Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Nőnapi mágiák - szigorúan csak nőknek!

Összeillő csillagjegyek a szerelemben!

Dátum: 10.03.2017

A szerelem egy pillanat, a többi már azon múlik, hogy ezt a pillanatot alaptulajdonságaink meddig is képesek éltetni. Amikor ez a pillanat örök, vagy nagyon hosszú, akkor beszélünk karmikus szerelemről, amelyet a csillagok is segítenek, hiszen nincs olyan bolygóállás, amely egy karmikus kapcsolatot árnyékba tudna hozni.

 

Kíváncsi vagy a sorsod rejtelmeire, a távolabbi jövődre? Akkor  ITT elolvashatod!

 

A karmikus szerelem jeleit tudnia kellene mindenkinek megismerni, hiszen nagyon sok ember él rossz kapcsolatban. Neked nem szabad ebbe a hibába esned, ezért fel kell ismerned, hogy ki is számodra az igazi.

Az első jele a karmikus szerelemnek a kölcsönös vonzalom, amit semmi sem tud megmagyarázni. A karmikus kapcsolatban kölcsönös a fejlődés, ezért a felek nem csak kiegészítik egymást, hanem együtt képesek épülni az évek folyamán. Idős korban pedig nem hanyatlanak szellemileg, hanem megélik az évek által adott bölcsességet. Belőlük lesz az igazi bölcs öreg, akik még a régi társadalmakban, illetve sok nomád népnél a vének tanácsát alkották. Az emberi fejlődés számára nagyon fontos a karmikus kapcsolat, itt sokat segíthet az asztrológia is, ami segít megmondani, hogy kapcsolatod mennyire sorsszerű és karmikus.

 

2019-re nagyon fontosat üzennek Neked az angyalok! Tudd meg ITT, hogy mit!

összeillő csillagjegyek

 

A karmikus szerelem nem sorolható be semmilyen rendszerbe. Az asztrológia általános szabályai az összeillő csillagjegyekkel kapcsolatban itt nincsenek érvényben, ezért szerelmi kapcsolatod meghatározását, hogy karmikus-e vagy sem, csak is szakemberrel végeztetheted el, hiszen nagyon sok számításra van szükség, amelyhez egyedi és személyes adatokra van szükség.

Amennyiben tudni szeretnéd, hogy karmikus kapcsolatban vagy-e, hívd Etát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj egy asztrológiai elemzést kapcsolatodra, vagy éppen leendő kiszemeltedre!  

 

ITT csillagjegyed alapján fény derül arra, hogy mi a karmikus feladatod!

 

A szerelemért tehetsz is, be is vonzhatod az igazit. Ehhez is szükséges egy pontos asztrológiai kép, amit szintén vonalunkon kérhetsz. A szerelem bevonzása teliholdkor történik legtöbbször. Viszont szerelem bevonzása teliholdkor önmagában nem elég. Tudnod kell, melyik telihold, illetve ismerned kell a titkos asztrológiai rituálét, amelynek segítségével magadhoz vonzod életed párját.

 

A szerelmet egy piros gyertyával is bevonzhatod. Sajnos a Titkos Tanok Társasága nem engedélyezte, hogy közzé tegyük ezt a szerelem vonzó asztrológiai rituálét, de ha szükségesnek érzed, hívd vonalunkat, keress olyan tanácsadót, aki kapcsolatban van a Titkos Tanok Társaságával, és kérd a szerelem bevonzását piros gyertyával!

 

Mielőtt bármilyen rituáléba is kezdenél, tudnod kell, hogy lesz-e sorsszerű szerelem az életedben, illetve, ha nincs, mi az oka annak, hogy nincs.

összeillő csillagjegyek

Ebben az ügyben hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj asztrológiai karma elemzést, ami alapján megtudhatod, keresztezi-e utad az igazi, illetve, ha nem, azt is megtudhatod, hogy mit tegyél azért, hogy megtaláld a szerelmet!

 

Igazából mindenki életében lenne sorsszerű szerelem, de a világ rendje jelenleg megdőlt, káosz van, ami miatt boldogtalanok az emberek. Olyan kapcsolatok vannak, ahol nem csillagok és a szerelem köti össze a párokat, hanem az érdek.

Ugye te nem akarsz ilyen kapcsolatot? Nem akarod, hogy valaki csak a tested, esetleg a jövőben elért vagyonod miatt szeressen? Amennyiben ezt el akarod kerülni, akkor tudd meg azt, hogy milyen csillagjegyek illenek hozzád a leginkább, illetve azt is, hogy van-e a jövődben igazi sorsszerű szerelem, vagy éppen a számodra elrendelt partner már szenved-e egy kapcsolatban, amelyből nem tud kilépni.

Ilyenkor is van megoldás, de ezt majd megbeszéled vonalunkon a saját asztrológusoddal!

 

Régóta szenvedsz a magánytól, és minden, amire vágysz, az a mindent elsöprő szerelem? Élheted az életed boldogan még, nem számít, hogy életednek melyik korszakában vagy! Hívd Ágnes vagy Edit Jósnőt  a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), ők már sokaknak segítettek a hozzájuk illő társ, a karmikus kapcsolat megtalálásában!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*