Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

sorselemzés

Sorselemzés – Lenormand kártya

Dátum: 12.08.2016

Szeretnél egy sorselemzést a Lenormand kártyával, de nem ismered a lapok jelentését? Akkor az alábbi sorozatunkat neked írjuk.

A Lenormand kártya megalkotója Anne Marie Lenormand, Napóleon személyes jósnője. Nem gondolta volna, hogy az általa használt kártya még 200 évvel az ő halála után is ennyire népszerű lesz.

Jelenleg, ami a népszerűségét illeti, a cigánykártya és a tarot között helyezkedik el, használata pedig kicsit nehezebb, mint a cigánykártyáé, de sokkal egyszerűbb értelmezni, mint a tarot bonyolult szimbólumrendszerét.

 

Tarot kártyából szeretnél sorselemzést végezni? Akkor kattints IDE!

A legtöbb kártyán a kép szinte magáért beszél, és egy teljesen laikus is értelmezni tudja. Ilyen például a Szív, amely egyértelműen egy pozitív lap, boldog időszakot jelöl, míg a Hegy problémák feltornyosulását és az ezekkel való megküzdést szimbolizálja.

Elsőként azoknak a lapoknak a jelentését mutatjuk be, amelyek nem egyértelműek és a rajtuk megjelenő képnél sokkal mélyebb értelmet hordoznak.

sorselemzés

Kert:

A Kert lapja azt jelzi, hogy a kérdező új környezetbe kerül, ahol megélheti a kreativitását, és kedvére alkothat.

 

Madarak:

Olyan pénzügyi problémák, amelyek nem tartósak, és a kérdező külső segítséggel leküzdi őket rövid időn belül.

 

Ha Te inkább a francia kártyát preferálod, akkor IDE kattintva megtudhatod, hogyan értelmezd a lapjait, és hogyan végezhetsz a segítségével sorselemzést!

 

Vessző:

Családi problémák, veszekedések jelölője és a kérdező rossz lelkiállapotát mutatja.

 

Koporsó:

A közhiedelemmel ellentétben ez a lap nem a halált, hanem nagy sorsfordulatot jelent, arra is felhívja a figyelmet, hogy a kérdező pénzt veszíthet, illetve akadályokba ütközhet.

 

Ha egyedül szeretnél magadnak jósolni, akkor kezdd a legkevésbé bonyolult kártyával, az angyalkártyával. ITT találod hozzá a részletes leírást. 

sorselemzés

Hajó:

Egy új lehetőség jelölője, amit, ha a kérdező elfogad, megváltozhat az élete. Arra figyelmeztet a lap, hogy ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket.

 

Kereszt:

Fordulhat a sorsod kereke, mert válaszúthoz értél. Te döntesz, merre haladsz tovább.

 

A fenti magyarázat önmagában nem elegendő egy részletes sorselemzés elkészítéséhez, de irányt mutat és bepillantást enged a Lenormand kártya szimbolikájának rejtélyes világába.

Ha mindenképpen Lenormand kártyából szeretnél jósoltatni, hívd szakembereinket, és ők a lapok jelentését is elmagyarázzák neked, ha megkérdezed tőlük.

 

Tudni akarod, hogy mi vár rád a közeli vagy a távoli jövőben? Szeretnél egy teljes sorselemzést? Ha a válasz egyértelmű igen, akkor nincs más dolgod, mint tárcsázni Boszi Kata vagy Karma Emma jósnőket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

 

Hagyj hozzászólást

*