Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Reikienergia-küldés

Reikienergia-küldés

Dátum: 28.08.2013

reiki egyfajta spirituális gyakorlat, amelyet Uszui Mikao japán szerzetes fejlesztett ki 1922-ben, miután a Kurama-hegyen háromheti böjt és meditáció után egyfajta „kimeríthetetlen forrású energia segítségével történő gyógyítás” képességében részesült. Maga reiki szó (japán) is utal már az energia áramlására, hisz a ki, vagy qi, vagy chi, a keleti kultúrában maga az életenergia neve, a rei pedig a kimeríthetetlenséget szimbolizálja, vagyis a végtelenséget. Mára olyan elterjedt lett ez a kézrátétellel gyógyító módszer, hogy például az Amerikai Egyesült Államokban a kiegészítő orvoslások egyikeként tekintenek rá.

De a kérdés az, hogy ez az energia küldhető-e, vagy csupán kézrátéttel működik?

Jó hír, hogy bizonyítottan küldhető. Kínában már alkalmazzák is egy speciális kórházban súlyos rákos betegek gyógyítására. Lehet, nem reikinek hívják, de az biztos, hogy ugyan azzal az életenergiával dolgoznak. Tanán többen is látták az interneten körbejáró videót, amelyen egy orvoscsapat küldi a beteg felé a gyógyító energiát, vagyis elképzelik a gyógyulás folyamatát, miközben ultrahangos készüléken szemmel látható a daganat zsugorodása, majd teljes megszűnése is. Természetesen, ehhez nélkülözhetetlen a páciens hite abban, hogy maradéktalanul meggyógyul.

Ugyanígy lehetséges a reiki energiák küldése fizikai érintés nélkül, akár telefonon, vagy televízión keresztül is, sőt kérhető családtagnak és barátnak is. Persze ebben az esetben is a legfontosabb, hogy akinek kérjük, az igazán meg akarjon gyógyulni, mert csak ebben az esetben eredményes a kezelés. Sajnos az esetek többségében, bár tudatosan szeretnénk hinni a testi-lelki gyógyulásban, közben tudat alatt ragaszkodunk a problémáinkhoz. A pszichológia ismeri és vizsgálja is ezt: betegségelőnynek nevezik. Ennek többféle oka lehet, ezért mindig vizsgáljuk meg reiki energia kérése előtt, hogy készek legyünk az energia fogadására. Hogyan tegyük ezt? Tegyük fel magunknak a kérdést, hogy származik-e valami előnyünk a problémánkból és ezek az előnyök mennyire fontosak nekünk?

A könnyebb megértésért erre egy példa. Egy kliensem vállában ízületi gyulladás keletkezett. A férje segítsége nélkül nem tudott már levetkőzni sem a fájdalomtól. Ez volt a betegségelőnye: a férje kényeztetését élvezte. A kezelés előtt erre felhívtam a figyelmét, megkértem beszélje meg a férjével, hogy a fájdalom elmúltával is maradjon meg ez a rituálé náluk. Miután a férj beleegyezett egyből a kezelés is hatékony lett.

A felhasználók hozzászólásai (2)

Katalin a 14.04.2014

Szeretném tudni van-e rajtam átok. Mert már régóta nem sikerül semmi. Kérem ha átok van rajtam vegyék le rólam .

    Asztro Show a 17.09.2014

    Kedves Katalin!
    Margit jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 469. Átok és rontás vizsgálattal is foglalkozik.
    Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*