Rólunk mondták

 • Tisztelt Asztro Show! Erzsébet vagyok, 56 éves, Bajáról. Kételkedve hívtam fel először az Asztro Centert, de tudatában voltam annak, hogy alkoholfüggőségemtől meg kell szabadulnom, mert még sokáig szeretnék családommal maradni és látni szeretném a kisunokáimat cseperedni. Ágnes jósnőt kapcsolták, elmondott nekem mindent, lépésről lépésre. Tisztítást és egy szertartást is elvégzett nekem, illetve tippeket kaptam, hogyan tudom elterelni a figyelmemet az alkoholról. Csupán pár alkalommal beszéltünk és az életem teljesen megváltozott. Az élet apró örömeit is észreveszem. Hálával tartozom Önöknek, örökre!

  Erzsébet, 56 éves Bajáról
 • Az ASZTRO SHOW műsora a legjobb! Hiteles jósok, szókimondóak és valóban segítenek, nem csak lyukat beszélnek a hasunkba. További sikereket, jó munkát kívánok, remélem még sokáig követhetem a műsorukat! Mária Debrecenből, 47 éves

  Mária, 47 éves, Debrecen
 • Kedves Asztro Show! Anna vagyok, 33 éves Budáról. Amikor munka nélkül maradtam, Önök voltak a segítő Angyalaim, és a segítségük által tudtam csak túlélni azt a rossz periódust az életemben, ami már Önöknek hála, elmúlt. Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget!

  Anna, 33 éves, Buda
 • Tisztelt Asztro Show! Ferenc vagyok Szerbiából, 39 éves. Felhívtam Önöket kételkedve, mert nem hittem ebben az egészben! Elvégeztek nekem egy tisztító szertartást, mert azt mondták, hogy szerencseblokk van rajtam, és elmondták a szerencseszámaimat is. Megjátszottam őket és számomra hihetetlen módon, elsőre nyertem egy nagyobb összeget! Visszahívtam, hogy megköszönjem a segítséget és megkértek, hogy jótékony célra is fordítsak a pénzből, amit nyertem! Többet nem fogok kételkedni!

  Ferenc, 39 éves, Szebiából
 • Az ember mindig jobbat vár és meglepődik, amikor meg is kapja. Az Asztro Show-ra valóban igaz a mondás: „Vigyázz, mit kívánsz, mert még teljesül!”, és hogy ezek a közhelyszerű mondatok mennyire megállják a helyüket, arról az Aszto Center nagyszerű tanácsadói tesznek tanúbizonyságot! Örülök, hogy megtaláltam őket, és remélem még sok közös beszélgetésünk lesz együtt. Veronika Szegedről, 51 éves

  Veronika, 51 éves, Szeged
 • Köszönöm minden kedves tanácsadó segítőkész, odaadó munkáját, hogy tudásukkal, szeretetükkel és kedvességükkel visszaadták a jövőbe vetett hitemet! Nagyon sok pozitív energiát és megerősítést kaptam tőlük, hálával gondolok mindenkire. Most még mélyebb lett szívemben a szeretet irántuk, az égiek áldását kérem az egész csapatra és nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek! Annuska Tatabányáról, 38 éves

  Annuska Tatabányáról, 38 éves
 • Eddig nem nagyon hittem mindebben. Nem hittem, hogy vannak olyan jósok, akik önzetlenül segítenek másoknak. De a tények megváltoztatták a véleményemet, köszönöm az Asztro Show csapatának a lelki megnyugvást, a boldog párkapcsolatot! Hálával tartozom Önöknek: Dénes Szegedről, 45 éves

  Dénes Szegedről, 45 éves
 • Ildikó vagyok Szlovákiából, 60 éves. Nagyon sokszor nézem a műsorukat és olvasgatom Asztro Show oldalukat! Gratulálni tudok a tanácsadóikhoz! Sok tapasztalatot szereztem . Követtem Angéla meditációs műsorát, Zoltán inga jós tanácsát, Alexander számmisztikai tanácsait, Lomini úr meg döbbentö igazságait, és még sorolhatnám tovább. Öszinte tiszteletem az Önöké! További sok sikert!

  Ildikó Szlovákiából, 60 éves
 • Üdvözletem! Romániából írok Önöknek, Andrea vagyok, 27 éves. Nagyon szeretem a műsorukat, figyelemmel kísérem, amikor csak lehetőségem van rá. 2 kisgyermekkel éltem egyedül, siralmas anyagi körülmények között. Egyik szekemberüknek hála, mára olyan társat találtam, akit imádnak a gyerekeim, és stabil munkahelyem is va.! Teljes boldogságban élünk, köszönöm Önöknek!

  Andrea Romániából, 27 éves
 • Gyöngyi vagyok Egerből, 56 éves. Minden értelemben nagyon szeretem a műsort és telefonálni is elég sokszor szoktam. Még eddig nem csalódtam egyik jósban és látóban sem, mindig megmondják az igazat, a múltammal kapcsolatban is és minden bejött, amit a jövőről jósoltak! Hálás vagyok a sok segítségért.

  Gyöngyi Egerből, 56 éves
 • Drága Asztro csapat! Éva vagyok Szolnokról, 45 éves. Súlyos betegséggel küszködtem az elmúlt pár évben és már lemondtam arról, hogy valaha is meggyógyulok. Úgy döntöttem, felkesem egyik gyógyítójukat, nagyon jól tettem! Különleges energiáinak és gyógynövény tippjeinek hála, ma már egészségesnek mondhatom magam! Örökké hálás leszek neki!

  Éva Szolnokról, 45 éves
 • Köszöntöm Önöket! Viki vagyok Siófokról, 37 éves. Jó érzés nap mint nap látni és hallani , hogy milyen sok embernek segítenek az Asztro Show munkatársai!
  További sok sikert kívánok!

  Viki Siófokról, 37 éves
 • Tisztelt Asztro Show! Szeretném megköszönni a sok jó tanácsot, amit Önöktöl kaptam. Mindig nézem az adásukat, ha tehetem, és tanácsot is kérek. Tanácsukat megfogadom. Szeretnék Önöktöl továbra is útmutatást kapni, életem jobbá és szebbé tételéhez! Ezután is keresni fogom Önöket, minden tiszteletem, elismerésem az Önöké: Marika Vácról, 62 éves

  Marika Vácról, 62 éves
 • Tisztelt Asztro Show! Mariann vagyok Pécsről, 38 éves. Nagy örömömet szeretném Önökkel megosztani. Évekig próbálkoztunk a férjemmel, nagyon szerettünk volna egy kisbabát, de nem sikerült, a sok kezelés ellenére sem. Felkerestem egyik szakemberüket. Tudta, mit kell tennie, csak pár alkalommal beszéltünk. Életem végéig emlékezni fogok rá, hiszen Neki köszönhető a három hónapos kis CSODÁNK!

  Mariann Pécsről, 38 éves
 • Szeretném elmondani Önöknek, mennyire szeretem a műsorukat és szakembereiket. A nagymamámnak segítettek tanácsadóik túljutni a gyászon, amit a nagypapám elvesztése okozott a lelkében. Minden jót kívánunk csapatuk minden tagjának és ezúttal szeretnénk megköszönni mégegyszer a segítséget! Szilvia Sopronból, 23 éves

  Szilvia Sopronból, 23 éves
 • Üdvözletem, Marcsi vagyok Dunaújvárosból, 49 éves. A lányommal kapcsolatban telefonáltam tanácsadójuknak, aki letért a helyes útról. Szakemberük elmondta nekem, mit tehetek érte, és pontosan úgy is cselekedtem. Ez volt a jó megoldás! Nagyon köszönöm, hogy visszakaptam a gyermekem!

  Marcsi Dunaújvárosból, 49 éves
 • A tanácsadókkal történt beszélgetésemet mindig átjárta egy kifelé, és befelé sugárzó jóság, hit és szeretet. Mindig igazat mondtak és megtartottak hitemben. Bánatomban és kétségek közt mindig hozzájuk fordulok! Mária vagyok, 48 éves, Lajosmizséről

  Mária, 48 éves, Lajosmizséről
 • Őszinte csodálójuk vagyok, rendszeres nézőjük és hívójuk Szerbiából. Köszönöm az 5 perc ingyen beszélgetést, amit megnyertem. Ezentúl is mindig keresni fogom Önöket, ha akadályokba ütközöm! Erika vagyok, 61 éves

  Erika, 61 éves Szerbiából
 • Nekem nagyon sokat mond a műsoruk, nagyon szeretem, hogy bizalommal fordulhatok olyan emberekhez a kérdeseimmel, akik azért tanultak, hogy másokon segíthessenek! Mindig helytállnak a kérdező vigasztalásában is. Köszönom! Lajosné Budáról, 67 éves

  Lajosné Budáról, 67 éves
 • Tanulságos és hasznos információkat ad a műsor. Voltak a műsorvezetőiknek olyan tanácsaik, amik adásban hangzottak el, és ezek rajtam sokat segítettek. Én azt üzenném mindenki számára, hallgassuk meg mások tanácsait, amik pozitív irányba terelhetik az életünket, és hogy nézzék bátran a műsort, hiszen kiváló szakemberek dolgoznak Önöknél! Csilla Miskolcról, 36 éves

  Csilla Miskolcról, 36 éves
 • Tisztelt Asztro Show! Köszönöm, a sok telefonos segítséget és tanácsot amit kapok, kaptam Önöktöl! Nagyon kedvesek, segítőkészek. Öszinte tiszta szívből, csak ajánlani tudom Asztro Show műsorát. Nekem szeretetet és reményt nyújtanak.

  Ildikó
 • Köszönöm szépen a pozitív energiát amit ingyenesen meg kaptam őnőktől.

  Erika
 • Tisztelt Asztró-show! Nagyon szeretem műsorukat. Különösen a tvadás utáni internetes élőműsort. Véleményem szerint nagyon sokat lehet ebből tanulni. Főleg Lomini mester tanácsadásaiból. Csak így tovább!

  Hüse Zsolt
 • Én nagyon sokat kértem a segítséget és tanácsot és sokat segítetek és így mondok nekik Boldog ünnepeket.

  Marton Judit Roza
 • Engem nagy örömmel tölt el mikor Önökkel beszélhetek. Engem pozitívan érint amit Önök mondanak és nagyon örülök minden egyes szavuknak, mert bizok Önökbe és tudom jobb lesz minden. Köszönöm!

  Erika
 • Maximálisan megvagyok elégedve az Asztro Show munkatársaival, de ha szabad leírni különösen Lomini jóssal.

  Balog Anna
 • Köszönöm az egész éves önzetlen munkájukat! Több alkalommal fordultam önökhöz tanácsért és mindig kedves és bátorító szavakat kaptam. A kérdéseimre mindig megkaptam a maximális választ. Remélem a jövőben is támaszkodhatok a nehéz helyzetemben az Asztro Show dolgozóihoz.

  Irén
 • Már többször beszéltem egyik kedves jósnőjükkel, megnyugtatott, segítőkész volt, minden úgy történt ahogy elmondta. Máskor is fogom keresni.

  Edit
 • Sok-sok segítséget kaptam, amikor már remény is csak alig volt.

  Rozália
 • Eddig is bíztam, és hittem az ezotériában, amit mondtak az be is következett. A továbbiakban is sok sikert kívánok munkájukban.

  Magyar Éva Mária
 • Hiszek a spirituális dolgokban én is kipróbáltam néhány dolgot amik részben bejöttek. Hiszek a vonzás törvényében, hogy azt kapom amit gondolok. Ha negatív vagyok még több jön a rosszból ha vidám és pozitív a hozzá állásom akkor csak jó dolgok történnek velem!

  Jankovics Krisztina
 • Nagyon nagyra értékelem minden jós munkáját, sokat segítettek nekem. Köszönöm.

  Marcsi
 • Nagyon hálás vagyok az ingyenes jóslásért amit Önöktől kaptam remélem be fog teljesülni.

  Kállai Éva
 • Hálásan köszönöm az Asztro Show-nak hogy a weboldalon, kérdéseimre mindig választ kapok.  Nagyon jó a csapat, mindenki kedves, udvarias. És a jóslatok mindig úgy alakultak, ahogy megjósolták. Köszönöm a napi hírleveleket is.

  Major Istvánné
 • Minden tiszteletem az egész csoportnak akik segítenek az embereknek, különösen Lomini úrnak akire tiszta szívemből felnézek és hiszek benne az első perctől kezdve.

  János
 • Még az év elején nem hitem de mára már megváltozót a véleményem, nagyon bele találtak szinte minden be ez úton is köszönöm a 307 és a 474-es kód tulajinak.

  Zoltán
 • Nagyon örülök, hogy beszélhettem a tanácsadókkal,  nekem megnyugvást adott és nagyon bízom benne, hogy amit mondtak nekem az beteljesül. Hálás köszönettel!

  Simon Erika
 • Boldog vagyok, mert a tanácsadó elárulta, hogy ami a sorsunkban meg van írva azt nem lehet megváltoztatni. És rádöbbentem, sok kínlódás után az anyagiakkal, hogy nem a pénz mágiára hanem sorsfordításra lenne szükségem.

  Dezső Éva
 • Egyszerűen döbbenetes amit a tanácsadó elmondott és mind igaz. Eddig egy kicsit szkeptikus voltam, de most már 100%-ban hiszek az ezotériában.

  Stock Istvánné
 • Sok balszerencse ért az életben, úgy gondoltam, hogy soha nem fogok többet nevetni, amikor egy ismerősöm ajánlotta, hogy keressem fel az Önök tanácsadóit. Sok beszélgetés után nem csak megkönnyebbülést éreztem, hanem pozitív életfelfogásom is visszatért. Ezek segítségével sikerült ismét a boldogságot bevonzani az életemben. Állítom, hogy egy harmadik személy mindig jobban átlátja az ember problémáit!

  Kanalas Gyöngyi
 • Azóta hiszek az ezotériába amióta a tanácsadók feltárták a múltamat  és a jövőmet is. Köszönöm szépen hálás szívvel. Szép napot.

  Amanda
 • Sokszor beszéltem és mindig nagyon sokat segítettek a tanácsadók, ha valakinek van problémája forduljon hozzájuk bizalommal!Érdemes!

  Elekné Kati
 • Szeretném megköszönni a pozitív energiát amit ingyenesen kaptam Önöktől, már most érzem a változásokat, rendkívül hálás vagyok ezért.

  Szikszai Edit
 • Drága Asztro Show, nagyon köszönöm a segítségét és a sok szeretetet amit kaptam! Egy nagyon empatikus és kedves jósnő jóslatai pontosak lettek a számomra. Én maximálisan elégedett voltam szívesen ajánlom másnak is! Legközelebb is keresni fogom Önöket!

  István
 • Köszönöm Önöknek a meglepetést! Nagyon boldog voltam mikor a postás elhozta a cigánykáryta paklit! Most tanulhatok a tanfolyamon! További jó munkát!

  Szilvia
 • A pénzenergia segítségével, sikerült kilábalnom a rengeteg adósságból. Igaz nem egy nap alatt, de sikerül visszafizetnem a sok adósságot és helyrehozni a saját anyagi helyzetemet. Csak hinni kell benne.

  Abai Zoltán
 • Nem csak a sok segítséget szeretném itt megköszönni amit a tanácsadóik nyújtottak, hanem az ingyenes tanácsadást is amit Önök által kaptam, így a műsorvezetőkkel is immáron sikerült beszélnem. Minden tiszteletem és szívből köszönöm.

  Hegyi Miklós
 • Amikor már minden hitemet elveszítettem, Önök voltak azok akik segítettek, hogy újra meglássam a fényt az alagút végén. Azóta másképpen gondolkozom az életről és képes vagyok a mindennapi problémák fölé kerekedni. Ez a legnagyobb ajándék amit az élettől kaptam, és ezt Önöknek köszönhetem.

  Szerendi Anita
 • Több hónapja szenvedtem álmatlanságban amikor felhívtam az Önök természetgyógyászát, a tanácsai segítségével sikerült meggyógyulnom. Most már tudom, hogy minden baj mögött valamilyen lelki próbléma rejlik, és amikor ezt sikerült felfognom, a probléma is elmúlt. Ez úton is szeretném ezt tiszta szívemből megköszönni.

  Dénes Ilona
 • Mindig hasznos tanácsot kaptam, bármikor fordultam az Önök tanácsadóihoz, megtanultam ezen kívül Önöktől azt is hogy hogyan lássam mindig az élet pozitív oldalát, ez a legnagyobb dolog amit nálam elértek. Köszönöm a segítségüket!

  Margittai Réka
 • Felnyitották a szemem. Pontosan érzékelték a múltam és a jelenem, az előttem álló történéseket feltárták és az útjelzőket helyeztek el számomra, hogy ne botladozzak a göröngyös terepen, hanem a kikövezett úton haladjak céljaim felé. Ezúton is hálásan köszönöm.

  Horváth József
 • Rendszeresen segít nekem az asztrológusuk és eddig az ő előrejelzései a legpontosabbak a kérdéseimre, pedig már sok embernél jártam. Maradok nála, megtaláltam az igazit. Köszönöm Neki és Önöknek a lehetőséget.

  Kelemen Józsefné
 • Köszönöm a segítségüket, eltávolították a környezetemből a negatív energiákat és a hátam sem fáj azota, szinte teljesen elmúlt a hátfájásom. És ami a legfontosabb érzem magam körül a pozitív energiákat. Mégegyszer nagyon köszönöm.

  Sándor
 • Nagyon meg vagyok elégedve, nagyon sokat segítettek nekem, mind a munka, mind a szerelmi joslat, mind az egészség területén. Mindig tökéletesen látták, hogy rövid távon melyik lehetőséget kell, hogy válasszam. Felhívták a figyelmemet, hogy mire vigyázzak az egészségemmel kapcsolatosan, illetve a meglévő problémáimat is jól látták. Energiát is kaptam. Azoknak ajánlom akik bizonytalanok döntéseikben és szeretnék tudni, hogy a lehetőségeik közül melyiket válasszák.

  Jakabné Reszegi Éva
 • Sportoló vagyok, nagyon sokat segítettek a felkészülésemben. A testi és szellemi kimerültség esetén szoktam Önökhöz fordulni. A beszélgetéseket követően testileg és lelkileg is felfrissülve, megerősödve folytatom a munkámat.

  Ricsi
 • Nekem a pályaorientáció alkalmával volt nagy segítség, mert egy csomó háttérben futó dolgot észre sem vettem. Ezek világossá válása, a lehetséges és lehetetlen dolgok feltárása, a teljeskörű tanácsadás megkönnyítette a választásom.

  Tiszai Márk
 • Köszönöm a segítségüket, a sok jó tanácsot ami lelki fejlődésemet folyamatosan helyreteszi. Ennek következtében beindultak az életemben a pozitív dolgok, események.

  Fajt Katalin
 • Nagyon szépen köszönöm, hogy feldúlt lelkemet foglalkoztató kérdéseimre megnyugtató módon és hitelesen válaszoltak. Nem volt olyan érzésem, hogy csak azt mondták volna, amit hallani akarok. Ezért  meg fogom fogadni a tanácsokat és mihamarabb visszatérek.

  Pap Éva
 • Köszönöm, hogy figyelmeztettek a várható veszélyekre, így sikerült elkerülni egy balesetet. A gyerekem válása is úgy sikerült ahogy mondták. Megcsináltam azokat a dolgokat, amiket javasoltak. Sikerült munkát találnom, tehát az anyagi helyzetem is javult.  Remélem sok emberen fognak még segíteni.

  Borsos Gabriella

A felhasználók hozzászólásai (7)

viki a 09.01.2013

Angyalok és Szentek , mindig azt hallom hogy szólítani kell titeket és segítetek.Most itt az idő hogy szerencsét hozatók nekem, nagy szüksége lenne a segítségetekre.

viki a 09.01.2013

Gondolkodtam hogy a szerencse miért került el ezidáig, talán azért mert nem volt egy szerencse hozó érmém.Remélem hogy mihamarabb a kezemben tarthatóm a saját szerencse érmémet .
És a 2013-Év jobb szebb lesz, mint az elmúlt évek!

viki a 09.01.2013

Figyelem a tanácsadók munkáját , vagyis hallgatóm hogy milyen sok embernek változtatják meg az életét nap mint nap.Én ezért vettem a bátorságot és írok, így talán van esélyem hogy a következő szerencsés én leszek!!!

joli a 03.01.2013

az év minden napja csak szerencsés legyen nekem és mindenkinek!

viktória a 02.01.2013

Eddig nem volt szerencsém,remélem sőt nagyon bízom benne hogy 2013 elhozza nekem !
Viki.

viktória a 02.01.2013

Boldogságot Örömöt Jelentsen Mindenkinek És nekem az ASZTRO SHOW!
BOLDOG ÚJ ÉVET!
VIKI!
GRATULÁLOK A SIKERES MUNKÁHOZ!

lackó a 02.01.2013

Csillagszóró ontja a fényét,
Angyalok szállnak az Asztro Show Felett
Boldog Új Évet Mindenkinek!
László!