Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Péter és Pál, így hozhat nagy pénzt az életedbe!

Dátum: 29.06.2018

A pénz ritkán jön könnyen, viszont vannak az esztendőnek olyan napjai, amikor nagy eséllyel vonzhatunk be nagy pénzt. Ezért nem is kell sokat tenned, csupán a megfelelő rituálét kell elvégezned, ami számodra működhet. A mágia ilyenkor erős hatásokat tud rád gyakorolni. Ezen a napon kezdődik az aratás, tehát neked is most kell lépned. Most kell tenned a sikerért, a szerencséért és a bőségért, hiszen őseink is ezeken a napokon végezték el arató rítusaikat.

 

Nem elég csak a szerencse és a pénz, az egészség is rendkívül fontos! Hogy mire kell vigyáznod a közeljövőben, megtudhatod ITT!

 

Az arató rítus lényege a bő termés volt, amivel te magad nem biztos, hogy tudsz mit kezdeni, hiszen napjainkban a pénz van a középpontban. Számodra is az lehet a legfontosabb, ha csak nem mezőgazdász vagy. Az arató rítus viszont nem csak a bő termésre volt használva, hanem a bőségre, termékenységre és bizony a jó arató időre, amihez már elsősorban szerencse volt szükséges. Éppen annyira kellett dédapáinknak a szerencse, mint napjainkban neked. Csak nem bő termést, hanem főnyereményt szeretnél elérni a szentek segítségével. Éppen ezért az arató rítusok – a bőség- és pénzmágia – Péter-Pál napján működnek A pénz ezen a napon bevonzható, neked csak a megfelelő rítust kell elvégezned!

ezoterikus kalendárium

Tudd meg, a nyertesek között vagy-e ebben az esztendőben! Nézed meg ITT, csillagjegyed a hat szerencsés között van-e!

 

Amennyiben úgy érzed, nincs szerencséd, sőt, sorsodban nincs megírva a szerencse a közeljövőben, akkor se csüggedj! Mert bizony Péter és Pál napján, a sorsfordítás rendkívül hatékonyan működik. Gondolj csak Pál apostolra, a pálfordulatra. A szentek napja éppen ezért az esztendő legerősebb sorsfordító napja. Legyen bármi megírva sorsodban, a pálforduló erejével végzett sorsfordítás bárkit feloldozhat rossz karmája alól!  

 

Segítséget bármikor kérhetsz az univerzumtól, hiszen mindenhol jelen van! ITT megtudhatod, hogyan!

A pénz bevonzásához Péter-Pál napján jobb, ha profikra bízod a munkát! Nem érdemes otthon végzett rituálékkal bajlódnod, ha nagy nyereményt szeretnél. Amennyiben kis dolgokban akarsz változást, akkor egy otthon végezhető gyertyamágia is megteszi. De ha nagy változást akarsz, jobb ha hívod Ágnest a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), kérd a szentek bőség mágiáját vagy a páli sorsfordítást! Ne feledd, ezen a napon lehet szegényből gazdag, a te életed is megváltozhat Szent István jeles napjáig!

 

A nyári időszak bőséggel telített, és most már tudod, mit kell tenned érte! Ha nagy nyeremény elérése a célod, vagy sorsodon változtatnál, hívd bizalommal Ágnest vagy Aurethielt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/p), akár várakozás nélkül állnak rendelkezésedre most is vonalunkon!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*