Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tudj meg többet az angyalokról - Hamied

Őrangyalok üzenete: Most légy nagyon óvatos!

Dátum: 16.05.2018

Üzenetek érkeznek az égből, szinte folyamatosan. Akik ezzel a képességgel születtek, képesek értelmezni ezeket az üzeneteket. Most komoly figyelmeztető üzenetek érkeznek, amelyek között lehet, van neked is névre szóló üzenet. Az őrangyalok aktívan dolgoznak.

 

Tudod, hogyan érd el, hogy őrangyalod mindig melletted legyen? ITT kiderül!

 

 

Sajnos egyre nehezebb lesz boldogulni a Földön. Egyre jobban terjed a szegénység, egyre több betegség üti fel újra a fejét. Ezzel szemben az égiek fel akarják venni a harcot, de az emberek már elfordultak az angyaloktól, csak kevesen vannak, akik még figyelnek rájuk.

rtl_angyal

Alkalmazz angyali védelmi imát, hogy kivédd a rossz erőket! Az imát ITT találod!

 

 

Most neked érkezett figyelmeztető üzenet!

Olyan üzenet, amelyben figyelmeztetnek, ha nem vigyázol. A szegénység még jobban fog sújtani, miközben sorsodban a gazdagság van megírva! Választottad a sorsod, a szegénységet, vagy éppen elvették tőled azt a jólétet, amelyben most élned kellene? Mert ha nem választottad, akkor érdemtelenül szenvedsz a Földön, miközben az angyali segítség már régóta itt van neked egy karnyújtásnyira! Nem kell mást tenned, csak tárcsáznod a 06 90 633 991-es telefonszámot (485 Ft/perc), kérned Xalen jósnőt, aki közli veled őrangyalod üzenetét!  

 

2018-sok veszélyt rejt, de jó dolgokat is! Tudd meg ITT, melyek a legmeghatározóbb jóslatok erre az évre!

 

as_tunderlili_954

Az is lehet, hogy neked is szól az angyali intelem, éppen ezért kell megtudnod, van-e számodra angyali üzenet! Nem szabad késlekedned! Ha nincs, akkor is van segítség, hiszen az angyal mágia éppen azért van, hogy angyali üzenetet hívjunk le számodra az égi csatornákból. Őrangyali üzenete elsősorban azoknak van, akikben még van hit, akikben még él az igény arra, hogy boldogságban és békében éljenek itt a Földön. Ez az igény, ha benned is meg van, érdemes megtudnod, hogy mire figyelmeztet most az őrangyal, aki születésedtől fogva veled van és igyekszik segíteni neked a bajban! Vedd észre végre, hogy az ég sosem hagyta el a Földet!  

 

Most kulcsfontosságú tudnod, mi vár rád az előtted álló időszakban, hiszen minden baj könnyűszerrel megelőzhető, ha tudod, hogy mikor, miben kell résen lenned és hol! Hívd Xalent vagy Matt Médiumot a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik a személyes őrangyalod hívják segítségül, és kommunikálhatsz vele általuk!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*