Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Összeillő csillagjegyek – Ki a nagy Ő?

Dátum: 13.04.2018

Magányos vagy és szeretnél magad mellé egy igazán szerető társat, akivel akár az egész életed leélheted? Vagy benne vagy egy kapcsolatban, ami nem úgy működik, ahogyan kellene? Semmiképpen ne keseredj el, sosincs késő a változtatáshoz! Nézzük meg azokat a csillagjegy párokat, akik a szerelmi horoszkóp alapján a legkiválóbb társai lehetnek egymásnak!

 

Ha Nyilas, Bak, Halak vagy Vízöntő a csillagjegyed, kiválasztott vagy! Tudd meg a részleteket ITT!

 

 

A Kos legjobb partnerre a Mérlegben lel, és fordítva, hiszen mindkét csillagjegy szülötte szereti a vidámságot, felhőtlen szórakozást. Mindkettő csillagjegy imádja a munkáját és mindent meg is tesznek azért, hogy a karrierjükben sikeresek legyenek. Nagyon fontos számukra a közös cél elérése, és kiválóan megértik egymást a szex terén is.

Szeretnéd tudni, mit tegyél azért, hogy be is tudd vonzani az életedbe az igazi társat? Hívd Megmondót a 06 90 633 991-es  telefonszámon (485 Ft/perc), kérj szerelmi mágiát, hogy te is végre megtaláld az igaz szerelmet!

 

A Bika és a Skorpió a tökéletes csillagjegypár. Bátran megbízhatnak egymásban, feltételek nélkül. Mindig kiállnak egymás mellett a legnehezebb helyzetekben is. Az anyagiakon sincs köztük vita, és a szenvedély mindkettőjükben egyenlő arányban jelen van.

Ha a szexuális életed nem kielégítő, és úgy érzed benned van a hiba, ne keseredj el, ennek nagy valószínűség szerint, lelki blokkok az okai. Hívd Aurethielt a 06 90 633 991 -es  telefonszámon (485 Ft/perc), aki segít neked újra építeni önmagad, és segít feloldani azokat a negatív blokkokat, melyek ezt a félelmetes állapotot okozzák!

Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió FIGYELEM! Nektek EZT hozza 2018!

 

Az Ikrek és a Nyilas csillagjegy szülöttei szintén szuper párost alkothatnak. Az Ikrek megnyugtatja a Nyilas heves lelkét, hiszen a Nyilas sokszor forrófejű és nagyon szenvedélyes. Sosem unatkozik majd egymás mellett ezen két jegy szülötte, és mindig tudnak egymással beszélgetni, ezért a kommunikáció sem jelent gondot a számukra.

A két csillagjegy valamelyikében születtél, és nem működik a párkapcsolatod vagy sok a vita? Hívd Xalent a 06 90 633 991 -es  telefonszámon (485 Ft/perc), kérj kártya jóslást, aminek segítségével már sok kapcsolatot mentett meg!

 

Kos, Bika, Ikrek vagy Rák a csillagjegyed? Akkor ITT ingyen olvashatod, mi minden vár rád ebben az évben!

 

A Rák legkiválóbb társa az Oroszlán. Az otthonteremtést érzik mindketten a legfontosabbnak, és ezért mindent meg is tesznek. Közös az elképzelésük az életről, és egyetértenek az erkölcsi normákban is. A család mindkettőjük számára a legfontosabb, és az egyik legkiválóbb szülőpáros!

Szerelmi mágiára van szükséged? Aurethiel az egyik legkiválóbb szakember a szerelmi mágiák elvégzésére! Hívd a 06 90 633 991-es  telefonszámon (485 Ft/perc), és segít megtalálni a Te igaz szerelmed!

 

A Vízöntő és a Szűz teljesen egy hullámhosszon mozognak a szexualitás területén. Egymásban találják meg azt a partnert, akiben a legjobban megbízhatnak és annak ellenére, hogy a testiség nagyon fontos a számukra, a legjobb barátok is egyben! Ez nagyon ritka.

Te is egy ilyen kapcsolatra vágysz? Tündér Lili segíteni fog! Kérd azt a szerelemvonzó angyali számsort tőle a 06 90 633 991-es  telefonszámon (485 Ft/perc), ami sokakhoz vezette már el a lelkitársát!

 

rtl_szerelem

 

A Halak és a Bak csillagjegy szülöttei sok esetben karmikus társra találnak egymásban. Teljes harmónia és odaadás jellemzi a kapcsolatukat. Mindent meg akarnak adni a párjuknak, de ha ez nem sikerül, akkor se keserednek el, hiszen mindent meg tudnak beszélni egymással, még a legféltettebb titkaikat is. Nagyon megbecsülik egymást, mely életre szóló kapcsolatuk alapja.

Szeretnéd végre megtalálni karmikus társadat? Ha Őt vonzod be az életedbe, örök boldogság várhat az oldalán! Hívd Ágnest a 06 90 633 991-es  telefonszámon (485 Ft/perc), kérd el azt a bevonzó mágiát, amit akár magad is elvégezhetsz otthon!

 

Ha még nem találtad meg a nagy Őt, akkor most minden esélyed megvan rá, hogy összehozzon vele a sors! Tudni szeretnéd, hogy mikor és hol? Tisztánlátóink, Edit Jósnő vagy Xalen elárulhatják neked a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*