Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

aszcendens

Skorpió nap és a 12 aszcendens

Dátum: 05.08.2015

Skorpió Nap Kos aszcendenssel

 

A Tűz és a Víz jegye egyesül, melyből minden bizonnyal hatalmas tettek születnek. Akár igazi nagy ember is lehetsz, aki vállára veszi a világ terheit és hegyeket mozgat meg, hogy azok könnyebbé váljanak. Ösztönösen kicsit feketén-fehéren láthatod a világot, ezért gyakran azt gondolják Rólad, hogy narcisztikus vagy, esetleg kicsit önző, és persze mindig a saját fejed után mész. Mindezzel szemben a lelked mélyén érzed azt, hogy lehetne változtatni a dolgokon és akkor mindenkinek jobb lenne, de mikor szembesülsz mások negatív érzéseivel, csalódsz. Magadból indulsz ki, ez tény, de mindenkinek jót akarsz, a családodtól kezdve a munkán át mindenben. Nagyon fontosak neked a céljaid, ezért azokat mindenáron véghez akarod vinni. Javaslom Ágnes kolléganőmet a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akit bátran keress fel, ha úgy érzed, áthatolhatatlan akadályokba ütköztél, mert ő képes megadni számodra a tisztánlátás képességét is kártyái segítségével!

 

Skorpió Nap Bika aszcendenssel

 

A Bika képes egy kicsit lenyugtatni a Skorpió szenvedélyeit, de elfojtani azért nem, tehát jó párosítás. Makacsságodat ugyan fokozza az élet bizonyos területein, de az alapvető fontosságú dolgok nem változnak. Ilyen a nyugalom, a család, a fejlődés. Munkában például hatalmas ambíciókat és remek üzleti érzéket jelez a két jegy összekapcsolódása. Sok ilyen jegyhelyzetű ügyfelem kér tőlem cége gondjaival kapcsolatos tanácsokat. Ha Te mégis úgy érzed, hogy akadályoztatva vagy az anyagiakban, talán külső tényezők blokkolnak, kérj egy blokkoldást Ezótól a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki szakértője a Skorpió jegyének! Szerelem dolgait érdemes még itt felhoznom, hiszen mindkét jegy köztudottan féltékeny típus. Tudatosítanod kell magadban ezt a tulajdonságot, mert sok gondot okozhat a tartós párkapcsolataidban. Ettől eltekintve viszont minden bizonnyal hűséges és szenvedélyes szerető vagy!

 

Skorpió Nap Ikrek aszcendenssel

 

Csak úgy zsonganak az energiák és a tehetségek ebben a kombinációban! Az Ikrek könnyedséget ad a Skorpiónak, ami viszont céltudatossággal látja el az aszcendenst. Látszólagos szurkálódása is csökken annak, aki ezzel a horoszkóppal született. Helyette vidámabb, közlékenyebb és játékosabb lesz, anélkül, hogy a Skorpióra jellemző szenvedélyességet elveszítené. Munkában például remek közvetítő lehet belőled, kollégáidat képes vagy megfelelő szavakkal motiválni. Nagyszerű választás lehet például számodra a marketing vagy a sajtó, ahol egyedi véleményed kamatoztathatod is. Szerelemben viszont kissé kalandozó típus lehetsz, s bár a féltékenység párodra adott a Skorpió vonalon keresztül, Ikrekként mégis képes lehetsz egyszerre több vasat is tartani a tűzbe. Ha esetleg gondod adódna a szerelmi életeddel, csak hívd Nero kollégámat a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki nem csak a csillagok, de a tarot ismerője is, és minden bizonnyal segít Neked abban, hogy megleld azt, akit valóban keresel.

Skorpió Nap Rák aszcendenssel

 

A két Víz jegy nagyon mély lelkületet eredményez. Teli van érzelmekkel az, aki ilyen horoszkóppal született és ezek az érzelmek sokszor szeszélyesek, szenvedélyesek és viharosak. A szeretet a legfontosabb a számodra, de mivel a Skorpió gyakran előítéletes, ezért nagyon tud bántani, ha a világ nem olyan szép, békés és kedves, mint Te magad. Rákpáncélt növesztesz magad köré, ha sok támadás ér és bizony kialakulhat benned a bosszúállás hajlama is. Nagyon erős ellenfél tudsz lenni, annak ellenére, hogy mindig a békéhez vezető utat keresed. Gyanakvó is lehetsz, ami megnehezíti az emberi kapcsolataidat. A dupla Víz elem miatt viszont él benned egy nagyon erős spirituális képesség is. Könnyen lehet, hogy tudatosan, vagy tudattalanul, de kapcsolatban állsz a láthatatlan világgal. Amennyiben úgy érzed, hogy ez így van, érdemes segítséget kérned képességeid helyes megéléséhez és tovább fejlesztéséhez, nehogy magával ragadjon valamilyen téves irányzat. Mindezt megteheted Zeusz kollégámmal a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki a mágia nagymestere és segítségedre lesz, mindennel kapcsolatban!

 

Skorpió Nap Oroszlán aszcendenssel

 

Rendkívül sok alkotó energia rejlik ebben a felállásban! Az Oroszlán kedélyessége és kisugárzása időnként átveszi a szerepet a Skorpió visszafogottságán és komolyságán, ezért mindenképpen jó hatással van a Nap jegyére. Alapvetően olyan személyiség lehetsz, aki képtelen nézni, ha valakinek segítségre van szüksége, anélkül, hogy hasznos tanácsokat vagy segítséget nyújtana. Gyakran irányító szerepre törsz, és mindenért vállalod a felelősséget, amit teszel vagy mondasz. Optimista vagy, de nem felhőtlenül és irracionálisan, hanem a Koshoz hasonlóan Te is kissé feketén-fehéren látod a dolgokat. Bárkivel megtalálod a hangot, aki megadja számodra a kellő tiszteletet, és bár néha ijesztőbbnek és bosszúállóbbnak látszol, mint amilyen vagy, azért a jó szíved mindig felülkerekedik rajtad. Ebből néha még gondod is adódhat, ezért ha vitás helyzet alakul ki körülötted, vagy gyanakszol valakire, hívd Bettina kolléganőmet a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy megtudd a számmisztika segítségével, mi is a valóság. Minden csalódás egy tőrdöfés ugyanis a számodra.

Skorpió Nap Szűz aszcendenssel

 

Két visszafogott jegy, melyek erősítik egymást, de ezzel rengeteg lelki blokkot is okoznak. A Skorpió szenvedélyességét elfojtja a Szűz, ezért sokszor lehet bűntudatod amiatt, amit tettél vagy tennél. Nem tudod úgy megélni a dolgokat, ahogy azok vannak, mert folyton elemzed önmagad és a helyzetet. Rengeteg lelki tudásra van szükséged ahhoz, hogy kihozd jegyeidnek a pozitív oldalát, de megéri belefektetni a munkát, mert nagyon sok ilyen van. Egyrészt megbízható vagy és alapos, másrészt egyedi véleménnyel rendelkezel mindenről. Személyiséged alkalmazkodó, de mégis színes, amennyiben ki tudod bontakoztatni alkotói vénádat. Közel állhat hozzád az irodalom és a magas szintű szakosodás is, bármilyen területen. Professzorok és tudósok kerülnek ki ilyen horoszkóppal, mint a Tiéd. Érzelmi területen viszont szinte mindig akadhatnak elfojtott félelmek, lelki blokkok, ezért érdemes egy megbízható szakember segítségét kérned az oldásban, és ebben Szandra kolléganőm segít a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

Skorpió Nap Mérleg aszcendenssel

 

A tökéletes ellentét. Érdekes módon mégis egy teljes személyiséget és rengeteg lehetőséget ad annak, aki ezzel a horoszkóppal született, csak legyen ereje saját kettősségét kezelni. Lelkileg ugyanis egy kissé instabil lehetsz, csak hosszas mérlegelés után vagy képes döntéseket hozni, amihez utána sem feltétlenül ragaszkodsz, ha a környezet úgy kívánja. Kifelé viszont nagyon határozottnak mutatod magad, mint akinek semmi sem árthat, ám lelked mélyén igen sérülékeny és érzékeny lehetsz. Munkában nagyon sok hasznos és kreatív ötleted lehet és többnyire szíveden viseled a munkahelyed sorsát. Szeretnél itt is mindenkivel jóba lenni, de Skorpió éned nem tűri a megalkuvást, ezért megjátszani sosem tudod magad. Mindig őszinte leszel, még akkor is, ha ezzel rossz viszony alakul ki közted és a kollégáid közt. Kreatív éned érdemes erősíteni, hogy önbizalmad mindig meglegyen és persze a kettősséget elfogadni, ami benned él. Azt gondolhatod, hogy ez könnyű, de vajon minden téren boldog vagy? Ha nem így volna, hívd Xalen kolléganőmet a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki jól ért a lélekvizsgálathoz és mellette sok máshoz is!

 

Skorpió Nap Skorpió aszcendenssel

 

A dupla Skorpió erőteljes, de egyenes személyiségjegyeket takar. Szenvedélyes és visszafogott időszakok váltogatják egymást életedben, attól függően, milyen hatások érnek. Munkában és otthon is a céltudatosság jellemez, nem igazán tudod, mit jelent a lazítás fogalma. Mivel mindenben a határaidat keresed, így időnként kalandos helyzetekbe keveredhetsz. Munkában többnyire vezető beosztásig jutsz, s nem ritka a vállalkozó Skorpió sem. Szerelem terén maximalista vagy, és nagy hangsúlyt fektetsz az együttlétre is. A boldog párkapcsolat megtalálása lehet egyfajta vadászat is, ezért az átlagnál több kalandban lehet részed. Nem csak az elvárásaid miatt, de összetett személyiségeddel csak különleges személy lehet igaz társad. Ha szeretnéd tudni, hogyan és mikor találod Őt meg, kérj egy párhoroszkópot Lunczer Judit kolléganőmtől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

 

Skorpió Nap Nyilas aszcendenssel

 

Szintén elég távol áll egymástól a két jegy, ám merőben másképp, mint az előző kombinációnál. Míg a Skorpió inkább egy-egy dologban mélyed el igazán, addig a Nyilas univerzális szellemisége a teljes koncepciót nézi. Benned, kedves Olvasó, mindkét tulajdonság egyformán érvényesül, tehát képes vagy a teljes képet látni a dolgokról, de el tudsz merülni a részletekben is. Ettől egyrészt nő az önbizalmad, másrészt pedig környezetedben hitelessé tesz mások szemében, ugyanis mindemellett előadói érzéked is fejlett. Minden bizonnyal szeretsz utazni, világot látni, tapasztalni és ezért idővel nagy fokú bölcsességre teszel szert. Karmádon haladva ez szükséges is lehet, ahogy a folyamatos tanulás, megismerés is. Ha ezek után szeretnéd jobban megismerni saját karmád, hívd Boszi Katát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki nagymestere ennek az asztrológiában. Szerencsére ilyen jegyhelyzettel a szerelemben sem valószínű, hogy gondod lenne, bár jobban igényled kapcsolaton belül a függetlenséget, mint egy átlagos Skorpió.

Skorpió Nap Bak aszcendenssel

 

Megkomolyítja a Bak a Skorpiót, aki amúgy is gyakran visszafogott. Fordítva nézve viszont szenvedélyessé teszi a Bakot visszafogottsága ellenére, ami már sokkal jobban hangzik. Gyakori ilyen horoszkópnál a cinizmus, de a jó humorérzék is. Valószínű, hogy hagyománytisztelő és kicsit konzervatív vagy, a másságot nehezen kezeled. Ettől függetlenül mindig udvarias és tisztelettudó maradsz, csak időnként kicsit bökdösődő. Munkában nagy tettekre lehetsz képes, és könnyen lepheted meg főnököd váratlan előrehaladással. Bár itt is betartod az élet szabályait, az oktalanok ellen könnyen lázadhatsz, a magad csendesebb, szurkálódó módján. Fontos számodra az előrelépés lehetősége, ha ez nincs meg, annak oka lehet. Ha úgy érzed, valami akadályoz, kérj gazdasági elemzést Sáde kolléganőmtől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki kártyájával mindent lát! Szerelemben nagyon mély érzésű vagy, de ezt nem tárod ország-világ elé. Szereted az intim dolgokat a helyükön kezelni, ezért csak párod előtt mutatod ki azt, hogy mit is érzel.

 

Skorpió Nap Vízöntő aszcendenssel

 

A Vízöntő szabadjára engedi a Skorpiót, viszont figyelned kell arra, hogy ne kezdj el uralkodni rajta. A Vízöntő gyakran alkalmazkodó, amit Neked kompenzálnod kell azzal, hogy nagyobb figyelmet szánsz rá, hiszen vágyai ritkán nyernek szóbeli teret. A Vízöntő egyik hátrányos tulajdonsága, hogy felhalmozza a bajokat, ami hirtelen törhet fel belőled. Miatta gyakori lehet benned a lázadás, mert a Vízöntő elfojtja az energiákat, de csak amíg bírja, aztán minden felszínre tör. Munkában ez kitartóvá tesz, viszont nagyon figyelned kell magadra, hogy ne halmozd fel a sok feszültséget, amit akár főnököd nyakába is zúdíthatsz. Mindig kell valami, amivel helyre tudod tenni a dolgokat. Ha úgy érzed, túl sok benned a feszültség, hívd Tündér Lili kolléganőmet a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki megfelelő oldó technikákkal segít helyrebillenteni lelkedben az egyensúlyt! Nagyon jó, ha szabadidődben sportolsz is, hiszen az nem csak a lelki, de a testi egészségben is segít majd Téged!

Skorpió  Nap Halak aszcendenssel

 

A Halak rendkívül törődő környezetével, ezért lényegesen jobban tudsz koncentrálni minden aprólékos dologra. Kiválóan elemzel bizonyos helyzeteket, hamar felismered a dolgokban a hibát. A Halak viszont gyakran kissé tehetetlen, ezért ha változtatni is akarsz a dolgokon, kérj ráerősítő mágiát Tamara kolléganőmtől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! A Tűz és a Víz találkozik itt, ami miatt hatalmas energiákkal rendelkezel, hiszen benned folyamatosan megütközik két hatalmas erő. Kiváló vezető lehetsz így, hiszen a bátorság, humánum és az ész egyszerre vannak jelen benned. Érdemes minél előbb megtalálnod önmagad, ami nem lesz könnyű, viszont ha sikerül, akkor feléled benned a siker titkos eszenciája. Párkapcsolatban, ezzel az aszcendenssel szinte bárkihez képes vagy alkalmazkodni, aki elfogad és normális keretek között tud élni. Fontos, hogy párodnak is önálló élete, elképzelései legyenek, illetve munkában is legyen önálló. Nagyon szeretsz utazni, ami miatt lehet nem is olyan jó, ha egész életed egy településen éled le. Számodra otthon lehet az egész világ, könnyen tanulhatsz nyelveket, fogadsz el új kultúrákat.

A Skorpió a Víz elemhez tartozik, így nagyon is át tudod magad adni az érzelmeknek, viszont van, amikor már elveszíted az irányítást az érzelmi életed felett! Ha ez megtörténik, akkor teljesen magadba tudsz roskadni! Gyökeres változás az érzelmi életedben akkor következik be, ha belátod, hogy segítséget kell kérned! Jósaink segítenek Neked, hogy a szerelmi életedben a lehető legjobban alakuljon, hívd őket bátran, várakozás nélkül a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akár külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számra, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számra, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számra és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számra!

Hagyj hozzászólást

*