Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Ön és az angyali üzenetek

Ön és az angyali üzenetek

Dátum: 17.09.2012

Az angyali üzenetek és az  angyalokkal és a túlvilági lényekkel való kapcsolatfelvételre többféle módszer is létezik. A legjobb, ha ezeket a rituálékat olyan személy vezeti aki beavatott és pontosan tudja, hogy mit és hogyan kell csinálni. Az angyalok folyamatosan körülöttünk vannak és segíteni próbálnak nekünk, de gyakran előfordul az, hogy nem halljuk a figyelmeztető angyali üzeneteket vagy nem érzékeljük jótékony beavatkozási szándékukat. A legegyszerűbb út az angyalokkal való kapcsolatfelvételhez az angyalkártya használata. Többféle angyalkártya létezik és könnyen beszerezhető ezoterikus könyvesboltokból. Az angyalokkal való kapcsolatfelvétel ezen módja teljesen veszélytelen és bárki elvégezheti segítség vagy irányítás nélkül is.

Honnan tudhatja, hogy az angyalok  angyali üzeneteket  szeretnének küldeni Önnek?

 

Az első legfontosabb jel arra vonatkozóan, hogy az angyalok kommunikálni szeretnének Önnel az,  hogy ha  Ön gyakran gondol az angyalokra és  foglalkoztatja Önt ez a téma akár csak annyira is, hogy ezt a cikket elolvassa. Ez azt jelenti, hogy az angyalok felszeretnék Önnel venni a kapcsolatot és minden csatornát megragadnak, ahhoz hogy üzenjenek Önnek.

 

Egy másik árulkodó jel az, hogy ha például Ön elutazni készül, mondjuk Budapestről Balatonra szeretne autózni  és már mindent előkészített, de az utolsó pillanatban valami rossz érzése támad és nem indul el. Aztán egy óra múlva azt hallja a rádióban, hogy az M7-esen tömeges szerencsétlenség volt, több autó is összeütközött.

Ez tipikusan az az eset amikor az Ön őrangyala közbelépett és angyali üzenetet küldött Önnek. Bár Ön úgy érzékelte, hogy a saját megérzése és balsejtelme miatt nem indult el, tulajdonképpen az angyalok sugallatára kerülte el a tragédiát.

 

Az angyalok álmainkban is jelezhetik azt, hogy ha kapcsolatba szeretnének lépni velünk.

Amikor például azt álmodja, hogy repül vagy, hogy megmászik egy hatalmas hegyet, de szinte cseppet sem érzi magát fáradtnak, akkor biztos lehet benne, hogy az angyalok valamilyen fontos eseményre próbálják felhívni az Ön figyelmét.

 

Ha a felsorolt jelek közül bármelyiket tapasztalta, akkor biztos lehet benne, hogy az angyalok felszeretnék venni Önnel a kapcsolatot és üzenetet szeretnének átadni Önnek.

Ha az angyalkártya nem elég sokrétű az Ön számára és nem érti, hogy mit szeretnének Önnel tudatni az angyalok akkor érdemes felkeresni egy angyalszakértőt, egy olyan tanácsadót, aki tudja hogyan kell kommunikálni az angyalokkal. Az Asztro Center munkatársai közül sokan foglalkoznak angyalkommunikációval. Ha az ő segítségüket kéri akkor biztos lehet benne, hogy az angyalok üzenetét megismeri és haszonsítani tudja az életében.

 

Hagyj hozzászólást

*