Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

oroszlán_zodiákus_horoszkóp

Oroszlán nap és a 12 aszcendens

Dátum: 12.09.2014

Az Oroszlán Napú ember egy temperamentumos, energikus, optimista típus. Szeret a középpontban lenni, jó társasági ember, nagy hatással van másokra, nem lehet nem ráfigyelni. Öntudatos személyiség, pontosan tudja, mit akar, jó szervezőkészsége van, nagyvonalú, olykor túlzottan büszke és hiú. Szereti a szabadságot, nem szereti, ha beleszólnak az életébe, ha korlátozni akarják. Nagyon kreatív, játékos, egy örök gyerek. Szeret hódítani, fontos neki, hogy sikerei legyenek minden téren. Szereti, igényli a dicséretet, elismerést. Rossz esetben hajlamos az egoizmusra, és a lustaságra.

Gabi jósnő, kód 985, kártya jóslás, angyalkommunikáció, angyali üzenet

Oroszlán Nap és Kos aszcendens: A Kos is egy tüzes, temperamentumos csillagjegy, így ha ez a kettő összetalálkozik egy emberben, ezen tulajdonságok is összeadódnak. A Kos – Oroszlán nem ismer lehetetlen. Nagy elánnal belefog a dolgokba, és képes is véghezvinni. A Kos nem annyira kitartó ugyan, a kezdeti lelkesedése hamar alább hagy, egy szalmaláng típus, de egy Oroszlán Nappal kombinálva sokkal kitartóbb, megfontoltabb, összeszedettebb lesz, aki bármit el tud érni az életben, amit csak akar. Hajlamos a két végén égetni a gyertyát, erre kell odafigyelnie. Egy Kos Oroszlánnak is szüksége van a pihenésre, neki is kell regenerálódni, még ha úgy is érzi, hogy ő sebezhetetlen, és halhatatlan.

 

Oroszlán Nap Bika aszcendens: A Bika egy egész más típus, földies, sokkal nyugodtabb, megfontoltabb, és sokkal jobban aggodalmaskodik, mit az Oroszlán. Egy Oroszlán Napú ember Bika aszcendenssel nagyon kitartó, szívós, olykor túlzottan kemény, makacs típus, de a Bika valamilyen szinten visszafogja az Oroszlánt. Közel sem lesz olyan energikus, optimista, mint az egy oroszlántól várható lenne. A Bika túlzott aggodalmaskodása, félelmei a bizonytalan jövőtől erősen rányomja a bélyegét az Oroszlánra, aki nem tud olyan laza, és optimista lenni, mint általában egy Oroszlántól megszokott. Persze egy heves, tüzes Oroszlánnak nem árt néha, ha visszafogottabban viselkedik, de ha a Bika túlzottan leblokkolja, az nem jó. Erre érdemes odafigyelnie, és tudatosan kezelnie.

 

Oroszlán Nap és Ikrek aszcendens: Egy elég jó párosítás, a tüzes Oroszlán és a levegős Ikrek, de azért neki is megvannak a maga nehézségei. Egy ilyen típusú ember nehezen túri a kötöttségeket, a korlátozásokat, erre a pályaválasztásnál, illetve a munkakeresésnél érdemes odafigyelnie. Vezető típus, előbb utóbb főnök lesz belőle, vagy önálló vállalkozóként is remekül megállja a helyét. Nagyon kreatív, szinte bármire alkalmas, kivétel a monoton, unalmas feladatok. Jó társasági ember, sok barátja van, sokan szeretik, egy csupa szív, segítőkész ember. Szeret szórakozni, szereti a szabad, gondtalan életet, néha túlzásba is viheti, erre érdemes odafigyelni. Jól kommunikál, okos, intelligens, és tisztában is van képességivel, jó tulajdonságaival, és maximálisan ki is tudja használni ezeket az előnyöket.

Happy, 354 kód, jósnő, cigánykártya, rontásvizsgálat

Oroszlán Nap Rák aszcendens: Az Oroszlán csupa tűz, energia, a Rák vizes jegyével együtt kevésbé lesz temperamentumos, heves, ami nem feltétlenül jelent problémát, sőt sokszor nem is baj, hogy a Rák kicsit visszafogja az Oroszlánt. Nagyon családcentrikus egy ilyen típusú ember. A Rák és az Oroszlán is szereti a gyerekeket, fontos nekik a család, és így együtt, a két jegy kombinációja számára a család, a gyerek szent és sérthetetlen, maximálisan kiáll, ha kell, harcol értük. A Rák sokszor túlzottan aggodalmaskodó, tele van félelemmel, bizonytalansággal, az Oroszlán ezen segíthet. Jó esetben nem a Rák fogja vissza a temperamentumos, energikus, optimista Oroszlánt, hanem az Oroszlán teszi lazábbá, kevésbé aggódóvá, energikusabbá, vidámabbá, nyitottabbá a meglehetősen visszafogott, zárkózott Rákot.

oroszlán, aszcendens, jóslás, asztrológia

Oroszlán Nap Oroszlán aszcendens: Egy energiabomba. Oda kell figyelnie, ne égesse két végén a gyertyát, ez a veszély fennáll, ha két tüzes jegy összetalálkozik. Az Oroszlán tulajdonságok nagyon erősen megjelennek nála, és néha túlzásokba eshet. Szabadságvágyát, exhibicionizmusát, hatalomra törekvését kontrollálnia kell, ha ezt képes megtenni, akkor övé a világ. Nem ismer lehetetlent, amit igazán akar, azt el is tudja érni. Azokban a dolgokban, amik fontosak neki, és látványos eredmények várhatók, ott kitartó tud lenni, és eléri a célját, de ha nincs elég ösztönző erő, ha nincs közönség, akinek dicsekedhet az elért sikereivel, ha nincs elismerés, nincs dicsőség, akkor már nem olyan lelkes. Sok barátja, „alattvalója” van. Segítőkész, szereti az embereket, de elvárja, hogy őt is nagyon szeressék, ajnározzák.

 

Oroszlán Nap Szűz aszcendens: A higgadtabb, megfontoltabb, néha meglehetősen aggodalmaskodó földies Szűz jegy jó értelemben képes visszafogni az Oroszlánt. Az Oroszlánt nem árt néha kicsit kordában tartani, és erre a Szűz nagyon alkalmas. Szorgalmasabb, alaposabb, precízebb, lelkiismeretesebb lesz a heves, néha túl temperamentumos Oroszlán a Szűz hatására. Ugyanakkor kritikusabb lehet, néha túl éles a nyelve. Probléma az lehet, hogy a túlzottan aggodalmaskodó, félénk, visszahúzódó Szűz túlzottan nehézkessé, akadékoskodóvá, aggódóvá teszi az alapvetően optimista, kedves, játékos, laza Oroszlánt.

 

Oroszlán Nap Mérleg aszcendens: A levegős Mérleg, tüzes Oroszlán egész jó párosítás lehet, harmóniában van egymással ez a két csillagjegy, sok közös tulajdonságuk van, és jól kiegészítik egymást. Nagyon kreatív, könnyen barátkozó, nyitott, család és párkapcsolat centrikus egy ilyen típusú ember. Fontos neki a társa, hűséges, könnyen alkalmazkodik, képes leélni az egész életét egy ember mellett, nem keres új társat az első konfliktus alkalmával. Fogékony a művészetek iránt, jó színészi képességei vannak. Fontos neki, hogy elismerjék, dicsérjék, és nagyon fontos neki az érintés is, sokat kell simogatni, ölelgetni, és nagyon kell szeretni egy Oroszlán – Mérleg típusú embert.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Oroszlán Nap Skorpió aszcendens: Elég nehéz párosítás ez a két csillagjegy. Eleve már az nehézség, hogy az egyik tüzes, a másik vizes típus. Ennek még meglehetnének az előnyei is, de általában nehezen jön ki ez a két jegy egymással, és ha ez egy emberben jelenik meg, akkor az illetőnek sok baja lehet önmagával. Nem könnyű természet, ezért sok a feszültség, a konfliktus egy ilyen típusú ember életében. Az előnye lehet, hogy a víz képes egy kicsit lehűteni az olyakor túl heves tüzes Oroszlánt, és a másik, hogy hatalmas energiák rejtőznek benne, hiszen a tűz – víz felhasználásából nagy energiák szabadulhatnak fel, gondoljunk csak a gőzgépre. Egy Oroszlán – Skorpió típusú ember nem ismer lehetetlent, bármire képes, amit csak akar, véghezvisz, hatalmas energiái vannak, de nem mindig tud jól bánni vele. Oda kell figyelnie, hogy eleget pihenjen.

 

Oroszlán Nap Nyilas aszcendens: Két tüzes, és egymással harmonikus kapcsolatban álló jegy találkozik össze ebben az esetben. Egy ilyen típusú ember örök optimista, nagyon segítőkész, nyitott, társasági ember, szeret bulizni, élvezi az életet, néha túlzásba is viheti. Ami probléma lehet nála, hogy hajlamos két végén égetni a gyertyát, visszaélhet az energiájával, nem figyel oda az elegendő pihenésre, és a kitartásával is lehetnek gondok. A Nyilas nem annyira kitartó, elég hamar alább hagy a kezdeti lelkesedése, de a sokkal kitartóbb Oroszlánnal együttműködve könnyebben el tudja érni céljait. Szexuálisan kissé túlfűtött lehet, de ha hasonló temperamentumos partnert talál magának, akkor ebből nem lesz konfliktus kettőjük között.

 

Oroszlán Nap Bak aszcendens: A tüzes, temperamentumos, optimista Oroszlán és a kimért, rideg, zárkózott, olykor depresszióra hajlamos, földies típusú Bak nem a legjobb párosítás, de belőlük is ki lehet hozni a legjobbat. Nagy előnye egy ilyen típusú embernek, hogy lelkiismeretes, kitartó, alapos, precíz, szorgalmas, a Bak adja ezeket a tulajdonságokat az Oroszlánnak. Egy ilyen ember egyértelműen főnöknek való, vagy önálló vállalkozónak, ugyanis mind a két csillagjegy szeret uralkodni, hatalomra vágyik. A beosztottságot hosszú távon nehezen tűri, nem neki való. Arra kell odafigyelnie, hogy ne csak a saját érdekeit tartsa szem előtt, mert hajlamos rá, hogy másokat semmibe vegyen saját céljai elérése érdekében.

 személyes horoszkóp, sorselemzés, asztrológia, oroszlán aszecendens

 

Oroszlán Nap Vízöntő aszcendens: Egymással szemben álló csillagjegyek találkoznak itt össze, de a levegős Vízöntő jól kiegészíti a tüzes Oroszlánt, nem egy rossz páros. Mind a ketten szeretik a szabadságot, elég öntörvényűek, nehéz őket kordában tartani, de nagyon jó emberek, csupa szív, szeretet egy Oroszlán Vízöntő típusú ember. Miután nagyon nagy a szabadságigénye, olyan társat kell keresnie, aki nem akarja őt birtokolni, kisajátítani, nem rendez féltékenységi jeleneteket, mert egy ilyen társsal hosszú távon nem működhet a kapcsolata. Nagyon kreatív, okos, szinte bármire képes, energiája, esze, kitartása is megvan hozzá, csak ne akarjon senki beleszólni az életébe, ne akarja senki korlátozni, akkor minden rendben, ellenkező esetben fellázad, és ott hagy csapot, papot.

 

Oroszlán Nap Halak aszcendens: Megint a tűz és a víz találkozik össze egy személyben, nem a legkönnyebb párosítás. A Halak túl félénk, bátortalan, bizonytalan, visszahúzódó a határozott, optimista, nyitott személyiségű Oroszlánnak. Jó esetben a Halak optimális mértékben visszafogja az olykor túl heves, vakmerő Oroszlánt, de rosszabb esetben túlzottan visszafogja, és a kreatív, temperamentumos Oroszlán nem tud kellőképpen kibontakozni. Egy Halak – Oroszlán, ha jól működik együtt ez a két csillagjegy, akkor kedves, szelíd, alkalmazkodó, nagyon jó természete van, akárcsak egy Halaknak, és ugyanakkor megőrzi az Oroszlán előnyös tulajdonságait is, a kreativitását, optimizmusát, tettrekészségét. A Halak önmagában sokkal gyávább, aggodalmaskodóbb lenne, de az Oroszlánnal együtt egy csupa szív, nagyon segítőkész, karitatív, jó természetű ember.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Ha szeretné megtudni, mi az aszcendense, és a pontos horoszkópja alapján szeretné megtudni miben jó, miben a legjobb, mire kell odafigyelnie, akkor hívjon engem, vagy kollégáimat a 06 90 633 991-es számon (485,-/p)!

Partnere, gyermeke vagy legjobb barátja más jegyű? Tudjon meg róla is többet!

A Rák és a 12 aszcendens

Az Ikrek és a 12 aszcendens

Hagyj hozzászólást

*