az ingyen jóslás szerint megtalálhatod a duáltársad, ha nyitott vagy az új társ befogadására.

Mit jelent nyitottnak lenni? Például, ha szingli vagy, helyet kell csinálnod a szekrényedben és a lakásodban egy második személynek, még akkor is, ha senki sincs a láthatáron és egyedül vagy. Franciaágyat kell beszerezned és nem tolhatod a falhoz, mindkét oldaláról megközelíthető kell, hogy legyen az ágyad. Ezek apróságok, de mind ahhoz járulnak hozzá, hogy beengedj valakit az életedbe.

Ha ezt mind megtetted és az október mégsem hozza el az igazit, akkor kérj vonalunkon egy szerelmi karma oldást! Lehetséges, hogy valamilyen kötés vagy szerelmi átok van rajtad.

 

Ha októberi születésű vagy, akkor teliholdkor nyerhetsz a lottón, de ehhez tudnod kell az októberi lottó számokat. Ezeket a személyre szabott számokat szintén szakembereink tudják neked kiszámítani.

 

Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 1 hét, 1 hónap vagy 1 év múlva? Itt a legjobb szakembereket találod meg, akik minden kérdésedre választ adnak! Happy vagy Matt jósokat keresd a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), akik az életed minden területén a segítségedre lehetnek válaszaikkal!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*