Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

12 aszcendens

RÁK NAP és a 12 aszcendens

Dátum: 18.08.2014

Szentimentális, fontos a biztonság a számára. Akiket szeret, azokról gondoskodik maximálisan, és ez a vágya elnyomhatatlan. Szorgalmasan végzi a házimunkát, szeret főzni, kellemes családi hangulatot varázsol a lakásba, gyakran saját maga is készíti el a díszítő elemeket. Időnként túlzottan óvatos, emiatt gyakran elkerüli a jó lehetőségeket. Hajlamos mindenre túl érzékenyen reagálni, persze ez azon is múlik, mikor melyik csillagjegyben tartózkodik a születési aszcendense.

 

Rák NAP – KOS ASZCENDENS

A Rák bátorságának csendesen lobogó lángját a Kos virtuskodása magasra szítja. Emiatt olyan lehetőségeket keres, ahol próbára teheti magát. Csigaházába visszahúzódó személyisége alaposan megváltozik. Őszintén és nyíltan viselkedik, mindig van súlya annak, amit mond. Előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy ismeretlenekkel is közvetlenül el tud társalogni. Energiakészletei a Kos aszcendense hatására kifogyhatatlanok. Hátránya hogy kevésbé tapintatos. Képes bántóan belevágni bármilyen beszélgetésbe, ha az nem érdekli. Egymással harcban álló két jegye ellentétes irányba húzza, nem tudja, hogy az otthon vagy a szabadság mellett döntsön? Lehet otthon is sportolni!

Rák NAP – BIKA ASZCENDENS

Élete középpontját a konyha vagy egy karosszék jelenti. Ez a párosítás a családról, finom ételekről szól. Vigyáznia kell a testsúlyára, mert nem elég hogy kényezteti magát, de a sport az életének, ha valamilyen szinten része is, ebben nem kitartó. Alkata is ezt bizonyítja. Nem nagyon járogat el otthonról, de szívesen hív vendégeket. Jó humora van, ebből adódóan mindenki jól szórakozik a társaságában. Szerény, kedves és tapintatos a viselkedése. Inkább feladja saját véleményét, hogy elkerülje a nézeteltéréseket. Vonza az éneklés, a művészet és jó szeme van mind a szépséghez, mind a praktikumhoz. Gazdag képzeletvilággal rendelkezik, de sajnos nem mindig engedi kibontakozni. Kérjen segítséget tőlem, vagy válasszon kollégáim közül.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Rák NAP – IKREK ASZCENDENS

Nagy gyermek. Ez azonban dicséret, nem negatívum. Tökéletesen egy hullámhosszon van a fiatalokkal, pontosan tudja, mi mozgatja őket.

Örökké gondoskodó Rák jelenlétének köszönhető ez a viselkedése. Még ha hivatása nem is gyerekekkel kapcsolatos, barátai és családja körében Ön a legnépszerűbb, legkedveltebb személy. Felszínes és szellemes, állandóan karattyoló. Igen fontos Önnek a biztonság, de lehet, hogy ezt két otthon, vagy két szerető biztosítja. A szerelem könnyen és gyorsan jön az életébe, de elpártolhat Öntől a szerencse, ha két vasat tart egyszerre a tűzbe. Szeret szórakozni, így a társasági élet igen fontos szerepet kap az életében. Ha patthelyzetbe kerül, titkait csak arra érdemes szakavatott és titkot tartani tudó emberrel ossza meg!

 

Rák NAP – RÁK ASZCENDENS

Néha elképzelhetetlen erejű érzelmi hullámok törnek Önre. Ezek váratlanul bukkannak elő a semmiből, és akár hetekre is ledönthetik a lábáról. Nem a kétségbeesés a megoldás! Csupán arról van szó, hogy jóval érzékenyebb, a dupla Hold hatása miatt. Környezete, családja, barátai akkor tudnak a legtöbbet segíteni Önnek, ha nyugton hagyják, s akkor szépen rendbe jön. Jellemző, hogy erős szálakkal kötődik a múlthoz, sőt a régi értékes tárgyakhoz, ez átmehet gyűjtögető mániába. Életvitele teljesen egyedi, s gyakori, hogy különleges művészi és/vagy zenei tehetséggel is rendelkezik. Másik erős oldala a segítségnyújtás, a tanácsadás. Szívesen sütöget, ezzel okozva örömöt magának és szeretteinek is. Csigaházából, ha kibújna kis időre, keressen magának egy személyes tanácsadót, egy lelki társat.

Rák NAP – OROSZLÁN ASZCENDENS

Otthona ajtaja nyitva áll bárki előtt. Elég jó emberismerő, s ügyesen kamatoztatja is a felismeréseit. Sikeresen érvényesülhet tanári, gondozói, rendőri pályán. Szeret másokat szórakoztatni, de hajlamos a teátrális jelenetekre is, akár egy jó színész is válhat Önből. Szeret birtokolni. Pénzt, értékeket felhalmozni, hogy ebből megteremtse, majd fenntarthassa az Önnek fontos fényűző életmódot. Nem egy rideg ember, fontos az Ön számára a szeretet, de tud önző lenni, drámát teremteni a semmiből, így könnyen megronthatja idilli kapcsolatát. Nehezen ismeri be, ha hibázik, olyankor inkább a saját igazát bizonygatja, miután elmondta a véleményét, a máséra nem kíváncsi és végül sértődötten visszavonul. Nem pszichológusra, egyjó sorselemzőre van szüksége.

 

Rák NAP – SZŰZ ASZCENDENS

Gyengéd érzelmeit, kemény páncél mögé rejti, s mindezt azért, hogy félénkségét, és a biztonság utáni vágyát így leplezze. Inkább át kéne törnie a bátortalanság korlátait, hogy megtapasztalhassa környezete, milyen csodálatos és hű barát, védelmező társ Ön. Baráti társaságban könnyebben oldódik és levetkőzi tartózkodó magatartását. Ezért kevésbé keresi a négyszemközti ismeretségeket. Mindig nagyon körültekintően viselkedik, ért az ápoláshoz, akár hivatásszerűen is választja munkájaként. Hajlamos elveszni a jelentéktelen részletekben, és emiatt gyakoriak a félreértések kapcsolataiban. Nehezen lehet kizökkenteni nyugalmából, de akinek ez sikerült, annak alig tud megbocsátani, és a felejtés még tovább tart.

Annuska, 379 mellék, jóslás, jósnő, életmód, kristályok

Rák NAP – MÉRLEG ASZCENDENS

Nehéz párosítás, mivel a Rák énje inkább otthon tartaná, a Mérleg aszcendense miatt meg társaságra vágyik. Engedje meg, hogy kicsalogassák a páncéljából. Szerezzen barátokat és megtapasztalja, milyen sok csodát rejteget az élete. Tökéletes szakterületek Önnek, közönségszolgálat, piactervezés. Kiválóan ért mások terveinek gyakorlati megvalósításához. Érdemes elgondolkodni azon, hogy saját üzletet nyisson. Lelkileg kissé instabil és ezt a Mérleg aszcendens jelenléte még változékonyabbá teszi. Nem kellene mindenkinek a kedvében járnia, mert ettől határozatlanná válik, ráadásul bizonytalannak érzi magát a társa jóváhagyása nélkül. Nem szégyen az, hogy időnként nem tudja merre van arccal előre, abból még jó irányba is haladhat, csak kérdezze meg valamelyik szaktanácsadónkat, mikor kell ismét irányt változtatnia?

Rák NAP – SKORPIÓ ASZCENDENS

Robbanékony, hasonlíthatnám a tűzijátékhoz is, de szerencsére nem élesíti be mindig a gyújtózsinórt, így rendszerint képes uralkodni vegyes érzelmein. Rák megfigyelőképessége, Skorpió intuíciója titokzatossá, időnként még számítóvá is teszi, de erős önzését képes palástolni. Ahogy „öregszik” egyre őszintébben gondoskodik másokról. Ne féljen attól a képességétől, hogy akár mágikus, vagy gyógyító erőket tud mozgatni. Inkább fejlessze ezt az adottságát. Az élet az Ön számára fehér vagy fekete, más megfogalmazásban szeretet és gyűlölet. A szerelemben inkább hazárdírózik, mert fél, hogy áldozatául esik a hatalmas érzésnek. Ugyanis hajlamossá válik a depresszióra. Ne merüljön el benne, mielőbb lépjen a gyógyulás útjára!

 

Rák NAP – NYILAS ASZCENDENS

Micsoda nagy eltérés külső és belső között, ezt a legnehezebb összehangolni természetesen a viselőjének. Utána meg a környezetének. A család nagyon fontos szerepet kap az életében, ezáltal sokáig ragaszkodik otthonához. Sokkal közvetlenebb és közlékenyebb, még akkor is, ha nem fedi fel igazi érzelmeit. Tény, hogy nagyon sértődékeny és önérzetes. Hagyni kéne, hogy Nyilas aszcendense felolvassza érzékeny lelkét körülvevő jégpáncélt. A gond csak az, hogy büszkesége és túlzott önértékelése miatt ezt nem engedi meg magának. A szerelemről alkotott nézeteit, inkább regények vagy filmek alakítják, mint az élet valós tapasztalatai. Szerelmi életében nagy segítség lehet Önnek egy pártatlan kívülálló, aki őszintén beszélhet Önnel, és objektív véleményével segíthet a szituáción.

 

Rák NAP – BAK ASZCENDENS

Ennek a két csillagjegynek a kombinációja révén, kettős és mélyen gyökerező vágy él Önben az érzelmi biztonság, és a tartós anyagi háttér megteremtésére. Igazán akkor érzi jól magát, ha hagyják, hogy a saját feje után menjen. Megvan Önben a kellő fegyelem és kitartás, hogy elképzeléseit megvalósítsa. Ön szerint a szabályok arra valók, hogy betartsák, és ne megszegjék azokat. Nem szívesen szakít a szokásaival, mindig körültekintően és óvatosan jár el. Jó érzékkel tudja befektetni úgy a pénzét, hogy az még nagyobb haszonnal térüljön meg. Nézeteltérések után bár megbocsát, de soha nem feled! Van annak előnyös oldala is, hogy jó az emlékezőtehetsége, ezáltal nem feledkezik meg a legszorosabb barátokról sem, hiába nincsenek napi kapcsolatban. Kevés emberben tud megbízni igazán, így Önnek az jó lehetőség, hogy titoktartási kötelezettségre esküdt tett.

Jázmin, 522 kód, jósnő, ezotéra, kártya jóslás

Rák NAP – VÍZÖNTŐ ASZCENDENS

Mi jellemző Önre? Vakmerő, merész, szereti a kihívásokat, szélesíteni a látókörét. Önnek a legideálisabb életforma, ha szabadon élhet, szerethet, valamint ha számos hóbortos barát veszi körül, vagy különleges, mondhatni veszélyes hobbiknak élhet. Partnerén is múlik, hogy a családi környezet biztos menedéke mennyire bizonyul vonzóbbnak az előbbieknél? Veszélyes szerelmi ügyekbe bonyolódhat, ez alól nem kivétel a munkahelyi, vagy párhuzamos kapcsolatok sem. Szerelmi viszonyok megszűnése, botrányos barátságba fulladhat. Készen áll az új ötletek befogadására, de igen találékony segítség nélkül is. Kettős személyisége sokakat megtéveszt. Normál körülmények között nincs jámborabb ember Önnél, viszont nincs szükség a környezetében senkire ahhoz, hogy ha valami nem az elképzelése szerint szuperál, azonnal bepöccenjen. Nem pszichiáterre van szüksége, csak higgadt tanácsadásra.

 

Rák NAP – HALAK ASZCENDENS

Érdekes párosítás a sorstól. Nagyon rá tud hangolódni mások gondolataira, s gyakran azon kapja magát, hogy alig marad ideje saját magára. Tökéletesen átlátja mások problémáit így mindig jó tanácsokkal tudja ellátni őket. Közvetlenségével még az idegeneknek is azt sugározza, hogy nyugodtan tárják fel a szívüket. Nagyon romantikus lélek. Szinte nem is a jelenlegi zord világban él, mert regényes, álmodozó fantáziája, a sok felhőt nem is engedi, hogy érzékelje. Megvan ennek sajnos a rossz oldala is, mert képzelgései rabjává válhat. Annyira szeret szerelmes lenni, hogy nem a valós személyt látja, csak a saját mesevilágát. Amikor rosszul mennek a dolgai, akkor sem a realitást keresi, hanem hajlamos a múlt emlékeibe menekülni. Kesergés helyett tanácsos arra rájönni, mi okozta a problémát.

 

Nem biztos aszcendensében, esetleg sosem tudta mi az? Semmi gond! Asztrológus kollégáink percre pontosan kiszámítják Önnek is a születésekor fennálló konstellációkat a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) és segítenek felkészülni az élet elkövetkező eseményeire!

 

asztro show, chat jóslás, asztrológus, csevegés

Hagyj hozzászólást

*