Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Skorpió - A csillagjegyek és az álmok

Skorpió – A csillagjegyek és az álmok

Dátum: 21.11.2011

A skorpió csillagjegy számára a Plútó és a Mars uralkodása adja az asztrológia, az ezotéria, a regeneráció, a halál és a szexualitás iránti érdeklődést. Titokzatosak és bosszúvágyók, az álmok melyeket éjjelente álmodik, és teli vannak jelképekkel, amelyek gyakran erősek és félelmetesek és amelyek a múltra vonatkoznak.

A skorpió álmai

AZ ÁLMAIK TÉMÁJA: A skorpió horoszkóp jegye általában felkel és nem emlékszik az álmokra, de olyan érzés tölti el, hogy amit álmában  látott különös fontosságú.  Gyakran álmodik erőszakkal teli eseményeket, amiben különös helyet foglalnak el az olyan emberek akik a múltban valami rosszat tettek. A Plútó hatása miatt, az álmaik  különös, titokzatos hangulatúak, rejtvényekkel és titkokkal vannak teli, amelyek a személyiségük legmélyéből erednek.

JELKÉPEI: A skorpió, a lépcsők, a fekete gyöngyök, a kasza, a fekete lovas, a bogarak, pálmafák és stb.

RÉMÁLMAI: A skorpió csillagjegy nem fél a rémálmoktól, ellenkezőleg, mikor abból felébred megkönnyebbülést és élvezetet éreznek. Azoktól tart csupán, amik közvetlenül a halálról szólak, de egyben ezek iránt van csodálattal is a leginkább.

Utoljára módosítva 2013.12.17.

Hozzászólások lezárva