Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Spirituális helyek, ahová érdemes nyaralni menni!

Spirituális helyek, ahová érdemes nyaralni menni!

Dátum: 07.04.2016

Ha még nem döntötted el, hol töltöd a szabadságod és szeretnél a pihenés és lazítás mellett spirituálisan is feltöltődni, regenerálódni, akkor válassz egyet az alábbi spirituális helyek közül!

Számos spirituális hely van a világon, de az összes közül a legfontosabbak a Föld 7 csakrájaként számon tartott helyek.

 

Ha szeretnéd megtudni, melyik az a 12 karma törvény, ami megváltoztathatja az életed, akkor kattints IDE és IDE!

 

Ha a Föld gyökércsakráját szeretnéd meglátogatni, akkor két hely közül is választhatsz, ugyanis sokan úgy tartják, Jeruzsálem a Föld gyökércsakrája, mások pedig a Shasta hegyet tekintik annak. Ha az utóbbit néznéd meg, akkor a Sierra Nevada-i hegységbe kell utaznod. Megmászhatod a hegyet, de elég, ha néhány száz méterre a közelébe kerülsz. A hely energiája csodákra képes. Múltbéli traumák feldolgozására kiváló helyszín.

A Föld második fontos csakrája, a szexcsakra, a Titicaca-tóban található. A tó Peru és Bolívia határán található, kíváló hely a spirituális elmélyedésre, meditációkra. Párkapcsolati problémák esetén érdemes hajózni a tavon vagy megmosakodni a vizében.

 

Kattints IDE és tudd meg, hogyan szokhatsz le a dohányzásról, ha érdekel a spiritualitás!

spirituális helyek

Ha a napfonatcsakrát szeretnéd meglátogatni, akkor Ausztráliába kell utaznod az Uluru-hegy lábához. Vigyél magaddal egy listát a kívánságaiddal, és ott égesd el a papírt. Amit kívántál, az biztosan teljesülni fog!

A homlokcsakra hollétéről megoszlanak a vélemények, ezért három helyszínből is választhatsz, ilyen spirituális helyek az egyiptomi piramisok, az angliai Stonehenge, vagy a Bermuda háromszög. Kérdezd kollégáinkat, hogy számodra melyik a legmegfelelőbb a spirituális helyek közül!

A koronacsakra is igen messze, Tibetben található. A Kailash hegyhez kell eljutnod, ha ezt az energiát és teremtő erőt szeretnéd magadba szívni.

Ha nincs lehetőséged messziföldre utazni, spirituális helyeket látogatni, akkor elég, ha ellátogatsz Dobogókőhöz, hiszen a Dalai Láma is elismerte, hogy ott található a Föld szívcsakrája, ami a legfontosabb csakra mindközül!

 

Tudd meg, milyen meditációt kell elvégezned ezeken a szent, sprituális helyeken ahhoz, hogy rendeződjön az életed és az anyagi helyzeted! Szakembereink elmondják neked a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), kérdezd bátran Zeuszt vagy Aurethielt! Külföldről is eléred őket: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*