Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

iskolahoroszkóp

Sulihoroszkóp

Dátum: 05.09.2014

Iskolát kezdeni nehéz, gyermekhoroszkópunk segítségével tudja meg mi vár az Ön csemetéjére idén a tanév első heteiben. Boldogul, vagy nehezebben megy majd? Eláruljuk!

A Kos gyerek és az iskola:

Az energikus, temperamentumos, olykor meglehetősen akaratos kis Kos, ha egyszer valamit a fejébe vesz, akkor azt végigcsinálja, és elég öntörvényű is, ezért meglehetősen nehéz őt kordában tartani, fegyelmezni, de most ősszel nem várható komolyabb probléma vele. Sőt sokkal jobban mennek majd a dolgok a suliban, mint általában. Fontos, hogy ne akarják erőszakkal korlátozni, fegyelmezni, mert akkor csak azért sem fog engedelmeskedni. A szülők, tanárok legyenek türelmesek, toleránsak. A Kos gyerek nagyon várja már az iskolakezdést, persze nem a tanulás, számonkérés, fegyelem miatt, hanem a barátait, iskolatársait hiányolta már a hosszú nyári szünet alatt.

KÉRDEZZEN A SZERZŐTŐL! Keresse Gabit a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p) a 985-ös melléken és kimerítő tájékoztatást a gyermekére váró további eseményekről!

Gabi jósnő, kód 985, kártya jóslás, angyalkommunikáció, angyali üzenet

A Bika gyerek és az iskola:

Ebben az évben a tanévkezdéskor kicsit nyűgösebb lehet a kis Bika. Néha lassúbb, nehézkesebb, lustább lehet, mint általában. Fontos, hogy ezt figyelembe vegyék a szülők, és a tanárok is. Szeretettel, türelemmel, egy kis bíztatással hamar túl lesznek a nehezebb kezdeti időszakon. Később már nem lesz probléma velük. Egyenletes, kiegyensúlyozott teljesítményt fognak produkálni, mint általában. Szorgalmasak, fegyelmezettek, csak a kezdeti, átmeneti nehézségen kell túljutni, ami hamar megy, csak egy kis bíztatásra, dicséretre várnak.
Az Ikrek gyerek és az iskola:

Az Ikrek gyerekeknek jól indul ez a tanév, és a későbbiek folyamán sem várható komolyabb probléma. Bármit könnyen, gyorsan megtanul, de fontos, hogy játékosan, vidáman, minél kevesebb kötött szabállyal tanulhasson. Ha felkeltik az érdeklődését, és nem korlátozzák, fegyelmezik a szükségesnél jobban, szigorúbban, akkor nem lesz probléma az iskolában. Sok sikerélményt szerezhet magának a kis Ikrek, és a szülei is elégedettek lesznek, büszkék lehetnek rá. A magatartására azért érdemes odafigyelni, néha túl izgága, fecsegő lehet, de a tanulással, az iskolába való beilleszkedéssel nem lesz gond.
A Rák gyerek és az iskola:

Szegény kis Rákok, most még nehezebben kezdhetik az iskolát, mint általában. Nekik amúgy is nehezebben meg az elszakadás, a leválás a szülőről, és ez az őszi időszak sem lesz túl kedvező számukra. Nehéz szívvel mehetnek majd a suliba. Megszokták, hogy egész nyáron otthon lehettek, a szülőkkel, testvérekkel, és most ebből a kényelmes, biztonságos környezetből ki kell szakadni, és visszatérni az iskolában, ahol sok feladat várja őket. A most első osztályba menő Rákoknál főleg érdemes jobban odafigyelni a kis lelkükre, megviselheti őket az egész napos távollét a mamától, és ez már nem óvoda, itt kötelességek, feladatok vannak, amitől az érzékeny kis Rák megijedhet.

Happy, 354 kód, jósnő, cigánykártya, rontásvizsgálat

 

Az Oroszlán gyerek és az iskola:

Az Oroszlán gyerekkel nem lesz probléma az idei iskolakezdés. Most nagyon jó formában lesz, jobban viseli majd a kötöttségeket, a feladatokat is, és nagyon hamar ő lesz a társaság középpontja. Szeretettel fogadják a társai, és tanárai is. Azért nem árt néha ellenőrizni a leckéjét, számon kérni az iskolai feladatokat, mert néha„elszaladhat vele a ló”. Arra kell figyelni a kis Oroszlánok esetében, ne csak élvezze az iskolai lét előnyeit, a társaságot, az elismertséget, hanem a feladatokat is olyan lelkesen teljesítse, és olyan színvonalon, ahogy az elvárható tőle, mert a tehetsége, képessége megvan hozzá, csak néha noszogatni kell. Ha szorgalmasan tanul, sok sikerélményben lesz része, csak vigyázni kell, nehogy a fejébe szálljon a dicsőség.

 

A Szűz gyerek és az iskola:

Az idei ősz, az iskolakezdés sem jelent problémát a kis Szüzeknek. Hozzák a szokásos formájukat. Precízek, alaposak, szorgalmasak, és mivel az őszi bolygóállások sem nehezítik az életüket, nem kell aggódnia sem a szülőknek, sem a gyerekeknek, nem lesz semmi probléma. Azért arra érdemes odafigyelni, hogy lazítson is a gyerek, ne csak a kötelességével, a tanulással legyen elfoglalva, ne csak a teljesítmény lebegjen a szeme előtt, ne akarjon mindig mindenben megfelelni. Néha nem árt kicsit nógatni, hogy lazítson, barátkozzon a többiekkel, játsszon, legyen igazi gyerek, és ne csak a tanulás legyen a legfontosabb az életében.

A Mérleg gyerek és az iskola:

Az idei évkezdés egy kicsit túl lazára sikerülhet a Mérleg gyerekeknek. Nehezen tud visszarázódni a kötöttségekbe, a szürke hétköznapokba, amikor már nem a barátok, a felhőtlen szórakozás, játékok, szabadság van, hanem minden reggel időben kelni kell, tanulás, házi feladatok, számonkérés van, és teljesíteni kell, nem lehet már annyit lógni, mint egész nyáron. Persze, néha lazítani is kell, nem csak tanulásból, feladatokból, kötelességből áll az élet, de oda kell figyelni a kis Mérlegekre, nehogy túlzásba vigyék a lazítást, hogy kellő figyelmet fordítsanak a feladatokra is, mert azokról hajlamosak „elfelejtkezni”.Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás
A Skorpió gyerek és az iskola:

A kis Skorpióknak nehezebben indul ez az év, mint általában. Nyűgösebbek lehetnek, nem szívesen kezdik meg a tanulást. A nyári szünet túl hamar eltelt a számukra, érezhetik azt, hogy nem volt elég idejük kipihenni magukat, nem tudtak eléggé regenerálódni, kikapcsolódni a nyáron, ezért nagyon nem szívesen mennek most suliba. A szülőknek, tanároknak most különösen fontos szerepe lesz, hogy átsegítsék a Skorpió gyerekeket ezen a nehezebb időszakon, ami csak pár hónapig tart ugyan, a második félév már könnyebb lesz, de addig még több odafigyelést, támogatást, együttérzést igényelnek, mint általában.
A Nyilas gyerek és az iskola:

A vadóc kis Nyilast elég nehéz kordában tartani, és most az iskolakezdéskor talán még nehezebb lesz. Igaz, nem várható komolyabb probléma, előbb utóbb megszokja majd a sulit, hogy újra rendszer van az életében, nem élhet olyan szabadon, mint nyáron, de hogy hamarabb menjen a visszaszokás a kötöttebb életbe a szülőknek nagy szerepe van. Az iskolai időszakban is olyan sokat kell engedni barátai közé, hogy játszhasson szabadon, amennyit csak lehet. Nagyon értelmes, okos gyerekek a Nyilasok, meg lehet nekik magyarázni, hogy most a tanulásra kell koncentrálni. A túlzott szigor, fegyelem viszont nem vezet eredményre, épp az ellenkező hatást lehet elérni vele. Nagyon hasznos, ha sportol valamit a nyilas gyerek, az is segíti a rendszert, fegyelmet megszokni, és azt még élvezi is, jobban, mint a tanulást.
A Bak gyerek és az iskola:

A Bak gyerekeknek nem lesz különösebben nehéz ez a tanévkezdés sem. Szorgalmasak, precízek, alaposak, nagyon fontos neki, hogy jól teljesítsenek, maximalisták. Ami kisebb probléma lehet, hogy túlzottan bezárkóznak, nem akarnak barátkozni, visszahúzódnak a saját kis világukba. A szülők, tanárok sokat tudnak segíteni abban, hogy egy kicsit nyitottabbak legyenek, és erre oda is kell figyelniük. Fontos, hogy a Bak gyerek valóban gyerek legyen, és ne csak a kötelességére koncentráljon, hogy minél nagyobb teljesítményt nyújtson, és minél nagyobb sikereket érjen el. Ez is fontos neki, és kis Bakoknak lesz is bőven sikerélménye az iskolában, de néha ki kell zavarni az udvarra játszani is.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó
A Vízöntő gyerek és az iskola:

A kis Vízöntő most még nehezebben illeszkedik be az iskolai rendbe, mint általában, ez az őszi időszak nem igazán kedvez nekik. Ők továbbra is a szabad, gondtalan életüket szeretnék élni, amit nyáron is, és nem nagyon akarják tudomásul venni, hogy ősz van, elkezdődött az iskola. Nehezebb időszak lehet ez mindenkinek a környezetében, szülőknek, tanároknak is sok türelemre, szeretetre van szükségük, hogy segítsék a Vízöntő gyerekeket ebben az időszakban. Esetleg érdemes lehet a kissé különc, lázadó, renitens, de nagyon kreatív, okos Vízöntő gyereket egy alternatív, nem hagyományos módszereket alkalmazó iskolába beíratni, ott tud majd igazán kibontakozni, és sokkal hamarabb beilleszkedni.
A Halak gyerek és az iskola:

A Halak gyerekek gond nélkül kezdik az idei tanévet, bár egy pici probléma azért felmerülhet. Túl sokat álmodozhatnak néha, elkalandoznak a gondolataik, nehezebben figyelnek oda az órákon, de mindez nem olyan mértékben jelenik meg, ami már komolyan a tanulás rovására menne. Általában a Halak gyerek könnyen elkalandozik, álmodozik az órák alatt, vagy otthon is tanulás közben, de elég könnyen vissza lehet húzni a földre. Mindenképpen jobban oda kell rá figyelni, a szülőknek, tanároknak is, és ha szükséges, segíteni kell neki abban, hogy összeszedettek, és határozottabbak legyenek. A másik probléma a befolyásolhatóság lehet, de ez a probléma is kézben tartható. A határozatlanság, bizonytalanság főleg azokat érinti jobban, akik pályaválasztás előtt állnak.

 

Részletes, személyre szabott elemzésért keresse asztrológusainkat a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) hogy az Ön gyermekét se érje váratlanul a közelgő iskolai kihívás és problématömeg! Ennyi előny kell…

Tudjon meg még többet gyermekéről alábbi cikkeinkből:

Gyermekhoroszkóp – Kos

Gyermekhoroszkóp – Bika

Gyermekhoroszkóp – Ikrek

Gyermekhoroszkóp – Rák

Gyermekhoroszkóp – Oroszlán

Gyermekhoroszkóp – Szűz

Gyermekhoroszkóp – Mérleg

Gyermekhoroszkóp – Skorpió

Gyermekhoroszkóp – Nyilas

Gyermekhoroszkóp – Bak

Gyermekhoroszkóp – Vízöntő

Gyermekhoroszkóp – Halak

 

Hagyj hozzászólást

*