Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Összeillő csillagjegyek - BAK és a 12 zodiákus

Összeillő csillagjegyek – BAK és a 12 zodiákus

Dátum: 13.11.2015

 Kos

 

Elsőre talán ellentétesnek tűnhet a két jegy, de alapjában véve jól kijönnek egymással. A Bakok kicsit rosszallóan nézik ugyan a Kos szülöttek szenvedélyét, de egyben irigylik is őket, hogy képesek gyorsan előrehaladni. Párkapcsolatban motiváló erő lehet, ha ezek a jegyeitek, bár feszültség forrása is, hiszen két világ ütközik össze. Ahhoz, hogy a legtöbbet ki tudd hozni az ilyen kapcsolatodból, hívd Xalent a 0690633991 számon (485 Ft/perc), aki mestere a szerelmi összehangolásnak. Ha benned van meg mindkét jegy, például az egyik az aszcendensed, a másik a napjegyed, az azt jelenti, hogy képes vagy módszeresen előrehaladni, de alaposan megküzdeni a céljaidért. Erős benned a versenyszellem, de sosem veszíted el miatta a fejed.

 

Bika

 

Két Föld jegy, melyek alapvetően jó barátságban lehetnek egymással, igaz, makacsságuk miatt akár egymás ellenségeivé is válhatnak. A Bak távolságtartásra utaló hajlama ugyanis szembe kerülhet a Bika nyájasságával, így lehet, hogy munka terén például nem jönnek ki egymással. Ha főnök-beosztott viszonyról van szó, nem árthat egy kis segítség, csak hívd Bettinát a 0690633991 számon (485 Ft/perc), aki karrier elemzéssel foglalkozik és segít abban, hogy ki tudj igazodni a másikon. Párkapcsolatban mindketten ugyanazt akarjátok, a biztonságot és a meghittséget, de valahogy nincs meg köztetek a szikra. Ha mégis kialakul a szerelem, az valószínűleg egy életre szól, de ez eddigi tapasztalataim szerint elég ritka. Amennyiben benned található meg mindkét jegy, a Föld jegyek minden tulajdonsága igaz lehet rád.

 

Ikrek

 

Kevés közös pont van a visszafogott, megfontolt és udvarias Bak, illetve a mindig feloldódott, közvetlen Ikrek jegye között, mégis képesek megtalálni a közös hangot. Leginkább könnyed barátság alakulhat ki köztetek, hiszen egy pohár bor melletti beszélgetésre egy Bak, sem Ikrek nem mondana nemet. Párkapcsolatra viszont nem alkalmas a két jegy, habár érdekes lehet, hogyan oldja fel az Ikrek a Bak gátlásait. Amennyiben személy szerint a Te horoszkópodban van ott mindkét jegy, érdemes hívnod Virágot a 0690633991 számon (485 Ft/perc), aki életmód tanácsadó, mert olyan tehetség lakozik benned, amit kamatoztatva nagy szerencsét is hozhat számodra! Az Ikrek emberközpontúsága és a Bak megbízhatósága olyan érzéket ad számodra a vagyon és hatalomépítéshez, amit érdemes kihasználnod, ha eddig nem tetted!

 

Rák

 

Érdekes kapcsolat van a két jegy közt, mert bár elég kevés a közös pont, mégis jól kijöhetnek egymással, például munka terén. Az élet nagy dolgaival kapcsolatban is egyetértetek, így a párkapcsolat is működhet. A gond csak ott van, hogy a Bak kevésbé képes az érzelmeit kimutatni, mint amennyire azt a Rák igényelné. Érdemes hát ilyen kapcsolatot tudatosan ápolni, amiben segítséget nyújthat Lunczer Judit. Hívd a 0690633991 számon (485 Ft/perc), mert a boldogságotok megér egy hívást! Abban az esetben, ha a Te horoszkópodban van meg mindkét jegy, időnként összeütközhet benned a racionális éned az emocionálissal. A legjobb, ha hagyod érvényesülni a józan eszed, de nem hagyod figyelmen kívül a megérzéseidet sem.

astrológia, jós, jóslás, jósnő, telefonos jóslás, csillagjegy, aszcendens, bak, bak horoszkóp, bak csillagjegy

 

Oroszlán

 

Tűz és Föld, két erős energia, melyek könnyen állhatnak harcban egymással, igaz egy Bak szülött sosem veszíti el a hidegvérét, még csatában sem. Az ellentétek abból adódhatnak, hogy a Bak túlságosan piperkőcnek, hiúnak és fellengzősnek tartja az Oroszlánt, míg ő pedig sótlannak a Bakot. Ám a kettőtök közt kialakult ellentétek akár vonzóak is lehetnek, ezért hívd Virágot a 0690633991 számon (485 Ft/perc), aki asztrológiai módszerekkel felfedi a közös sorsfeladatotokat, így helyére tudod tenni a kapcsolatotokat is! Azok, akiknek személyiségükben mindkét jegy megtalálható, igen célratörőek, kevésbé jellemző rájuk a Bak időnként előretörő pesszimizmusa. Ennek köszönhetően dinamikusabb lehetsz, de érzékenyebb is a téged ért igazságtalanságokra.

 

 Szűz

 

Nincs különösebb gond a két csillagjegy közt, asztrológiai szempontból nagyon jól összeillenek. Kettőtök közül a Bak az irányító, bár a Szűz kritikai érzékét időnként nehezen fogadja el, mégis belátja, ha igaza van. Barátság, munkaviszony, vagy akár több is lehet köztetek, mert könnyen egymásra tudtok hangolódni, és az élet nagy kérdéseiben is egyetértetek. Ha valaki meglát titeket együtt, az érzi, hogy összetartoztok. Amennyiben a Te horoszkópodban mindkét jegy megtalálható, a Szűz kritikai érzékével kell vigyáznod, mert az könnyen fordulhat ellened! Hívd Tündér Lilit a 0690633991 számon (485 Ft/perc), aki személyiségelemző, és kérd, hogy segítsen felszínre hozni a legjobb képességeid, mert szükséged van arra, hogy erősítsd az önbizalmad! Ha így teszel, akkor sikeres életutat járhatsz be!

 

 Mérleg

 

Érdekes, hogy mennyire különbözik a Bak minden más csillagjegytől, mégis képes megtalálni a hangot szinte bárkivel. A Mérleggel kapcsolatosan is ez a helyzet, bár itt őszinte barátság alakulhat ki kettőtök közt. Azt ugyan képtelen lehetsz elfogadni Bak szülöttként, hogy ő mindenkinek meg akar felelni és folyton a társaság középpontjába törekszik. Emiatt a párkapcsolat kissé zűrös lehet, mert folyton féltékennyé akar tenni. Ha mégis egy Mérleggel élsz együtt, hívd Nerot a 0690633991 számon (485 Ft/perc), aki segít abban, hogy a kapcsolatotok biztosabb mederbe terelődhessen! Ha személy szerint a Te horoszkópodban van mindkét jegy, az arra utal, hogy szeretnél jobban megfelelni másoknak. Erősödik Bakhoz képest az intuíciód és az empátiád, amit a munkádban is képes lehetsz kamatoztatni.

 

 Skorpió

 

A Bak alapvetően bárkihez képes alkalmazkodni, ezt már tudjuk, ám a Skorpió a hírhedt „rosszfiú” a zodiákusban (vagy épp „rosszlány”). Ennek ellenére mégis képes tisztelni a Bak higgadtságát, őszinteségét és módszerességét, így tökéletesen jóban is lehetnek, ha nincs elvi ellentét. Munkában, barátságban ez ideális is, szerelemben talán kicsit túl sok a Skorpió a Baknak, de asztrológusként megtanultam már, hogy sok minden működhet, amit lehetetlennek hinnénk! Amennyiben viszont benned összpontosul a két jegy, olyan spirituális energiák birtokában lehetsz, amit fontos megtanulnod kezelni! Hívd Ágnest a 0690633991 számon (485 Ft/perc), aki okkult nagymestere a mágiának, és érteni fogja azokat a természetfeletti dolgokat, amiket tapasztalsz, de sokszor még magadnak sem mersz beismerni!

jós, jóslás, jósnő, telefonos jóslás, szerelem, párkapcsolat, mérleg, mérleg pasi, mérleg csillagjegy, asztrológia, hódító, macsó fárfi

 

Nyilas

 

Ez a két csillagjegy közel áll egymáshoz, annak ellenére, hogy a Bak racionális, míg a Nyilas szellemien szenvedélyes. Egyedül azzal lehet nehéz megbirkóznod Bakként, hogy a Nyilas túlzottan optimista, de asztrológusként azt mondom, ez még jó hatással is lehet rád! Párkapcsolatban például egyértelműen nem Te irányítasz, de Nyilas társad megadja számodra a kellő teret, ahogy ő is igényli a függetlenséget. Amennyiben mégis úgy éreznéd, hogy kezdtek eltávolodni egymástól, hívd Marcus Mágust a 0690633991 számon (485 Ft/perc), aki szerelmi asztrológiával foglalkozik és fog tudni segíteni! Azok a személyek, akiknek horoszkópjában mindkét jegy megtalálható, nagyon különleges képességgel rendelkeznek. Minden bizonnyal fontos számodra a környezet és a természet, ezért ezt az oldalad érdemes kibontakoztatnod!

 

 Bak

 

Azt gondolnánk, ha a Bakok mindenkivel kijönnek valahogy a Zodiákusban, akkor egy másik Bakkal is ez működik, de ez nem feltétlenül igaz! Mivel a Bak szülötteinek két alap lelkületük van, egy optimista és egy pesszimista, így attól függ a kapcsolatotok milyensége, hogy milyen fázisban találkoztok. Párkapcsolat terén is akkor működhet jól a dolog, ha azonos hullámhosszon vagytok, bár így is akadhatnak problémák. Ilyenkor érdemes hívnod Szandrát a 0690633991 számon (485 Ft/perc), aki nem csak asztrológiával, de tarot kártyával is foglalkozik, mert egy kívülálló tanácsa gyakran többet ér, mint olyasvalakié, aki jól ismer. Amennyiben Te vagy domináns Bak szülött, a jegy minden képességét kamatoztatni tudod az életedben, de vigyázz, hogy a két alapállapot közül melyik mellett döntesz!

 

Vízöntő

 

Nem sok közös vonásotok van, de ettől függetlenül egy barátságot képesek lehettek fenntartani, ha nincsenek elvi nézetkülönbségek. Erre azért van kevés esély, mert Te Bakként a Vízöntőben a szokások és a hagyomány lerombolóját látod, egy túlzottan avantgárd személyiséget, míg ő benned a múlt egy itt maradt darabját. Ha ezen az alapvető nézetkülönbségen képesek vagytok túljutni, akkor van esély jó viszonyra, és természetesen élvezetes vitákra. Párkapcsolat terén nem illik össze a két jegy, és akkor is elég sok a kettősség, ha egy személyben összpontosulnak. Ha Te ilyen születéssel élsz itt a Földön, folyamatosan megkérdőjelezheted létezésed okát és értelmét. Hívd Karma Emmát a 0690633991 számon (485 Ft/perc), aki karma elemzéssel foglalkozik és választ adhat minden kérdésedre!

 

Halak

 

Jó párosítás, annak ellenére is, hogy a Bak nem olyan érzelmes, mint a Halak, főleg párkapcsolathoz jó. Ott ugyanis előjön belőled a gondoskodó ösztön, és így Halak partnered is érzi a törődésed, aki meg tudja adni számodra a biztos otthont. Lényegében gond csak akkor lehet, ha együtt kell dolgoznotok, mert ilyen esetben előjöhet a különbözőségetek. Ha munka terén van gondod Bakként egy Halakkal, csak hívd Etát a 0690633991 számon (485 Ft/perc), aki karrier horoszkópot készít neked, segítve ezzel az előrehaladásod! Amennyiben benned van jelen mindkét jegy, szerencsés vagy, mert az érem mindkét oldalát láthatod és tapasztalhatod. Az érzelmi és az anyagi világban is jól boldogulsz, bár fontos, hogy megtaláld a kettő közt mindig az arany középutat!

Hagyj hozzászólást

*