Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A reiki gyógyítás

A reiki gyógyítás

Dátum: 12.07.2012

A reiki egy spirituális utakon, egy beavatásokon alapuló személyiségfejlesztő módszer, melynek a képviselői (beavatottak) magasabb szinteket elérve már képessé válnak a kézrátételes gyógyítás egyik formájára a reiki-energia, vagyis az intelligens életerő segítségével. Ez az energia segít visszaállítani szellemi-, lelki- és fizikai egyensúlyunkat.

Ha eddig kételkedtél abban, hogy a gyógyító energiák tényleg léteznek, akkor olvasd el cikkünket IDE kattintva és győződj meg róla te magad!

Zeusz

Sokan azt gondolhatják, hogy ez egyfajta vallás, mivel talán kicsit félreérthetően Reiki mestereknek nevezik azokat a gyógyítókat, akik ezzel az energiával és módszerrel segítenek embertársaikon. Nem vallás, de mégis köze van a hit világához, mert, mint minden pozitív energia átadásának, ennek a módszernek is alaptézise a szeretet, ami minden ősvallás alapja. Filozófiája szerint minden élő és tiszteletre méltó, ráadásul mindennek meg van a maga rezgésszintje a reikihez.

Nekünk embereknek is, szerveinknek is. Lelki vagy fizikai problémák esetén, vagyis negatív hatásra, ez a rezgésszint általában leesik, és alacsonyabb lesz a rezgésszámunk, viszont csak azon a számunkra magas rezgésszinten vagyunk képesek egészségesek maradni testileg és lelkileg. Ez a tibeti gyógymód, a reiki, ahhoz nyújt segítséget, hogy ezt a rezgésszámot ismét gyorsan visszanyerjük. Katalizátorként hat szervezetünkre, lehetővé téve, hogy szervezetünk beindítsa mihamarabb öngyógyító mechanizmusát.

Sokszor saját blokkjaink nehezítik meg az életünket, kárt tesznek nekünk minden életterületen, még az egészségi állapotunkban is! Kattints IDE és tudd meg, hogyan szabadulhatsz meg tőlük!

 

A keleti emberek közül, majdnem mindenki ismeri az életenergia kifejezést – mára a nyugati kultúrában is megjelent flow néven -, és az ehhez fűződő öt alapelvet, mely így szól: felhagyok a mérgelődéssel, az aggódással, hálás leszek mindenért, tisztességesen végzem a munkámat, szeretettel fordulok minden élőlény felé.

Ezt a fajta életszemléletet érdemes kipróbálni, akár csak egy napra is, mert megtapasztalhatjuk, ha mosolygunk, visszamosolyognak ránk, ettől vidámabbá válunk, könnyebben észrevesszük környezetünkben a szépet és a jót, könnyebben végezzük feladatainkat.

gyogyulas_rtl_cikkbe

A reiki nyugalmat, belső harmóniát, kiegyensúlyozottságot ad. Nem véletlenül mondja filozófiája, ettől sugárzik az ember (magyar nyelven is – sugárzik belőle a boldogság). Jó tudni, az energiavesztés táplálja a betegségek megjelenését, hisz az alacsony rezgésszint gyengíti az immunrendszert is. Lelkünknek és testünknek szüksége van a feltöltődésre, energiára, és ezt kaphatod meg Te is egy reiki kezeléskor vagy egy tanácsadás alkalmával!

 

Szerenél Te is meggyógyulni végre? Sok dolog van még, amit meg akarsz valósítani és ehhez elengedhetetlen a jó fizikai és lelki állapot? Akkor ne habozz! Hívd reiki mestereinket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy Neked is segíthessenek egészségben, bőségben élni! Keresd Aurethielt vagy Szegedi Pannit, mert ők a legjobbak!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (4)

violetta a 17.04.2014

mi van akkor ha ebből több mint 4 igaz de nem hívhatok ki senkit mert még nem vagy annyi idős????????

  Asztro Show a 17.09.2014

  Kedves Violetta!
  Ágnes jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 313. Tarot kártyával és reikivel is foglalkozik. Ő segíthet ebben.
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Zsuzsa a 15.02.2013

Tapasztaltam hogy 1 eves fiam kb 2 hete estenkent felsir belem kapaszkodik csak nehezen tudom megvigasztalni,a folul olvasott 6 pontbol azt tapasztaltam hogy napkozbe tobszor hallom hogy valaki megjott a csaladtagok kozul,persze kinezek es senki,vagy eszre vettem ,hangulatom nagyon valtozo es kiborulok kis dolgokon.Meg annyit hogy fel eve lakunk itt es valami vegett nem erzem joll magam.Ha valaki tudna segiteni megkoszonnem!

  Asztro Show a 17.09.2014

  Kedves Zsuzsa!
  Norbert kártyajóst és mágust ajánljuk Önnek, melléke: 525. Segíthet Önnek hasznos személyreszabott mágiával .
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*