Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

pénzbevonzás

Pénzbevonzás alapjai

Dátum: 24.06.2014

Mint az ezotériában kissé is jártas olvasók előtt már közismert, a létezésben minden energia, minden rezeg. S e rezgés alaptörvénye, hogy hasonló a hasonlót vonzza. Vagy, ahogy a szólás tartja: a zsák megtalálja a foltját.

Ezt hívják a „vonzás törvényének”.

 

További tippek pénzbevonzásra ITT!

 

Mit jelent mindez a hétköznapokon?

Azt, hogy minden, általunk kibocsátott rezgés bevonzza a hozzátartozó, hasonló tulajdonságú – akár többszörösen nagyobb erejű – energiacsomagot.

Ezt ismerték föl őseink már a legkorábbi időkben. Az egyes élethelyzetekben más-más energiákra van szükségünk. Ezért a felhasználója számára fontos energiákat igyekeztek a korabeli mágusok bevonzani a hozzájuk fordulók részére. Ezeket az energiákat – titkos – beavató szertartások keretében nagyon nagyfokú tudatosság és koncentráció mellett lehet csak olyan sűrűségben létrehozni, hogy azok képesek legyenek a hozzájuk fordulók számára szükséges energiákat használható mennyiségben bevonzani. Ezért az egyiptomi papok, szkíta táltosok, törzsi varázslók, sámánok mágikus szertartások keretében különböző tárgyakat avattak be, ruháztak föl ezekkel az energiákkal. Ezek a tárgyak koncentráltan tartalmazták, szimbolizálták azokat a különböző energiacsomagokat, amelyre a varázslóhoz, sámánhoz, táltoshoz, paphoz, – azaz a különböző törzsek beavatott mágusaihoz – segítségért forduló felhasználóknak később szükségük lehetett. Így alakultak ki az idők során a MÁGIKUS SZIMBÓLUMOK.

Az ősi kelta, druida majd germán törzsek által használt titkos szimbólumokat hívták RÚNÁK-nak. Ezek egy-egy jelét kisebb, többnyire egyforma méretű köveken, esetleg faragott fadarabokon tüntették föl.

 

ITT kiderítheti, ki a segítő angyala, aki segíthet a pénz bevonzásában is!

 

rúna jóslás, rúnakövek

        Ezeket, a mai jóskártyákhoz hasonlóan használták jóslásokhoz is, de elsősorban a varázsló ezek átadásával – az általuk szimbolizált, a bennük felhalmozott energiák átruházásával – a törzs tagjait töltötte fel akár fizikai, akár mágikus erők elleni védelemmel, de ugyanígy akár türelemmel, a kapcsolatok kialakításához szükséges ráérzésekkel, esetenként a figyelem, vagy az intuíció javítására alkalmas képességekkel, akár bármilyen más energiacsomaggal, mikor mire volt szükség.

S ilyen energiák bevonzására alkalmas szimbólum a „Fehu”, mely a szerencse, a jólét bevonzásának a rúnája.

       A mai mágusok a megváltozott időkben, megváltozott igények kielégítéséhez nyújtanak segítséget.

Egy beavatott mágus az ősi szertartások alkalmazásával, a saját koncentrált figyelmének, a fókuszált tudatosságának a felhasználásával képes az ilyen koncentrált energiacsomagot létrehozni. Így lehetséges az ősi szimbólumot némileg módosított, – de az alapfunkcióhoz jellegében hasonló – képességgel felruházni. Így működhet a mai időkben a „Fehu” szimbólum a pénzbevonzás szimbólumaként.

nyaklánc fehu rúnajellel

     Az egyiptomi piramisok – a mai napig a köztudatban tévesen forgó elképzelésekkel ellentétben – nem temetkezési célokat szolgáltak. A legújabb kutatások egyértelműen bizonyították, hogy ezek a csodálatos építmények beavatási célokat szolgáltak.

egyiptomi piramis, piramisok

        A piramisok és a bennük található beavató fülkék arányait az aranymetszés szabályai szerint alakították ki. Akár több napra is bevonultak a fáraók, illetve alkalmanként egyes főpapok a piramis belsejében különleges kristályokkal bevont termekbe, ahol egészen speciális rezgésekkel töltődtek, s vették magukhoz az Univerzum fantasztikus tudását, gyógyító-tisztító energiákat, szereztek extraszensz képességeket. Ezek segítségével alakultak ki a különösen érzékeny , orvosi értelemben az átlagosnál jóval erősebb érzékelési, érzékenységi tulajdonságaik, ma „paranormális”-nak hívott telepatikus, telekinetikus és egyéb különleges képességeik, melyekkel a közemberek fölött akár mágikus értelemben is uralkodni tudtak.

S mindez annak köszönhető, hogy a megfelelően megépített gúla a belsejében koncentrálja, fókuszálja az energiákat. Más felhasználás esetén – például varázspálcaként – a gúla talpán belépő energiák a csúcsán pontszerűen koncentrálva lépnek ki. Ez például óriási lehetőségeket ad egyes gyógyításoknál, de hasonló elven működnek a mai lézerek is.

Egy tökéletesen tudatos mágus képes arra, hogy egy különleges anyagból, a célnak tökéletesen megfelelő piramist készítsen, avasson be.

Így használhat a rezgések legtisztább, zavaró modulációktól mentes, ráadásul fókuszált átvitelére alkalmas anyagból, hegyi kristályból, ametisztből, vagy akár rubinból, esetleg smaragdból készült piramist. Ezeket legtöbbször gyógyítási célra, máskor mágikus szertartásokhoz, akarat- és erőátvitelre szokták alkalmazni.

pénzbevonzó piramis, pénzbevonzás, mágia

        Más alkalmakkor, más célokra a legtökéletesebb vezetőből, amely a rábízott teljes energiamennyiséget képes tökéletesen átadni a környezetének,  – az elektronikában is éppen ezen tulajdonsága miatt alkalmazott anyagból – aranyból (vagy csak aranybevonattal) készülő piramist alkalmazhatja. És mivel az arany a legtisztább rezgéseket továbbítja, ezért tökéletesen alkalmas „pénzbevonzó aranypiramis”-ként beavatva szolgálni a mágust.

A legjobb persze egy ilyen piramis építése lenne:

arany, piramis, pénzbvonzás

De sajnos, ez még a mágusok közül is csak igen keveseknek adatik meg.

 

Ezek az eszközök azonban csakis valódi erővel feltöltve, valódi mágusok kezéből képesek kifejteni a szükséges hatást. Egy gyárban, gépsorok által készített kártya, vagy akár rúnakő – beavatás nélkül – milyen erőt hordozhat?

Nagyon nem mindegy tehát, hogy kinek a segítségét vesszük igénybe!

Vonalunkon több szakembert is talál, akik be tudják avatni a tárgyat, melyet pénzbevonzásra szeretne használni, de elmondhatják azt is, hogy melyik tárgyat érdemes beszereznie személyre szabottan, hogy az biztos vonzza a pénzt az Ön életébe! Hívja Xalent vagy Igazgyöngyöt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik ebben tudna segíteni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

fehér fény, kód 303, online jós, jóslás, ezotéria, energia

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*