Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Qi Gong technika

Qi Gong technika az egészség megőrzéséért

Dátum: 09.07.2012

Az egészséget és az életet tanulmányozza a Qi Gong. Az alapelve, a megállíthatatlan energia áramlás és az energia vesztés megelőzése, ami megadja a testnek azt a lehetőséget, hogy ellenálljon minden betegségnek.

A Qi Gong  gyakorlásával, felkelhetjük, valamint harmonizálhatjuk, a belső kapcsolatunkat a természettel, annak a törvényeit, a megjelenését és a fejlődését.

 

Sok a gond az egészségedben? Derítsd ki ITT, nincs-e rajtad átok vagy fekete mágia!

 

egeszseg_rtl

A századok folyamán különböző fajta Qi Gong iskolák jöttek létre. Taoista, Konfucianista, Buddhista, melyek a maguk idejében, ezen kívül, tanulási metódust és kulturális fejlődést is jelentettek egyben. Mindegyik iskola, konkrét, fizikai erőkön alapszik – az emberi testben rejlő energiákon. Némelyiküket azért használják, hogy fejlesszék és kordában tartsák a belső energiákat, hogy fejlesszék a tudatosan vezetett meditációt és légzést, míg a másikakat, fizikai gyakorlatként használják, fejlesztik a mozgást, erősítik az izomzatot, az ízületeket és a csontokat. Mindegyik irányzatnak a  test és a lélek erősítése a célja, valamint az egészség.

A kívánt céltól függően, léteznek különböző ágai ennek a technikának, mint az orvostudományi Qi Gong, a harcművészeti vagy a szexuális Qi Gong. Stílusa szerint lehet kemény, amelynek az a célja, hogy a kő vagy a vas keménységéig erősítse a testet, valamint a lágy Qi Gong, amely a belső szerveket erősíti és a hosszútávú egészség  a célja.

 

Lelki problémák gyötörnek? Ezek is súlyos károkat okozhatnak az egészségedben! ITT a megoldás!

 

Az egészség végtelen energiája

A Qi (ki) az „életerő” vagy a „vitalitás. Ez a világegyetem hajtóereje, valamint  a bennünk rejlő és a körülvevő energiának.  A Gong pedig a munkát jelenti. Qi Gong – az energia munkája. Amikor az ember megszületik, az energia csatornái  QI energiával töltődnek ki, így minden funkció magas szinten működik. Amikor a gyermeknél elfogy a szabad energia, jó lehet látni, hogy egy különleges nyugodt állapotba kerül. Ez lehetővé teszi a természet számára, hogy eltávolítsa a lehetséges blokkokat, amelyek a tevékenységek által jöttek létre és ismét egyensúlyba hozza, majd frissítse ezt az energiát. Ez után az időszak után, gyakran láthatjuk a gyereknél, hogy folytatja a tevékenységeit, felfrissülve és teli energiával.

A Qi ilyen spontán megújulása, általában csak a harmadiktól a hatodik életévig működik. Majd a helytelen nevelés és táplálkozás és végül a szexualitás megjelenése miatt a tinédzsereknél, elkezdődik a Qi energia nagy mértékű elvesztése. A Qi hiánya miatt, ennek az energiának a természetes megújulásának a képessége teljesen elvész, és ez a csökkentett Qi energiával való élésig vezet.

A Qi csökkenésével a szervezetünk elkezdi azt a kevésbé fontos szerveinkből az energiát átvenni, hogy megvédje a legfontosabb szerveinket, ami miatt ezek a szervek gyorsabban pusztulnak, így könnyebben is betegednek meg, körülbelül  30. életévünkig, majd ez a folyamat az idősebb korok folyamán csak gyorsul. A Qi Gong technika célja ennek a folyamatnak a lassítása majd a leállítása és az energia csatornáinak a feltöltése.

 

as_xalen_453

Az egészség eléréséhez szükséges  QI gyakorlat

A Qi Gong gyakorlat, a Qi energia irányítása és koncentrációja. A Qi Gong ötvözi a mozgást, a meditációval és a légzésgyakorlatokkal úgy, hogy tudatos módon erősíti a természetes energiák folyamatát a testben. A gyakorlatok segítenek a kontrollálni a gondolatainkat és erősíteni a tudatos irányítást, valamint segít az egészség tökéletesítésében és a  az erőnlét javításában. Ezzel a technikával sikerülhet a testben az energiát kontrollálni, és akár gyógyulás és fiatalodást elérni.

Emberek milliói használják ezt a technikát, amely segítségével sikeresen gyógyítják kisebb-nagyobb betegségeinket.

 

Te is egészségügyi problémákkal küzdesz, vagy csak szeretnéd megelőzni a betegségeket? Vonalunkon a legjobb egészség tippeket kaphatod meg! Hívd Xalent vagy Szegedi Pannit a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik még gyógyító pozitív energiával is segítheti a gyógyulásod!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*