Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Radiesztézia – milyen helyen áll a házunk?

Radiesztézia – milyen helyen áll a házunk?

Dátum: 13.07.2012

A radiesztézia földsugárzás-érzékelést, -észlelést jelent. Különböző történeti kutatások alátámasztják, hogy a vesszőt és az ingát az emberiség már sok ezer évvel ezelőtt is ismerte. Kínában, Egyiptomban rendszeresen alkalmazták, kerestek vele ércet, vizet, fémeket. A földsugárzások mérésének legrégebbi nyoma az i.e. 2200. évből származik, amikor egy kínai Yü nevű császár rendeletet adott ki, hogy a ház építése előtt a házhelyét földsugárzás szempontjából ki kell mérni.

A földsugárzás hatására az emberi, állati és növényi szervezet megbetegedhet. A radiesztézia olyan módon nyújt segítséget, hogy a károsító földsugárzások helyét  a radiesztézia szakértője megkeresi és orvosolja. A mai kor embere már nem csak arra fordít nagyobb figyelmet, hogy hogyan táplálkozik, mennyit mozog, hanem egyre tudatosabban törekszik arra is, hogy a környezetét a  radiesztézia segítségével harmonizálja.

A radiesztézia szerint a növények és az állatok különösen érzékenyen reagálnak a káros földsugárzásra. Közismert, hogy a macskák nem fekszenek negatív rezgésű helyekre, a  kutyák pedig képesek megtalálni a legjobb és legoptimálisabb helyeket, a diófa, ha kettős vízér fölé kerül, sokkal hamarabb hozza a termését stb.

Radiesztézia – negatív hatás

Többféle negatív földsugárzást ismerünk: Hartmann háló, Ley vonalak, Curry háló, vízerek.

A vízér az emberi szervezetet károsítja, olyan betegségeke képes előidézni mint a visszeresedés, a leukémia, az állandó fejfájás, gyomorpanaszok, rákos megbetegedések, depresszió.

Ha az ágyunk valamely negatív földsugárzású helyen fekszik, akkor célszerű áttolni az ágyat, vagy ha erre nincs lehetőség, akkor pl. a Hartmann csomópontok felett egy csomagoló papírra 10 cm-es egyenlő szárú kereszteket rajzolunk és ezt a rácshálót az ágy alá tesszük. Ez kioltja a káros rezgéseket , a radiesztézia szerint.

Amennyiben pontosan szeretnénk megismerni otthonunk pozitív vagy negatív kisugárzású helyeit, és ezzel elkerülni rengeteg gondot az életünkbe, bízzuk szakemberre a mérést, hogy jobbá tehessük ezáltal mindennapi életünket.

Hagyj hozzászólást

*