Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Sorselemzés - a tarot kártya jóslás

Sorselemzés – a tarot kártya jóslás

Dátum: 12.04.2016

Az emberek már ősidők óta próbálták jobban megismerni magukat, a környezetüket, vagy betekinteni a jövőjükbe, a sorsukba.

Ahogyan a tükör a külsőnk szemlélésére szolgál, úgy a tarot kártya jóslás során a belsőnket tárhatjuk fel. Megnyitja az utat a valódi énünk felé. Sokszor azt hisszük, jól ismerjük magunkat, de sok esetben rengeteg energiát fecsérlünk el azzal, hogy egy valótlan világot építünk magunk köré, amivel a problémáink elől szeretnénk elbújni. A kérdések, amelyeket felteszünk a sorsunkkal kapcsolatban, valójában a tudatalatti világunk képe, és ezért sokszor már a kérdésben választ nyerünk.

Amennyiben szeretnéd megtudni, hogy mit üzennek számodra a tarot lapjai az idei évre, akkor ezt a cikket neked ajánljuk, ITT olvashatod.

tarot kártya jóslás

Nem léteznek jó vagy rossz lapok, inkább „kellemes” vagy „kellemetlen” jelzővel illetném a tarot lapjait. Minden relatív, minden éremnek két oldala van.

Egy fájdalmas esemény is megtisztít minket és elvezet a megoldáshoz. Legyenek nehézségek a kapcsolatainkban, a szerelmi életünkben, vagy éppen a munkahelyünkön, a tarot kártya jóslás az élet minden területén segítséget ad, a helyes út, a helyes cselekedetek meglelésében.

Újra megtalálhatjuk az élet értelmét, megtudhatjuk, hogy milyen sorsra számíthatunk, és ráléphetünk a nekünk szánt útra.

 

Ha még nem találtuk meg az igazi szerelmet, akkor ez a cikk segítséget ad nekünk, olvassuk bátran. Kattints IDE!

 

Az életútját mindenki saját magának alakítja, de egy születési dátum megadásával még pontosabb elemzést tudnak készíteni szakembereink, akik a tarot kártya jóslás mesterei, és éjjel-nappal elérhetőek a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

 

Kérjük a tarot kártya segítségét, ha válaszút elé érkezünk és nem tudunk dönteni, vagy emberi kapcsolatainkban jelentkeztek nehézségek, szeretnénk megismerni a sorsunkat, vagy személyiségünk valós voltát.

Bővebben az otthoni tarot kártya jóslásról EBBEN a cikkben olvashatunk.

 

tarot kártya jóslás

Az Univerzum tartalmazza mindazt az információt, amit kellő intuícióval mi magunk is elérhetünk. A tarot kártya jóslás segítségével információkat nyerhetünk az Univerzum tudásából, ha önerőből erre nem lennénk képesek.

Ha szeretnéd megtudni, hogy számodra mit hoz a holnap, akkor kérd meg IgazGyöngy vagy Andyna jósnőket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy a tarot kártya jóslás által segítsenek abban, hogy változtatni tudj az eddigi életeden!

Eléred jósainkat külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*