Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Pénzmágia gyertyák segítségével

Pénzmágia gyertyák segítségével

Dátum: 28.03.2013

A varázslat és a mágia csak abban az esetben segíthet, ha valamit tiszta szívünkből szeretnénk, és ha valóban hiszünk abban, hogy megérdemeljük azt, ami után vágyakozunk. A kívánságunk lehet bármi, csak oda kell figyelnünk arra, hogy jól fogalmazzuk meg.

 

3 lépés a gazdagságig, ITT!

 

A pénz a mai modern világunk egyik legfontosabb eszköze. Mindenki szereti költeni, de viszont nagyon nehéz megkeresni.

A pénz a mai világban, a legtöbb vágyunkat képes megvalósítani. Különböző technikák léteznek, melyekkel a pénz beáramlását ösztönözhetjük, ehhez elég, ha a gondolatainkat is e felé irányítjuk, úgy, hogy, magunkat sok pénzzel körülvéve látjuk, elképzelünk olyan reális módokat, amelyeken keresztül pénzhez juthatunk.

Pénzből sosem elég, ezért jobb, ha elkezdjük szeretni, mert így könnyebben megtalál minket!

 

Szerelmi téren akadtál el? ITT egy hatásos gyertyamágiát találsz az igaz szerelem bevonzására!

 

A pénzmágia menete

A pénzmágia egy olyan varázslat, amely az anyagi ügyekben nyújt segítséget. De csak abban az esetben lehet sikeres, ha az anyagi szándékok nem rosszhiszeműek, és ha reálisak – nem a lottó 5-ös a célja.

A pénzmágia elvégzéséhez a legjobb a Telihold éjszakája. Ehhez a rituáléhoz egy zöld és egy fehér gyertyára lesz szüksége. A zöld gyertya a pénzt jelképezi, a fehér pedig a rituálét elvégző személyt. A gyertyákat be kell kenni olajjal, közben gondolj arra, hogy minél gyorsabban szeretnéd, hogy a pénz megtaláljon. Helyezd a gyertyákat egy asztalra vagy oltárra, amit ehhez a rituáléhoz készítettél el. A két gyertya között legyen minimum 5 centiméter távolság. Gyújtsd meg őket, majd mondd ki hangosan a következőket:
„Pénz, pénz gyere hozzám,
Így meggazdagszom a legjobb úton,
Senkit sem bántva ezen az úton…”

 

A befejezésért fontos, hogy hívd szakembereinket, mert személyre szabott!

Minden elkövetkezendő napon helyezd a gyertyákat 1 centiméterrel közelebb egymáshoz, és ismételd el a varázsigét. Azon a napon, amikor a gyertyák összeérnek, az a rituálénak a vége.

 

Szeretnél egy igen hatásos, személyre szabott pénz- és szerencsemágiát kérni? Akkor bízd hozzáértőkre! Hívd Ágnest vagy Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc),akik elvégzik számodra! Átadhatják személyes szerencseszámaidat is!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Utoljára módosítva 2013.12.17.

A felhasználók hozzászólásai (3)

Prisci a 19.07.2015

Apró varázslatok , azt hisszük ez segít pedig nem kell ahhoz varázslat, hogy pénzünk legyen, csupán munkahely amiből profitálhatunk és azt a munkát szeretni is illene. Higgyünk abban amit tiszteletben tudunk tartani és mindent elérhetünk az életben, mert csodák léteznek!

    Asztro Show a 30.09.2015

    Kedves Prisci! Köszönjük, hogy megosztotta velünk a gondolatát. Ha szeretne kérdést feltenni szakembereinknek, jósainknak, akkor hívja bizalommal az Asztro Centert, a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámon.

Szilvi 513 a 19.04.2013

Minden dolog fontos
Egy film szinész szerete,és a szerelmét meg kapjam ismered
Egészséges életem legyen és
El mennék ő hozá Londonba titokban

Tudni szeretnék róla Én Szilvia Mária vagyok

Hagyj hozzászólást

*