Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Randi tanácsok csillagjegyek szerint

Randi tanácsok csillagjegyek szerint

Dátum: 16.01.2016

Az asztrológia segítségével most felkészítünk téged az első randira. A csillagjegyek bemutatása segít neked abban is, hogy megtudd, kit és hogyan érdemes randira hívnod. A cikk célja, hogy a randi előtti lámpalázad csökkenjen, az önbizalmad pedig nőjön, és a hódítás sikeres legyen. Neked csak az illető születési dátumát, azaz a csillagjegyét kell tudnod, a többit bízd ránk.

 

Kos

A Kos jegy motivált, energikus, valamint a természetes vezetője minden csapatnak. Tehát ne lepjen meg, ha már az első találkozáskor is az övé lesz a vezető szó. Ebben ne is próbálj vele lépést tartani, inkább legyél odaadó hallgatója. Az sem kizárt, hogy az idő nagy része a róla való beszélgetéssel telik majd el. Fontos neki, hogy a párja hasonlóan gondolkodjon és soha, de soha ne mondja meg neki, hogy mit csináljon. A Kosnál inkább érdemes kivárni, hogy ő hívjon el minket, és persze a helyet is ő szereti megválasztani. Biztosra akarsz menni a Kos jegyű kiszemeltednél? Jósaink segítenek!

A „Még soha nem találkoztam hozzád hasonlóval.” mondattal pedig simán leveheted a lábáról.

Ismerd meg jobban a választott személyt! Nálunk megtudhatod ITT a  jó, és ITT a rossz tulajdonságait is egyaránt!

 

Bika

A Bika a természete szerint  óvatos, régimódi és stabil. Szereti a jól megszokott dolgokat, és így is viselkedik. Azonnal elhagyja azt, aki a mindennapi életben rohan, csúnyán beszél vagy meggondolatlan döntéseket hoz. Szeret mindent a hagyományos formájában. Ha a randin ahhoz hasonló kérdéseket tesz fel, hogy „Mi a kedvenc színed?” vagy „Milyen ételeket, virágokat szeretsz?”, akkor tudhatod, hogy máris a közös jövőtöket tervezi.

Randira érdemes a hagyományos módon, egy virágcsokorral, vagy kisebb ajándékkal elhívnod. Biztosra akarsz menni a Bika jegyű kiszemeltednél? Jósaink segítenek!

A következő mondattal tudod levenni a lábáról „Ez gyönyörű volt, soha nem volt ilyen jó!”

 

Ikrek

Az Ikreket minden érdekli, állandó sürgés-forgás jellemzi őket, és igen gyors észjárásúak. Kedvelik az olyan személyeket, akik minden témáról tudnak mondani valamit. Fontos neki a jó kommunikáció a párkapcsolatban, és a mindig újabb és újabb témák, kihívások. Onnan tudhatod, hogy többet jelentesz neki egy egyszerű flörtnél, ha a csevegésről áttér a személyes kérdésekre.

A mondat, amit hallani szeretne: „Mit próbálunk ki legközelebb?”

Randira is így hívhatod, vázolj neki több ajánlatot, hogy közösen próbáljátok ki, és vigyél mindegyikbe egy kis romantikát. Biztosra akarsz menni a Ikrek jegyű kiszemeltednél? Jósaink segítenek!

 

Úgy érzed, nem eléggé ismered ki a párod? Kattints IDE, mi segítünk!

 

Rák

Mint tudjuk, a Rák családcentrikus, szereti az otthonát, ahol az ideje nagy részét tölti. Ezért ne vedd rossz néven, ha már az első randin az otthonába invitál, ha pedig te szeretnéd elhívni, tervezz nála, bátran! Érzelmes és szereti a biztonságot, légy vele mindig együttérző. Ha bemutat a családjának, biztos lehetsz benne, hogy a szándékai komolyak. Soha nem tudná megbocsájtani a megcsalást.

A mondat, amivel leveheted a lábáról: „Ma este itthon is maradhatunk, és én főzöm a vacsorát.”

Első randinak is alkalmas, ha átugrasz hozzá egy jó vacsit főzni. Biztosra akarsz menni a Rák jegyű kiszemeltednél? Jósaink segítenek!

 

Oroszlán

Imádja a látványosságot, tetteiben és beszédében egyaránt hajlamos rá. A randira biztosan a legjobb kiadásában érkezik és tőled is elvárja, hogy a legújabb divat szerint öltözködj, és fényűző helyre hívd. Senki sem szereti jobban a figyelmet, mint a hiú oroszlán. Ha a randin egyből a csodálójává válsz, biztos sikeres leszel a hódításban. Biztosra akarsz menni a Oroszlán jegyű kiszemeltednél? Jósaink segítenek!

A mondat, amivel leveheted a lábáról: „Senki sem képes arra, amire te képes vagy.”

Szűz  

A Szűz a megtestesült türelem, minden tette logikus és gyakorlatias. Ugyanakkor szeretetteljes és együttérző, de kritikus is. Biztos, hogy nem késik a randiról, és végtelenül hálás lesz, amiért egyáltalán eljöttél vele. Előre kigondolja, hogy hol és mivel töltitek majd el az időt, és szigorúan tartja magát a tervhez. Ne is forszírozd, hogy eltérjetek attól, mert úgy csak eltaszíthatod magadtól. Érdemes rábíznod a program megtervezését is, a te dolgod mindössze annyi, hogy felveted neki, hogy randizzatok. Biztosra akarsz menni a Szűz jegyű kiszemeltednél? Jósaink segítenek!

Amivel elbűvölheted: „Türelmességed lenyűgöző!”

Már hosszú ideje hezitálsz, és nem mered elmondani szándékaidat a kiszemeltednek? Ne élj kétségek között! A lapok azt is megmondják, mit gondol rólad! Kérd ebben Megmondó vagy Ágnes segítségét a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akik elérsz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Mérleg

A Mérleg kiegyensúlyozott és udvarias. Ő a legmegbízhatóbb partner a csillagjegyek közül. Emellett viszont mindig tudja, mit akar és ritkán hajlandó a kompromisszumokra. A randin azt érezheted, hogy órák után sem vagy benne biztos, hogy mit is gondol rólad. Viszont az udvariasságával levesz a lábadról. Ha te akarod őt elhívni, légy lovagias és udvarias, például egy kedves levélben érdemes meghívnod, fontos, hogy megtisztelve érezze magát. Biztosra akarsz menni a Mérleg jegyű kiszemeltednél? Jósaink segítenek!

A mondat, ami leginkább lázba hozza: „Elmondanád nekem a véleményed erről?”

 

Skorpió

A Skorpió első látásra akár zárkózottnak is tűnhet, de ne tévesszen meg, ez csak látszat. Óriási a birtoklási vágya, és a párjára is „vadászik”: képes órákon át csak téged bámulni, ha eldöntötte, hogy meghódít. Mivel érdeklődő, az első randitokon biztos, hogy számos kérdésre kell majd válaszolnod. Nagyra értékeli azt, ha elárulod neki rejtett titkaidat. A Skorpiónál hagyni kell, hogy ő cserkésszen be téged, vagyis, hogy ő azt higgye. Biztosra akarsz menni a Skorpió jegyű kiszemeltednél? Jósaink segítenek!

Őt a következő mondattal hódíthatod meg: „Te vagy nekem az egyetlen.”

 

Nyilas

Szereti a társaságot, biztosan elvárja a jövőbeli párjától, hogy legyen szórakoztató. Imádja az utazásokat és a kalandokat, minden ehhez kapcsolódó kérésedet örömmel fogja teljesíteni, ezért érdemes egy utazásra vagy egy kirándulásra hívnod.

Nagylelkű, szeret adni és kapni, ezért ne lepjen meg, ha már az első találkozáson kedveskedik valami aprósággal, úgyhogy légy te is felkészült, ajándék nélkül ne menj! Ha egyre több időt akar veled tölteni, az már jó jel a tartósabb kapcsolathoz. Biztosra akarsz menni a Nyilas jegyű kiszemeltednél? Jósaink segítenek!

Amit leginkább hallani szeret: „Miért nem csomagolunk össze és utazunk el valahová?”

 

Bak

A Bak a törekvés, a hozzáértés és a felelősség kombinációja. Elsősorban a munkájának él, erről sokat fogsz hallani az első randin. A Baknál semmi sem működik a „magától értetődő” elven. Minden fontos dolgot ki kell hangsúlyoznod, különben meg sem hallja a szavaidat. Akkor lehetsz csak biztos benne, hogy elnyerted a tetszését, ha a munkája helyett téged választ. Biztosra akarsz menni a Bak jegyű kiszemeltednél? Jósaink segítenek!

A Baknak konkrétan ki kell mondanod, hogy randizni szeretnél vele, te válassz helyet és programot. Az imponál neki, ha te gondolsz ki mindent, és elmondod neki utasítás szerűen.

A következő mondattal nyerheted meg magadnak: „Senki sem képes erre, rajtad kívül.”

 

Vízöntő

A Vízöntő szabad szemléletű, fantáziadús és különc. Ha neked nem jön be a különcködés, akár egyből tovább is állhatsz. Mindig valami különlegességre vágyik, ami ugyan lehet fárasztó is, de ugyanakkor te is különlegességeket fogsz tőle látni, kapni. Az első randitok sem lesz rendhagyó, és biztos, hogy valami egyedülálló programmal készül, teli izgalmakkal. Ezért jobb, ha rábízol minden kérdést, hagyd, hogy ő tervezzen és szervezzen. Amikor felajánlja neked az irányítást, tudhatod, hogy ő a tiéd! Biztosra akarsz menni a Vízöntő jegyű kiszemeltednél? Jósaink segítenek!

Azonnal elbűvölöd, ha a következőt ajánlod fel: „Válasszunk másik utat.”

 

Halak

A Halak nagyon érzékeny és békeszerető. Nagyon vigyázz vele már az első találkán, figyelj oda, hogy mit mondasz, mert a Halak sokáig fog még töprengeni azon, amit hall. Igazi romantikus lélek, az első pillanattól fogva kedveskedni fog neked. A kapcsolatban rendkívül odaadó. Ha könnyen elengedi magát a társaságodban, biztos hogy megszerezted. Biztosra akarsz menni a Halak jegyű kiszemeltednél? Jósaink segítenek!

Te mindenképp egy nagyon romantikus programmal készülj neki.

Amit legszívesebben hallana: “Miattad sokkal jobban érzem magam!”

Hagyj hozzászólást

*