Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Párkapcsolati horoszkóp 2013-ra

Párkapcsolati horoszkóp 2013-ra

Dátum: 22.01.2013

A 2013-as év alaprezgése a 6-os szám a Vénusz, a  párkapcsolat, a harmónia, a boldogság és az erre való törekvés. Egészen biztos, hogy megnövekszik majd a párkapcsolati horoszkóp  készítésére való igény, szeretnénk megtudni, mikor találjuk meg az igazit, ki illik hozzánk, milyen feladatokat kell együtt megoldanunk.

A négy alapelem képviselői: Tűz jegy, Föld jegy, Levegő jegy és a Víz jegy.

A Tűz eleműek: Kos, Oroszlán, Nyilas

A Víz eleműek: Rák, Skorpió, Halak

Föld eleműek: Bak, Szűz, Bika

Levegő eleműek:  Ikrek, Vízöntő, Mérleg

A  Föld jegyűek stabilitását, lassúságát, anyaghoz ragaszkodását, kötelességtudását a saját elemükkel való kapcsolatban tudják megélni. A Levegő eleműekkel nagyon mély barátságot tudnak kialakítani.

A Levegő jegy szereti a szabadságot, szellemes. Az alkalmi kapcsolatiakból hirtelen fellángolnak az érzelmek. Leginkább a Tűz jegyű Oroszlán és a Nyilas az, aki a szenvedélyt és ragaszkodást fel tudja bennük ébreszteni.

A Víz eleműek változékonyságát, hangulat hullámzását leginkább a Föld jegyűek tudják ellensúlyozni.  A Tűz jegyűek körül „föl forr a víz”, és így a temperamentumuk  teljes szépségében tud kibontakozni.

A Tűz jegyűek a levegős jeggyel tudnak harmonikus kapcsolatot kialakítani, A Víz jegy kioltja, lekorlátozza őket.

Az interneten és az újságokban megjelenő általános párkapcsolati horoszkóp, csupán tájékoztató jellegűek, nem adnak átfogó jellemzést, ha valóban széleskörűen szeretnénk tájékozódni, akkor mindenképpen szakembertől kérjünk személyre szóló elemzést. Az ember nem egy jegy tulajdonságát viseli magán, és az aszcendensnek is meghatározó szerepe van abban, milyen jegyű ember oldalán, milyen kapcsolatot tudunk megélni.

Hagyj hozzászólást

*