Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

látomás

Öt látomás, amelyről kevesen tudnak

Dátum: 23.07.2014

Az isteni színjáték forog, miközben mi emberek megéljük viszonylagos szabadságunkat, anélkül, hogy valaha is felfognánk a makró és a mikró kozmosz alapvető törvényeit, amelyek alapot adnak a tisztánlátásra. Természetesen mindez nem olyan bonyolult, mint amilyenné a héber Kabbala teszi, a mágia ettől sokkal egyszerűbb, sőt, annyira, hogy minél intaktabb valakinek a gondolkodása, annál inkább nyilvánul meg számára a láthatatlan világ. Ennek legfőbb bizonyítékát a látók, akik legtöbbször egyszerű emberek, pásztorok voltak, vagy valamilyen más hétköznapinak mondható foglalkozást űztek. Számukra megnyilvánult a felsőbb világ, láthatták a makrokozmosz irányát, láthattak képeket a jövőből, amelyek óvva intenek minket, hogy éberségünket soha se veszítsük el.

Sokan hallottak már Nostredamus próféciáiról, amelyek a második világháború óta, egyre pontatlanabbak, amiért hálát adhatunk az égnek, hiszen azt jelenti, hogy az ember képes kezébe venni sorsát és tud változtatni mindazon, ami jelenleg éppen sorsából jó előre következik. A változás jó, de miatta nem tudjuk azt, mi következik most, ha csak nem figyelünk azokra, akik kevésbé népszerűek, de szavuk mégis előre visz minket a jövőbe.

 fehér fény, kód 303, online jós, jóslás, ezotéria, asztro show

 

Mitar és Milos Tarabic a szerb pásztoremberek…

 mitar, milos tarabic, szerb pásztor

   A 19. században élt pásztoremberek, akik szavait egy rokonuk jegyezte fel. Ők Szerbia  leghíresebb  látói, akiket a világ kevésbé ismer, ezért angol és szerb nyelvű forrásokból lehet róluk információkat gyűjteni. Egyszerű pásztoremberek voltak, akik Szerbiában, a kremnai hegyek közt legeltettek. 1876 márciusában volt az első jövendölésük, amelyet rokonuk jegyzet fel Zaharie Zaharich esperes. Azt mondták, mikor hó födi be egész Kremnát nyáron, akkor háború lesz. Ez még abban az évben bekövetkezett, június nyolcadikán egész Kremnát hó lepte el. Milos Szerb fejeledelem aznap üzent hadat a törököknek, majd tört ki a háború a két ország között. A két látónak sok más érdekes jövendölése is van, Szerbiáról, a világról, Európáról, amelyekre érdemes figyelni.  Nevüket nem szabad figyelmen kívül hagyni, nagyobb népszerűséget és odafigyelést érdemelnek.

 

 

Rudolf Steiner titokzatos „Mestere” Felix Koguzki…   

felix koguzki, rudolf steiner mestere

 

 

 

 

 

 

A híres gondolkodó, antropológus, aki a Waldorfi iskola atyjaként ismert számtalan műve mellett, beszámolt egy titokzatos mesterről, akivel utazásai során, Bécs és Budapest között találkozott, majd vélhetően többször is keresték egymás társaságát. Steiner a nép egyszerű embereként írja le, aki nem rendelkezett nagy iskolákkal, de mégis képes volt olyan dolgokról beszélni, amiért sok filozófus és gondolkodó éveket tanult. Steiner titokzatos mestere ismerte a gyógynövényeket és tisztán látó volt, aki képes volt egy magasabb rendű világból

 

információkat hozni. A nevéhez ugyan nem fűződik komolyabb látomás, én mégis ide sorolom őt, hiszen a világ egyik legnagyobb gondolkodójának mutatott utat, talán nélküle ma nem is léteznének Waldorfi iskolák, amelyek korukat meghaladva mutattak előre  a jövőbe, mint egy szoborszerű, de működő látomás.

Annuska, 379 mellék, jóslás, jósnő, életmód, kristályok

 

 

Tana Hoy, aki előre látta a merényletet…

Tana Hoy, ezotéria, látomás

 

Tana Hoy 1995-ben jósolta meg az Oklahómai merényletet. Tette ezt élő adásban, másfél órával a merénylet előtt, így látomásával képes volt megdöbbenteni a világot. Tana Hoy tisztán látónak vallja magát, aki a mai napig keresett szakember az Egyesült Államokban. Tudását szintén az egyszerűségből nyeri, bár ő már inkább közelebb áll napjaink emberéhez, mint a fentebb említett pásztoremberek, akik a természettel együtt tudtak élni. Tana Hoy a bizonyíték arra, hogy a modern egyszerű ember számára is nyitva van a kapu, tehát senki sem reménytelen az égiek számára. Bármikor megláthatjuk mi is a jövő egy darabját, csak tudnunk kell a helyes útra lépni.

 

 

Mark Twain, az író, aki műveibe kódolta látomásait…

Mark Twain, író, látomás, ezotéria

 

 

 

 

 

 

Kevesen tudják, ezért itt a helye, hogy Mark Twain is rendelkezett különleges látói képességekkel.  Az író 1835-ben született, amikor a Hallye üstökös felbukkant. Később azt mondta, akkor fog meghalni, mikor az üstökös újra felbukkan az égen. Ez így is történt, az író 1910-ben halt meg, mikor a Hallye üstökös ismét felbukkant. Érdemes olvasni az író műveit is, mert sokak szerint kódolva ott rejlik bennük a jövő. Az író értelmével, tehetségével sajtos formába öntötte látomásait. Nem vallotta magát tisztán látónak, de mégis ott volt benne is az a képesség, ami megmutatta mindazt, ami a jövőben ránk várhat. Ki tudta emelni Amerika legnagyobb hibáját, ami árnyékot vet a huszadik század történelmére, amivel még napjainkban is akadnak gondjai, a szegregációval és előítéletekkel.

 Lunczer Judit ,935 kód, asztrológus, asztrológia, legjobb jós, jósnő

 

 

Edgar Cayce, az alvó próféta…

Edgar Cayce, látomás, ezotéria

Edgar  Cayce az alvó próféta, aki álmain keresztül kapott információkat a jövőről. Neki 13 évesen jelent meg egy angyalszerű lény, aki megkérdezte, mit szeretne Edgar tenni. Ő annyit felelt, segíteni az embereken. Így is lett, híres próféta és gyógyító vált belőle, aki megjósolta az első és a második világháború kezdetét is, majd a végét. Álmaiban látta vízióit, amelyeket egy gépírónő jegyzett le neki, majd megszámozva adták ki. Számtalan látomása közül a legmegdöbbentőbb a világháborúk megjósolása volt. Jelenleg az Egyesült Államokban egy egyesület foglalkozik az örökségével.  Több mint 14 ezer lejegyzett látomása volt csak a Föld fizikai változásairól. Híres próféta ő, bár hazánkban kevesen ismerik a nevét, ezért gondoltam itt megemlíteni őt, illetve legmegdöbbentőbb látomását a világháborúkról, amely sajnos be is következett.

 

Ha szeretne Ön is betekinteni a jövő rejtelmeibe, keresse bizalommal tisztánlátó tanácsadóinkat a 06 90 633 991-es telefonszámon (485,-/p)!

asztrológia, chat jóslás, asztrológus, csevegés

Hagyj hozzászólást

*