Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Rontás, átok van rajtam?

Rontás, átok van rajtam?

Dátum: 05.01.2012

A rontás vagy átok egy negatív energia,melyet okozhatnak mások nekünk, illetve, mi magunk is teremthetjük, a negatív gondolkodással. Honnan tudhatjuk, hogy rontás vagy átok telepedett ránk? Hogyan tesztelhetjük?

A legbiztosabb módja annak, hogy kiderítsük van-e rajtunk átok vagy rontás az, ha kikérjük egy szakember véleményét. A kártyajóslással foglalkozók, jövőbelátók és a tanácsadók a nap 24 órájában segítenek. (Az Asztro -Show-ban Zagiba Zoltán rontás szakértő foglalkozik ezzel)

A rontás levétele otthon

Természetesen vannak házi praktikák is, amelyek segítségével 80%-os bizonyossággal  megállapíthatjuk,  hogy van-e valamilyen negatív energia körülöttünk.

Első lépés gyújtsunk egy fehér színű gyertyát. Csukjunk be minden ajtót, ablakot és figyeljük a lángot. Ha a láng magasra ugrik, és összevissza ugrál, közben meg feketén füstöl, akkor okunk van az aggodalomra. Ez esetben elég valószínű, hogy negatív energiák vesznek körül.

Ha a gyertya-tesztet elvégeztük jöhet a következő teszt. Az álmok. Álmainkban gyakran kapunk figyelmeztető jeleket. Ha például olyan álmaink vannak, hogy mozdulni sem tudunk, szaladnánk de a földbe gyökerezett a lábunk, megtámadnak és sikítanánk de nem jön ki hang a torkunkon, illetve ha kígyóval álmodunk. Ez mind mind arra utal, hogy érdemes szakember segítségét kérni a rontás levételében.

Természetesen próbálkozhatunk házi praktikákkal is, de nem biztos, hogy ugyanolyan biztos hatást érünk el vele, mint ha szakavatott kezek vennénk le rólunk a rontás energiáját. Minden esetre átmeneti megoldásnak megteszi.

Vegyünk egy befőttes üveget, tegyünk bele egy kis vizet, majd egy tincset a hajunkból. Ezután tömjük tele mindenféle szúró-vágó eszközzel. Tehetünk bele tűt, ollót, szöget, gombostűt. Ha  ezzel készen vagyunk fogjuk az üveget és ássuk el jó mélyre és lehetőleg olyan helyre, ahol senki nem talál rá és senki nem ássa ki. Hatása ugyanis addig van amíg a föld alatt van a befőttesüvegben.

Ezután figyeljük a rontás levételének a hatását. A változás nem egyik napról a  másikra történik meg az életünkben. Legalább egy-két hétnek el kell telnie ahhoz hogy észleljük a változást a rontás elmúlását. Fontos, hogy ebben az időszakban sok gyümölcsöt fogyasszunk.

Ha sikerült a „ beavatkozás” rövidesen észlelhetjük a változást. Ismét sikeresek leszünk, és sínre kerül az életünk.

A felhasználók hozzászólásai (2)

József a 06.02.2015

elnézést kérek öntől de csak igytudok konzultállni önnel arra kérem hogy nnézze meg van e rajtam valamijen átok több éve lehetetlenné tették az életem minden terűleten

1957.01,08 a szűletési dátumom

fáradozását előre is köszönöm

    Asztro Show a 08.02.2015

    Kedves József!
    Norbert jóst ajánljuk Önnek, melléke: 525. Átok és rontás vizsgálattal is foglalkozik. Zagiba Zoltán kollégája és kiváló szakértő. Hívja most és minden kérdésére válaszol! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*