Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

ordogi

Ördögi hajlamaid, amiket még Te sem ismersz!

Dátum: 25.03.2015

Kos:

ördögi hajlamok, hajlam, kos csillagjegy

Fejjel a falnak. És ez nem vicc, ugyanis ha ebben a jegyben születtél, hajlamod van arra, hogy árts magadnak. Ha nincs eredmény, nincs siker, képes vagy veszélyes dolgokba kezdeni, amikből szinte biztos, hogy valami bajod lesz. Önmarcangolásod környezetedre sem veszélytelen! Szeretnél megszabadulni rossz szokásaidtól, tulajdonságaidtól? Jósaink segítenek, csak kattints IDE!

 

Bika:

ördögi hajlamok, hajlam, bika csillagjegy

Kisajátítás. Nagyon kellemetlen hajlam, mert képes lehetsz miatta másokat tárgyiasítani. Akár fel is áldozhatsz kapcsolatokat az anyagi jólét oltárán, ha hatalmába kerít ez az ördögi hajlamod, vagy épp ellenkezőleg, szolgának tekinted a körülötted lévő szeretteidet. Tetézi a problémát, hogy nagyon nehezen veszed észre magad. Szeretnél megszabadulni rossz szokásaidtól, tulajdonságaidtól? Jósaink segítenek, csak kattints IDE!

 

Ikrek:

ördögi hajlamok, hajlam, ikrek csillagjegy

Kleptománia. Bizony, az Ikrek szülötteiben mélyen ott él a lopásra való hajlam. Nagyon ördögi, mert sokszor maguk sem képesek ezt felismerni. Finomított módon minden Ikrekben jelen van ez a hajlam, még pedig úgy, hogy szeretnek ellesni másoktól dolgokat, és sajátjukként előadni. Szeretnél megszabadulni rossz szokásaidtól, tulajdonságaidtól? Jósaink segítenek, csak kattints IDE!

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

Rák:

ördögi hajlamok, hajlam, rák csillagjegy

Érzelmi zsarolás. Ott szunnyad benned, szinte ösztönösen tud hatalmába keríteni, ahogy mély érzelmeid elkezdenek feletted eluralkodni. Kell valami katalizátor, valamilyen negatív tapasztalat, hogy felszínre törjön, és többé semmi más nem foglalkoztat, mint hogy lásd, mások szenvedését, és vergődését. Szeretnél megszabadulni rossz szokásaidtól, tulajdonságaidtól? Jósaink segítenek, csak kattints IDE!

 

Oroszlán:

ördögi hajlamok, hajlam, oroszlán csillagjegy

Uralkodás mások felett. Előjöhet perverzióként, vagy akár agresszióként is, melyek közül nem is tudom melyik az ördögibb. Fontos, hogy időben felismerd parancsolói vénádat és feldolgozd a benned éledő indulatokat, mielőtt túl késő lenne, különben azt veheted észre, hogy alávetettek hevernek a lábaid előtt, melyektől a szeretet csak megköveteled. Szeretnél megszabadulni rossz szokásaidtól, tulajdonságaidtól? Jósaink segítenek, csak kattints IDE!

 

Szűz:

ördögi hajlamok, hajlam, szűz csillagjegy

Elviselhetetlenség. Azt biztosan tudod, hogy hajlamos vagy a részletekben való elveszésre, és emiatt a kritikai érzéked is fejlett. Könnyen csaphat át azonban ez a hajlamod elviselhetetlen szőrszálhasogatásba, és mások önbizalmának a sárba tiprása lehet egyetlen szórakozásod. Mindez azonban talán pont akkor alakul csak ki benned, ha saját önbizalmaddal is gondok vannak… Szeretnél megszabadulni rossz szokásaidtól, tulajdonságaidtól? Jósaink segítenek, csak kattints IDE!

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Mérleg:

ördögi hajlamok, hajlam, mérleg csillagjegy

Hazugság. Képes vagy ördögi hajlamaid szerint igazi hálót szőni hazugságokból. Önmagában azt hihetnénk, hogy ezzel csak magadnak árthatsz, de mivel ha kiesel az egyensúlyodból mestere leszel a megtévesztésnek, így bizony sokakat vezethetsz tévútra. A jó, de a rossz célok érdekében is képes vagy minden tulajdonságod latba vetni. Szeretnél megszabadulni rossz szokásaidtól, tulajdonságaidtól? Jósaink segítenek, csak kattints IDE!

 

Skorpió:

ördögi hajlamok, hajlam, skorpió csillagjegy

A sötétség hajszolása. Minden módon, akár a mazochizmus, vagy mások kínzása is szóba jöhet számodra, mikor elhatalmasodnak feletted ördögi hajlamaid. A fájdalom és minden, ami azzal kapcsolatos különös módon vonz, és mivel a halál is különös gyönyörrel kecsegtet, így a kisebb lények bántalmazása ördögi éned számára nem tabu, hanem játék. Szeretnél megszabadulni rossz szokásaidtól, tulajdonságaidtól? Jósaink segítenek, csak kattints IDE!

 

Nyilas:

ördögi hajlamok, hajlam, nyilas csillagjegy

Mások semmibe vétele. Bizony, néha jellemző lehet rád, hogy elragad a hév és csak a céljaidra koncentrálsz. Ha pedig még ördögi hajlamaid is előtörnek belőled, akkor képes lehetsz arra, hogy önző módon másokat félrelökj az utadból, és semmi se számítson. A legrosszabb az egészben, hogy mindig, minden tettedre tudsz olyan kifogást adni, hogy mások miatt csináltad. Szeretnél megszabadulni rossz szokásaidtól, tulajdonságaidtól? Jósaink segítenek, csak kattints IDE!

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Bak:

ördögi hajlamok, hajlam, bak csillagjegy

Mások örömének tönkretétele. Bizony, ha egy Bakból előtör a pesszimista énje, képes arra, hogy mindenki örömét a sárba tiporja. Ha már neki nem adatott meg, hogy boldog lehessen, más miért legyen az. Ilyenkor persze csak az ördögi éned beszél belőled, fontos ezt felismerned, mielőtt bármi visszafordíthatatlant cselekednél vagy mondanál. Szeretnél megszabadulni rossz szokásaidtól, tulajdonságaidtól? Jósaink segítenek, csak kattints IDE!

 

Vízöntő:

ördögi hajlamok, hajlam, vízöntő csillagjegy

Szenvtelen kísérletezés. Felsőbbrendűség érzeted miatt, ha ördögi hajlamaid érvényesülnek rajtad, képes lehetsz másokat egyszerű kísérleti alanynak tekinteni. Ilyenkor a szenvtelenség és az empátia teljes hiánya tételezhető fel benned, amihez azért meglehetősen ki kell fordulnod harmonikus önmagadból. Szeretnél megszabadulni rossz szokásaidtól, tulajdonságaidtól? Jósaink segítenek, csak kattints IDE!

 

Halak:

ördögi hajlamok, hajlam, halak csillagjegy

Függés, alkoholizmus. Mindez talán azért került pont hozzád, kedves Halak szülött, mert alapvetően van egy hajlamod arra, hogy elmenekülj a valóság elől. Az ördögi éned meg persze ezt felerősíti, mégpedig olyan módon, hogy saját – bár közel sem egészséges – álomvilágot teremthess magadnak, és mindig találsz valamilyen mentséget, kibúvót tetteidre. Szeretnél megszabadulni rossz szokásaidtól, tulajdonságaidtól? Jósaink segítenek, csak kattints IDE!

Szeretnél egy teljes asztrológiai elemzést az ország legjobb jósainak egyikétől? Akkor kérd a 06 90 633 991-es számon (485 ft/perc), amiből kiderül minden jó és rossz, ami még Rád vár. A rosszat így megelőzheted, a jót pedig biztosan nem fogod elszalasztani! Lunczer Judit és Ezó lesznek segítségedre az elemzés elkészítésében, akiket elérsz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

tetszik, like, megosztás

 

Hagyj hozzászólást

*