Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Otthon végezhető szerelmi mágia

Otthon végezhető szerelmi mágia

Dátum: 09.01.2013

Ebben a cikkben az otthon végzett szerelmi mágia veszélyeire szeretném felhívni a figyelmet.

A mi oldalainkon is a különféle mágiák elvégzéséhez sok-sok útmutatást és információt találnak az olvasóink. A nagyon nagy különbség az Asztro-Show weboldalán található mágia leírások és a máshol olvasható mágiák között, hogy itt soha nem fog olyan szertartásról, jóslásról, mágiáról olvasni, amely elvégzése során kárt okozhat önmagának vagy szeretteinek.

ITT találod az egyik leghatékonyabb gyertyamágiát a szerelem bevonzására, ITT pedig Karola jósnő üzenetét, ami biztos, hogy téged is érint, ha szerelmi gondjaid vannak!

Mi is történhet, ha otthonról végez szerelmi mágiát?

Esetleg olyan karmikus szintű szerelmi kötést hoz létre, mely önsorsrontó lehet az Ön számára. Miként fordulhat ez elő? Könnyen, hiszen lehet, hogy az aktuális kapcsolatának karmikus feladata mindössze csak annyi, hogy egyikük vagy másikuk megtartsa a távolságot, s ennek tanulságait kell csupán megélniük. Sőt lehet, ez a tapasztalat kell egy a későbbi, szintén karmikus vagy sorsszerű kapcsolatához, amit ez az előzőhöz való ragaszkodás nagyban késleltet. Így akár az is előfordulhat, hogy bár asztrológiai képlete, sőt egyéb jóslatok szerint is mutatkoznak gyermekek a sorsában, ez a gyermek mégsem jön a világra. Vagy képzelje el, hogy akarata ellenére más végezne el Önnel ilyen mágiát, és emiatt nem tudna továbblépni egy újabb kapcsolatba. Ezért fontos, hogy ezekben az esetekben szakértőhöz forduljon, aki ezeket a kötéseket megvizsgálja, és ha nem szolgálja az égiek akaratát, vagy nem fehér mágiával kötötték (rontásnak számít ebben az esetben), akkor oldani is tudja őket.

IDE kattintva bevonzhatod a szerelmet még ebben az évben!

 

Természetesen létezik egyszerűbb, otthon önállóan is elvégezhető szerelmi mágia, de ez sose konkrét személyről szólnak, így meghagyva a lehetőségét annak, hogy a saját életünket és sorsunkat éljük. Az ilyen mágiák is hatásosak, mert felgyorsíthatják az eseményeket, vagy megmutathatják jövendőbelink nevét, komolyabb szertartások esetében akár az arca is megjelenhet előttünk. Ezen felül ezekkel a mágiákkal megnyílunk az univerzum, vagy égi csatornák előtt, s befogadóvá válunk, miközben azt is megmutatjuk, hogy már készen állunk egy következő élmény megélésére, vagyis egy újabb társkapcsolatra. Nagyon sok otthonról is elvégezhető párkapcsolatot bevonzó technika létezik, egy korábbi írásunkban beszámoltunk az egyik ilyen technikáról, amikor azt tanácsoltuk, hogy készítsen egy un. vágynyilatkozatot, ami azt jelenti, hogy  egy fehér gyertya lángja mellett legalább ötven pozitív jelzővel ellátott tulajdonságot, kívánságot kell összeírni a vágyott ideális partnerünkről.

rtl_szerelem

Léteznek más, ehhez hasonló ártalmatlan mágiák, melyek segítenek felgyorsítani az eseményeket, és megtalálni a karmikus társunkat. De úgy, ahogyan rövidzárlat esetén szakembert hívunk, és nem mi kezdjük el piszkálni a biztosítéktáblát, viszont egy kiégett villanykörtét mi magunk is kicserélhetünk, a mágia esetében is érdemes mérlegelni a kockázatot, és a bonyolultabb feladatokat szakemberre bízni.

Pont ezért hívd bizalommal Xalent vagy Igazgyöngyöt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), mert ők a legjobb szerelmi tanácsadóink, és legjobbak a szerelmi mágiák elvégzésében! Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*