Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

horoscope-2014

Reinkarnáció

Dátum: 07.05.2014

A reinkarnáció jelentése szó szerint:a re = ismét, az in = bele, a carno = testbe.

Azaz a testbe való újbóli belekerülést jelenti. A reinkarnáció elmélete szerint a lélek tud test nélkül létezni, de a test lélek nélkül nem. A földi életet ezen elmélet szerint egy köztes lét követi, és változó időszakonként újból testet ölt a lélek, amikor reinkarnálódik, egészen addig, amíg a tökéletességet el nem éri.

Hallottál már a 12 karma-törvényről, ami megváltoztathatja az egész életed? Az első 6 törvényt ITT találod, a másik 6-ot pedig ITT!

Tündér Lili

A vallások, a hinduizmus, a buddhizmus, a görög kultúra, a kelta kultúra, a judaizmus, az iszlám és a kereszténység is más-más megközelítésben, de a szent tanításaikban utalnak, és saját hitrendszerükben magukénak vallják a reinkarnációt.

A reinkarnációt a tudomány mind a mai napig nem képes közvetlenül vizsgálni. Sok tudós az ezzel kapcsolatos tapasztalatokat halluciónak tartja. Több pszichológus vizsgálta, és vizsgálja a reinkarnáció tényét. Jung egy örökkévaló Én elvéről beszél, amely eszközként sok életen megy keresztül azért, hogy megértse a lélek rejtelmeit: „Könnyen el tudom képzelni, hogy éltem már az előző századokban is, ahol olyan kérdésekkel kerültem szembe, amelyekre nem voltam képes válaszolni. Az, hogy újra kellett születnem, mivel nem teljesítettem a kapott feladatot.”

ITT megtudhatod, miért fontos előző életeink feltárása!

A reinkarnáció segítségével megérthetjük, mire figyelmeztet, mit üzen valamely aktuális probléma az életünkben. A reinkarnációs tapasztalatoknál azokkal az előző életekbeli emlékeinkkel kell foglalkoznunk, amelyek hatással vannak a mostani életünkre is. Általában a legtöbb embernél ezeket az emlékeket tudjuk előhívni a tudatalattiból. Ha elfogadjuk, hogy volt előző életünk, és az ottani cselekedeteink kihatnak a mostani életünkre, akkor azt is könnyen be tudjuk látni, hogy a mostani életünk cselekedetei is ki fognak hatni a következő életeinkre is. Ez alapján meg fogjuk érteni, hogy az összes probléma és az összes megoldás lehetősége bennünk van.

egeszseg_rtl

Szeretnéd tudni, milyen feladattal születtél a Földre, és beteljesíteni azt? Életfeladatod beteljesítésével biztosítod magadnak a jobb életet ezen inkarnációdban, és következő életedben is! Hívd ezzel kapcsolatban Tündér Lilit vagy Machitát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), akiket elérsz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*