Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Predesztináció, avagy ez nekem meg volt írva

Predesztináció, avagy ez nekem meg volt írva?

Dátum: 07.04.2019

A predesztináció mindenki életében jelen van. Mindnyájunkkal előfordult már, hogy feltettük a kérdést, “miért pont velem történik ez?”,  “ez lenne a sorsom?”. Ez többnyire akkor jut eszünkbe, ha nehéz, netán tragikus helyzetbe kerülünk. Foglalkoztat bennünket az, hogy vajon valóban megvan-e írva „ nagykönyvben”, hogy létezik-e a predesztináció, hogy minek pontosan, hogyan és mikor kell megtörténnie az életünkben, vagy a régi magyar közmondásra hagyatkozhatunk, amely szerint „mindenki a maga szerencséjének kovácsa”.

Ha elhisszük azt, hogy minden előre elrendeltetett, akkor tulajdonképpen semmilyen befolyásunk nincs az életünkre, sodródhatunk, hiszen úgyis az lesz és úgy, ahogyan „megvan írva”.

Kattints IDE és tudd meg, mekkora szerepe van sorsunk alakulásában előző életeink ismerete!

 

ezoterikus kalendárium

Létezik olyan elmélet is, amely nem fogadja el a predesztináció létezését. Eszerint az elmélet szerint leszületésünk előtt, amikor lélekként még csak a szellemvilágban létezünk, eltervezzük az életünket és minden apró részletét kidolgozzuk. A legfontosabb az, hogy milyen tapasztalatokat kell még megszereznünk. Sokszor jártunk már a földön, sokszor éltünk sokféle életet, és rengeteg mindent tapasztaltunk, mégis vannak olyan érzések, amelyek megtapasztalására még nem került sor. Vegyünk egy mindennapi példát: az autólopást.

Mi még nem éreztük át, milyen elveszíteni egy olyan tárgyat, amit nehezen, fáradtságos munkával szereztünk, még nem tudjuk, milyen átélni magát a veszteséget. Így például, megtervezzük, hogy majd ellopják az autónkat. Egy másik lélek, aki ugyanúgy tervezgeti a saját életét, mint mi, még soha nem élte át milyen ellopni valamit, még soha nem tapasztalta, milyen a lelkiismeret furdalás, és milyen érzés lopott járműben utazni. Ez a két lélek még a nemlét állapotában megegyeznek, hogy ha egyiküknek sem sikerül egy adott ideig megtapasztalni ezeket az érzéseket, akkor segítenek egymásnak.

 

Kíváncsi vagy sorsod alakulására? Te magad is végezhetsz sorselemzést magyar kártyából, IDE kattintva!

 

pénzmágia

Most arra gondolhatunk, hogy ez rémes egy elmélet, mert ezek szerint nem tudjuk elkerülni a bajt. Ha szellemi szinten eldöntöttünk valamit, akkor az kőbe vésett. Pedig nem. Ugyanis, az a fontos, hogy átéljük, megtapasztaljuk azt a bizonyos érzést, a predesztináció érzését. Az a „feladat”, hogy átéljük a megrázkódtatást, és érezzük, milyen az, ha elveszítünk valamit. Az nem fontos, hogy milyen módon szerezzük meg ezt a tapasztalatot. Ha például egy ismerősünk autóját vagy bármilyen más értéktárgyát lopják el, és kellőképpen átéljük az ő fájdalmát, az ő veszteségét, akkor máris kipipálhatjuk létezésünk eme próbatételét.
Átéltük, amit kellett, és léphetünk tovább, jöhet a következő megmérettetés. Hogy mi lesz a következő buktató, mit kell megtapasztalnunk, sosem tudjuk előre, hiszen semmire sem emlékszünk már abból a tervből, amit létezésünk előtt készítettünk.

Mit tehetünk önerőből sorsunk megismeréséért? Mit kezdjünk az eleve predesztináció elméletével? Ilyenkor jön képbe az ezoterikus jóslás. Egy kézenfekvő megoldás az, ha jósokhoz, tisztánlátással rendelkezőkhöz, tisztán érzőkhöz fordulunk, hogy felfedjék, hány próbatétel vár még ránk, és hogyan tudjuk átélni adott esetben átvészelni, vagy a legkönnyebben megoldani ezeket a helyzeteket, hogy lelkünk nyugalmat találjon, és bejárhassa hosszú útját.

 

Szeretnéd tudni, mi vár rád a jövőben? Fel szeretnél készülni a buktatókra? Vagy tudni akarod, mikor és hol ragadhatod meg a szerencsédet? Akkor hívd Ágnest vagy Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik a legjobb tudásuk szerint segítenek beteljesíteni az életfeladatodat!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (4)

melinda a 30.05.2013

azt hiszem igen vannak a mai napig is csak nem tudom irányitani és félek tőle ha valaki tud erre valakit aki tud segiteni az jó lenne!

    Asztro Show a 23.09.2014

    Kedves Melinda! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Xalen jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 453. Tapasztalt szakértő, forduljon hozzá bizalommal! Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/ perc) .

Erzsébet a 03.10.2012

Igen, igen és nem tudom,hogy amikor 1x Malaysiában sétáltam a csoportos kiránduláson, egy alkalommal a siri csendben és sötétségben megszólaltam,hogy: ,,én már jártam itt,, és már mentünk is tovább. Fogalmam nincs mikor,miért nyilván egy emlék hozakodott elő belőlem. Nem derült fény azóta sem,hogy mi történt akkor és ott…..

    Asztro Show a 23.09.2014

    Kedves Erzsébet! Zayra Ön előtt is felfedi a rejtett akadályokat! Keresse bizalommal a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) az 557-es kódot beütve! Hívja most!