Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

heti_horoszkop_28

Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió FIGYELEM – Nektek ezt hozza 2018!

Dátum: 31.01.2018

OROSZLÁN

Oroszlán jegy

Ez az esztendő sok szép jelet hordoz magában számodra. Pénzügyeidben több komolyabb lépési lehetőséged is adódhat, viszont kölcsönt adnod nem érdemes! Az esztendő első felében lesznek komolyabb bevételeid. Munkádban a főnököd nem fog veled kesztyűs kézzel bánni, ha az Oroszlán csillagjegyek közé tartozol. Ennek okát csak az esztendő végén tudod majd meg, hogy egy komolyabb előléptetést tervez, éppen ezért megéri majd kitartanod. Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), ha bizonytalannak látod a jövőd, és ha úgy érzed, valami blokkolja a sikereidet! Szerencséd is lehet az esztendő folyamán. Leginkább az őszi hónapok hozhatnak eredményt bizonyos szerencsejátékokban. Az esztendő egyéb időszakaiban inkább siker területén érhet majd szerencse. Szerelemben ne kételkedj tavasszal partnered terveiben, ha nyáron boldog szeretnél lenni! Ideje megosztanod a feladatokat, nem csak neked van jogod bizonyos tevékenységek elvégzéséhez. Egészségedben a téli hónapokban fokozottan vigyázz, mert a csúszás veszély most hetekre megbéníthat!

 

Sorsod megpecsételődött, amikor nevet kaptál! ITT most kiderül, milyen lehetőségeid lesznek még életed során!

 

SZŰZ

Szűz jegy

 

Sokat gondolsz arra, hogy végre neked is lehetne egy igazán jó éved. Pénzügyeidben most nincs rossz jel az éves horoszkópodban. Akkor lehet gondod, ha tartozás van felhalmozódva, amit nem vagy képes a havi bevételeidből fizetni. Hívd Matt Médiumot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc),  kérd az adósság kiegyenlítő mágiát, amellyel már sok ember mászott ki a szorult helyzetéből! Szerencséd is akkor lehet már az esztendő első felében, ha nem blokkol semmilyen adósság. Lottóban is működhet a szerencse, említett kollégámtól a nyerőszámokat is megkaphatod. Szerelemben járj utána minden kétségednek, mert ebben az esztendőben bizony érhetnek meglepetések. Ne engedd, hogy párkapcsolatod a megoldatlan gondok miatt múljon el! Tegyél meg mindent azért, hogy az maradhass, akit képes vagy tiszta szívből szeretni. Egészségedben a kimerültség sokszor okozhat bajokat. Több időt kell fordítanod a pihenésre, érdemes mindig időben ágyba kerülnöd!  

 

A születési dátum egy titkos kód, melyből TITKOKRA is fény derül! Olvasd el ITT, miről kéne tudnod!

 

MÉRLEG

Mérleg jegy

 

Készülhetsz, mert egy rendkívül változatos esztendő áll előtted, ha a Mérleg csillagjegyek közé tartozol. Mérlegként nagyon érzékenyen reagálsz a változásokra, most viszont állnod kell majd a sarat. Pénzügyeidben nagyobb gondok nem várhatók, bár lehet, hogy kereseteddel most sem leszel megelégedve. Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj nagy pénz- és siker mágiát, amely segíthet bajaid megoldásában! A szerencse annyiszor lesz veled, ahányszor ér valamilyen váratlan fordulat. Leginkább mégis a sikerekben és célod elérésében számíthatsz majd a szerencsére. Szerelemben légy előzékeny és figyelmes a tavaszi hónapokban. Az esztendő második felének kezdetén párod hatalmas meglepetést készít majd neked elő. Könnyen lehet viszont az, hogy partnered rokonaival heveny és értelmetlen vitákba kezdesz majd. Egészséged éppen olyan változékony lesz, mint az éved. Kimerültséged legfőbb oka a rendszertelen életed, éppen ezért érdemes pár dolgot újraszervezned az esztendő folyamán.  

 

Kattints most IDE, mert lehet, hogy neked is fontos küldetésed van!

 

SKORPIÓ

Skorpió jegy

 

Érdemes több dologba is belevágnod, ha a Skorpió csillagjegyek közé tartozol, hiszen ebben az esztendőben tetteid sikeresek lehetnek, sok építő energiával fogsz majd rendelkezni. Munkádban  az esztendő második felében egy ellenkező nemű munkatársad okozhat neked komoly bajokat. A kitérés az egyetlen helyes eszköz, amit ellene alkalmazhatsz! Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), ha szeretnéd, hogy pénzügyi gondjaid az esztendő első hónapjaiban megoldódjanak! Szerencséd lehet minden hónapban, de azért a nagy szerencse lehet, az egész esztendőben kerül, ha csak nem teszel érte te magad is valamit pluszban. Szerelemben nem várt kérdéseket tehetnek fel számodra. Amennyiben pozitívan reagálsz, akkor hosszabb távon is megalapozhatod a boldogságod, Az őszi hónapokban viszont könnyen okozhat neked csalódást egy jó barát. Az egészség horoszkópod szerint sokat lehetsz beteg, különösen nagy gondokat okozhat a megfázás.  

 

Ebben az évben kaphatsz hideget is, meleget is. Fontos lenne már most lépned valamit azért, hogy hullámhegyek sokasága jellemezze inkább a 2018-as évedet! Hívd Tündér Lilit vagy Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), segíteni fognak benne!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Hagyj hozzászólást

*