Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Sorselemzés a személyiségünk szerint

Sorselemzés a személyiségünk szerint

Dátum: 21.06.2013

Egyre többen ismerik fel, hogy a sorsunkat lehet alakítani, nem csak sodródni az árral tehetetlenül. Ehhez szükséges némi önismeret, ami hozzásegít ehhez az úthoz. Több lehetőség közül is tudunk választani: a grafológia, az asztrológia, a számmisztika, a rajzelemzések, mind olyan ága a sorselemzésnek, amivel megismerhetjük a saját működésünket, a döntéseinket, annak következményeit.

A számmisztikával végzett sorselemzés megmutatja a feladatokat, mik a nehézségek és a megoldást is megtaláljuk. A gyermekek esetében megkönnyíti a nevelést, a leendő foglalkozást és iskola kiválasztását.

 

Lehet, hogy meg van írva a sorsodban egy nagy nyeremény? Derítsd ki ITT!

pénzmágia

A grafológia megmutatja a jellemet, az aktuális pszichés állapotot. Rámutat szorongásra, kreativitásra, fáradtságra, az intelligenciára, teher bíró képességre, önállóságra, hogy csak pár dolgot emeljünk ki abból, amit a grafológia hozzá tesz a személyiségünk megismeréséhez.

Az asztrológia segítségével is megnézhetjük az életfeladatot, a jellemet azt, hogy miképpen tudja megvalósítani. A szimbólumok nyelvén beszél, ám értő kezekben ezek a szimbólumok megszólalnak és rá vezetik az embert arra az útra, amiről leért.

A rajzok- rajztesztek is avatott szemnek sokat tudnak mesélni, a kliens tudattalan gondjairól, feltáratlan problémáiról – gyereknek, felnőttnek- egyaránt. Kielemezve a rajzokat, el tud indítani olyan folyamatot, amivel feldolgozza ezeket és a gyógyulás, javulás útjára lép, megismeri a mozgató rúgóit a cselekedeteknek, tetteknek az életében.

 

ITT megtudod, hogyan végezhetsz Te magad sorselemzés magyar kártya segítségével!

szerencseszam_rtl_cikkbe

Sorselemzést a személyiségünk szerint tehát több féle módszerrel is végezhetünk, mindegyik hozzá tesz a fejlődésünkhöz, a másik ember megismeréséhez. Jobban megértjük miért jó nekünk egy bizonyos szakma és miért nem jó az, amit éppen csinálunk, pénzügyeink miért alakulnak rosszabbul vagy éppen jobban, bizonyos helyzeteket hogyan tudunk kezelni. Ezek az elemzések mindig hosszabb időt vesznek igénybe, aki valóban szeretné az életét jobban élni, magát megismerni, az rendszeresen igénybe veszi és folyamatosan tanulja saját magát.

 

Szeretnéd tudni, hogy milyen buktatók, vagy milyen örömteli események várnak rád a jövőben? Egy sorselemzés segíségével a rosszat elkerülheted, a jót megragadhatod, és fény derül az életfeladatodra is! Kérd a legjobb sorselemzőink segíségét, hívd Ezót vagy Norbertet a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és élj úgy, ahogy mindig is szerettél volna!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*