Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Pénzmágia gyertyával

Pénzmágia gyertyával

Dátum: 27.12.2012

A pénz része az életünknek, akár akarjuk, akár nem. A pénzhez való hozzáállásunk, a róla alkotott, és tanult hitrendszer meghatározza, mennyink van most, és mennyit tudunk előteremteni a jövőben.  Régi igazság, hogy a pénz oda megy, ahol szeretik. Ha szemétnek nevezzük, akkor azt is valósítjuk meg: minden eltűnik, elfolyik a pénztárcánkból, hiszen a szemetet is kidobjuk. Az agyunk nem érti a viccet és a szimbólumokat, minden egyes gondolatunkat szó szerint értelmezi.

Kíváncsi vagy 5 letesztelt pénzmágiára, ami valóban működik? Akkor kattints IDE!

 

Használjuk, élvezzük, forgassuk a pénzt örömmel. A pozitív gondolkodás mellett saját magunknak mágiázhatunk, hogy magunkhoz vonzzuk.

Nagyon fontos azonban, hogy a pénzmágia gyertyával nem a lottó ötöst fogja meghozni, hanem a lehetőségeket, helyzeteket, a munkahelyet és az ebből befolyó pénzzel stabilizáljuk az életünket.

A pénzmágia elvégzésére a legjobb az Újhold vagy Telihold ideje, illetve növő Holdnál, csütörtöki napon.

ITT 6 bőségbevonzó tárgyat találsz 2016-ra!

Virág elérhetősége

A pénzmágiához szükséges:

1 zöld gyertya ( a legjobb, ha kocka vagy hasáb alakú)

1 gyertya, ami a saját csillagjegyünknek megfelelő színű

papír, toll, és pár pénzérme

 

Előtte kapcsoljunk ki minden zavaró tényezőt, tv-t, mobilt, rádiót, csak halk zene szóljon. Le is lehet előtte mosakodni. Hangolódjunk rá arra, amit kérni szeretnénk. Írjuk le jelen időbe megfogalmazva vágyunkat, kérésünket, mintha máris a miénk lenne. Kérjük meg Őrangyalunkat, legyen velünk a szertartás alatt, meghívhatjuk Ariel arkangyalt is, aki a bőségért felel. Gyújtsuk meg a gyertyákat és égessük végig. Nem szükséges végig ott lenni, amíg a gyertyák leégnek, de ha lehet, legalább negyedórát maradjunk ott, vizualizáljuk az áhított célt és eredményt, és a lakást ne hagyjuk el. Mielőtt leég a zöld gyertya, fontos, hogy felkeresd szakembereink egyikét, mert az utolsó és nagyon fontos lépés csak az ő segítségükkel végezhető el!

rtl_szerelem

Nagyon fontos azonban, hogy ne kezdjünk el aggódni, hogyan valósul meg, ne kérdezgessük, hogy mikor, mert ezzel az ellenkezőjét teremtjük meg. A kétely megöli az eredményt.

 

Már képetelen vagy pozitívan gondolkodni? El sem hiszed, hogy neked is sok pénzed lehet? Akkor a legjobb szakemberek fognak neked segíteni! Hívd Virágot vagy Igazgyöngyöt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy végre gyökeresen megváltozhasson az életed! Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (4)

Ferenc a 12.09.2017

Szeretném tudni,hogy milyen színu gyertya van a szuz csillagjegynek

    Asztro Show a 14.09.2017

    Kedves Ferenc! Egy pénzmágia elvégzésénél arra kell leginkább koncentrálni, hogy a mágiának megfelelő gyertyát használjon, itt most nem annyira fontos a csillagjegye. A cikkben leírtuk, melyik a legalkalmasabb. Ha szeretne igazán hatékony pénzmágiát kapni, vonalunkon bármikor kérheti: 06 90 633 991 (485 Ft/p)! Asztro Show

denisa a 11.02.2013

JO NAPOT KIVANOK SZERETNEM TUNI AZ EGESZ SORSOMAT MEG SZERETNEM A KET GYEREKROLIS MEG A PAROMROL IS ENI KOSZONOM SZEPEN

    Asztro Show a 02.10.2014

    Kedves Denisa!
    Norbert kártyajóst és mágust ajánljuk Önnek, melléke: 525. Legkeresettebb sorselemzőnk aki segíthet Önnek hasznos tanácsokkal. Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*