Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

punkosd1

Pünkösdvasárnapi szertartások

Dátum: 24.05.2015

Mint tudjuk, pünkösd a húsvét utáni 50. napon tartott keresztény (eredetileg zsidó) ünnep. Ez a nap sem bír, és nem is bírt kisebb jelentőséggel, mint például a húsvét vagy a karácsony. Bár, hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, és valamiért ennek a napnak nem tulajdonítunk akkora jelentőséget. Pedig több lehetőséget is tartogat számunkra!

A pünkösdöt az egyház születésnapjaként tartják számon, és számos hiedelem, szokás fűződik hozzá. Minden nemzet másképp ünnepel. Magyarországon úgy tartották, ez leginkább a nász ünnepe és a termékenységé.

Az udvarlás és párválasztás ideje is volt. Őseink, spirituálisabb beállítottságuk lévén, pontosan tudták, hogy mit, mikor és hogyan kell ünnepelni, illetve, hogy mely ünnepekkor mely rituálék működnek legjobban. Tudták, hogy a különleges szertartásokat különleges napokon kell végezni, pont akkor, amikor biztosan működnek.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Ilyen pünkösdkor az a kivételes rituálé, amit csak az év ezen vasárnapján kérhet, ami a termékenységet segíti, és aminek segítségével megtalálhatja párját, azt a karmikus kapcsolatot, ami nagy eséllyel egész életükben kitart! Ön erre vágyik? Régóta keresi azt az embert, aki elhozza a boldogságot az életébe? Tündér Lili kiváló szakemberünk, és ismeri ezt a rituálét. Nem kell mást tennie, csak hívni a 0690633991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és ő elvégzi Önnek!

Nagyon fontos szerepet játszanak a virágok is ezen az ünnepen, elsősorban természetesen a pünkösdi rózsa, majd a rózsa, a jázmin és a bodza. Ezek a növények a megtisztulásban segítenek, segítségükkel elűzheti a rossz dolgokat, negatív energiákat környezetéből. Zayra a 0690633991-es számon (485 Ft/perc) elmondja Önnek, pontosan hová kell elhelyezni – és melyik növényt – a lakásában, valamint a hozzátartozó szertartást, amit Ön saját maga is könnyűszerrel elvégezhet annak érdekében, hogy távol tartsa magától az ártó energiákat!

Úgy tartják, aki pünkösd hajnalban születik, szerencsés lesz. Ha Ön is ekkor született, feltétlenül fontos telefonálnia, főleg, ha úgy érzi, a szerencse még nem érte utol! Szakembereink segítenek abban, hogy a blokkok, rontások, átkok lekerüljenek Önről, amik eddig megakadályozták szerencséjét! Norbert Mágus pont ezzel foglalkozik és az oldások után egy szerencse-rituáléval is rásegít, hogy szerencséje legyen, bármibe is fog ezentúl bele!

Különleges nap a pünkösdvasárnap is, használja ki! És ne feledje, a fenti 3 rituálét CSAK ezen a napon kérheti, ha azt szeretné, hogy igazán hatásos legyen!

cikk, banner, asztro show, tetszik

 

 

Hagyj hozzászólást

*