Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Rafael arkangyal

Rafael arkangyal

Dátum: 24.04.2013

Rafael arkangyal a hét arkangyal egyike. Az arkangyalok az őrangyalaink vezetői. Minden arkangyalnak megvan a saját szakterülete.

Rafael nevének a jelentése: Isten gyógyít, így a szakterülete az egészség és a gyógyítás. A legenda úgy tartja, hogy az igazi neve  Labbiel volt, Isten pedig a ember megteremtése után változtatta Rafaelre. A bibliában Rafaelt arkangyalt utazóként ábrázolják. Az egészség mellett a  teljesség és az egység arkangyala is egyben. Színe a zöld, de a lila is, mivel a szívcsakra színét sugározza.

Rafael arkangyal azonban mindenek előtt a gyógyítók és a betegek angyala, vezetője.  Hozzá fordulunk, amikor szeretnénk meggyógyulni betegségünkből és ismét egészségesen szeretnénk élni.

A transzformáció angyalának is nevezik, mivel ő az aki a negatív érzelmeinket pozitívvá képes átalakítani. Ezek a folyamatok is az ő hatáskörébe tartoznak, mint például a birtoklási vágyat vagy a ragaszkodást szeretnénk magunkban átalakítani odaadássá vagy adakozássá. Fordulhatunk Rafael arkangyalhoz. Amikor magunkban érezzük, hogy a romboló erők kezdenek uralkodni, Rafael segít ezeket kreatív alkotó energiákká változtatni.

Rafael a gyógyító, a gyógyítás minden formájával segíti az embereket, a hagyományos és a kiegészítő gyógyászattal egyaránt. Nem csak a testünk gyógyításában lehet a segítségünkre, hanem a lelki és szellemi betegségeinkben. A következő esetekben fohászkodunk Rafaelhez:

–  ha betegségben szenvedünk

–  ha műtét előtt állunk

– ha magunk is gyógyítunk, orvosok vagyunk

– ha kiegészítő gyógymódot keresünk

– ha gyógyszer után kutatunk

– ha más, nem testi fájdalmunk van (érzelmi, szellemi)

– ha az emberi kapcsolataink szorulnak javításra

– ha megrázó élményben volt részünk

– ha elveszítettünk valakit

– ha szeretnénk valamilyen függőségtől megszabadulni

Rafael arkangyal hatáskörébe tartozik még a szelleműzés és a tértisztítás is.

Kérje Rafael arkangyal segítségét imádkozzon hozzá ha Önnek is gyógyulásra van szüksége vagy érzelmi fájdalma van. Rafael arkangyal jellemzője még az is, hogy bár önzetlenül mindenkinek kivétel nélkül segít, de csak akkor ha megkérjük erre.

 

 

Hagyj hozzászólást

*