Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Spontán emberi öngyulladás Szerbiában

Spontán emberi öngyulladás Szerbiában

Dátum: 03.03.2016

Egy újabb sokkoló videó bizonyítja, hogy a spontán emberi öngyulladás hozzánk egyre közelebbi helyeken jelentkezik.  A becslések szerint kb. 200 ilyen esetet regisztráltak a világ különböző pontjain. Az első regisztrált eset még 1731. április 4-én történt, Olaszországban.

Most Szerbia második legnagyobb városában, Újvidéken találkozhattak ezzel a bizarr jelenséggel, és egy arra járó felvételt is készített.

A videóban a férfi „békésen” feküdt a földön, miközben lángok csaptak fel mellkasából. A spontán öngyulladásokkal foglalkozó tudósok egyértelműen megállapították, hogy a felvételen valóban spontán öngyulladás látható.

A spontán emberi öngyulladás egy rejtélyes, eddig még megmagyarázatlan jelenség, amelynek során bármilyen ok nélkül az emberi test lángra kap. Az öngyulladás egyes esetekben csupán hólyagos bőrt vagy égési sebeket idéz elő, de szélsőséges esetben a teljes test lángba borul. Elméletek tucatjai születtek már a jelenséggel kapcsolatban, de tudományos tényként eddig még nem sikerült bizonyítani.

A környéken élők szerint vlach mágia idézte elő a spontán emberi öngyulladást, de ennél többet nem árultak el róla. Mindannyian félnek, hiszen egy nagyon erős középkori fekete mágiáról van szó, ami ismét egyre népszerűbb Szerbiában és a környező országok területén (Görögország, Románia, Albánia, Macedónia, Bulgária és Horvátország)!

 

Tudni szeretnéd, hogyan dolgozik egy fekete mágus? Kattints IDE és olvasd el egy fekete mágus igaz vallomását munkájáról!

 Te is hallottál már a vlach mágiáról? Nem kell félelemben élned, kérj védelmi rituálét, ami megóvhat a fekete mágiától! Jázmin az 522-es kódon, 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) segít neked! Külföldről is felkeresheted: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

IDE kattintva megismerheted Jázmin jósnő egyik sikertörténetét, amelyben elmeséli, hogyan mentette meg egy nő életét!

Hagyj hozzászólást

*