Gyakran feltett kérdések

Biztonságban vannak az adataim az Asztro Shownál?

Igen, a személyes adatai teljes mértékben biztonságban vannak az Asztro Show-nál. Nem fogjuk felfedni az Ön adatait harmadik félnek és a tanácsadóink számára sem lesznek láthatóak a hívás közben.

Hogyan tudok telefonálni?

Miután kiválasztotta tanácsadót akivel beszélni szeretne, hívja a [do action=”astro-phone”/] számot. Amikor hallja a jelet arra, írja be a tanácsadó személyes kódját. A  tanácsadója személyes kódját, a  tanácsadója személyes oldalán találhatja meg.

Telefonálhatok-e interneten keresztül (pl.: Skype-on)?

Igen, telefonálhat.

Mi az a tanácsadói kód miért van rá szükségem?

Mindegyik tanácsadónak meg van a saját személyes kódja. Erre a kódra azért van szükség, hogy kiválaszthassa melyik tanácsadóval szeretne beszélni, ha már felhívta a moderációs központot.

Hogyan találjam meg a megfelelő tanácsadót akivel beszélhetek?

Böngésszen a legjobb tanácsadók között az Asztro show honlapján. A tanácsadók a minőségük és a felhasználók értékeléseinek a magassága szerint kerülnek felsorolásra. De böngészhet a tanácsadók között, kategóriák szerint is – asztrológia, tarot, számmisztika, szerelem&szex, család, személyes fejlődés, munka&pénz. Böngéssze addig a listát, amíg meg nem találja azt az elérhető tanácsadót akivel beszélni szeretne. Mindegyik tanácsadóról talál rövid bemutatkozót, valamint a specialitásaikat és a technikáikat.

Mennyibe kerül a tanácsadóval való beszélgetés?

Magyar Résztvevők a 0690633991-es emelt díjas számon érik el a szolgáltatást, melynek díja 485 Ft/perc (tartalmazza az ÁFÁ-t).

Román résztvevők a 0903760665-os emelt díjas számon érik el a szolgáltatást, melynek díja 1.6 €/perc (tartalmazza az ÁFÁ-t).

Szlovák résztvevők a 0900605906-ös emelt díjas számon érik el a szolgáltatást melynek díja 1.61 €/perc (tartalmazza az ÁFÁ-t).

Kaphatok-e e-mailben tanácsadást?

Kaphat  tanácsadást e-mailben.

Hogyan kérjek e-mailes tanácsadást?

Küldje el a kérdését a web kérdőíven keresztül és fogadja a válaszát az e-mail címe postaládájába.

Milyen típusú kérdéseket tehetek fel?

Kérdezzen arról a témáról ami a legjobban érdekli. Melyik kérdésére szeretne leginkább választ kapni? A párkapcsolatáról amiben él vagy ami után éppen kutat? Egy barátjáról vagy családtagjáról? A karrierjéről vagy egyéb életbevágó fontosságú döntéséről?

Hogyan értékelhetem a tanácsadókat?

Mindegyik tanácsadót módjában áll értékelni a tanácsadó személyes oldalán. Osztályozza őket 1-től 10-ig és írjon róluk hozzászólást.

Hol lesz látható az osztályzatom?

A hozzászólása a tanácsadó személyes oldalán lesz látható, valamint a tanácsadó átlagos értékelése látható lesz a tanácsadó személyes oldalán és az Asztro show főoldalán egyaránt.

Láthatja- e a tanácsadó a telefonszámomat a hívás alatt?

Nem, a tanácsadó nem látja a telefonszámát a hívás alatt.

Elérhető-e ez a szolgáltatás nemzetközileg is?

Igen, a szolgáltatásunk elérhető Romániában, Szlovákiában és Magyarországon.

Szeretnék csatlakozni a tanácsadók csapatához, lehetséges ez?

Igen. Ha szeretne a tanácsadóink csapatához csatlakozni, egyszerűen töltse ki ezt  kérdőívet.